Sport
HIGHLANDER

Highlander Experience u rujnu

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Planinarenje je prekrasna aktivnost koja iz godine u godinu stječe sve veći broj poklonika. I to s punim pravom, jer prednosti planinarenja uistinu su brojne; od jačanja fizičkog i mentalnog… više »

VATRENI

Kakve su šanse „Vatrenima“ na nadolazećem Europskom prvenstvu?

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Vrlo dobro odrađenim kvalifikacijama, hrvatska nogometna reprezentacija osigurala je nastup na Europskom prvenstvu koje je prvotno trebalo biti odigrani prošle godine, no prebačeno je… više »

FORMULA 1

Hamilton pobijedio u Imoli

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

U prvoj utrci Formule 1 nakon 14 godina u Imoli, Hamilton je slavio ispred momčadskog kolege Finca Valtterija Bottasa, dok je treći bio Australac Daniel Ricciardo u Renaultu.… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamo dobio najlakšeg mogućeg protivnika

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Dinamo će 1. listopada igrati protiv pobjednika para malteške Floriane i estonske Flore. Ždrijeb prema prvaku Hrvatske nije bio milostiv samo u ovom pogledu. Osim što će dobiti… više »

RUKOMET

Rukometni turnir SEHA – Final 4 Gazprom lige

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

U tijeku su završne pripreme za veliki rukometni spektakl koji će se od petka do nedjelje (4. do 6. rujna) održati u Zadru. Dvorana Krešimira Ćosića ugostit će rukometni turnir… više »

IDE DALJE

Posljednja dva četvrtfinalista Europske lige

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Nogometaši Basela i Wolverhampton Wanderersa posljednja su dva četvrtfinalista ovosezonske Europske lige, Basel je 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Eintrachta u uzvratnom susretu… više »

LIGA PRVAKA

Ždrijeb lige prvaka

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Voljom ždrijeba određeno je da će Atalanta i PSG te RB Leipzig i Atletico Madrid odlučivati o mjestima za polufinale Lige prvaka, dok će preostala dva četvrtfinalna para biti poznata po… više »

EUROPSKA LIGA

Ždrijeb Europske lige

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Ždrijebom četvrtfinalnih parova za završni turnir Europske lige određeno je da će nogometaši Manchester Uniteda u slučaju plasmana među osam najboljih momčadi za mjesto u… više »

MA DA?

Rasizam kod TV komentatora

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Danska istraživačka organizacija RunRepeat analizirala je više od 2.000 izjava tv komentatora na 80 utakmica engleske Premier lige, španjolske La Lige, talijanske Serie A i… više »

Klađenje tijekom pandemije

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Sportsko klađenje Hrvatima je jedna od omiljenih zanimacija, kao i u većini zemalja svijeta. U zadnjih petnaestak godina brzim razvojem tehnologije, online klađenje doživjelo je pravi… više »

IZAZOV

Započeo najveći poslovno-trkački online izazov HT B2run Challenge #ostanidoma

objavljeno prije 4 godine

Unazad nekoliko godina proljeće je u poslovnom svijetu rezervirano za nekoliko većih poslovnih događaja, a jedno od njih je i HT B2Run - najveće poslovno-sportsko okupljanje u Hrvatskoj! No,… više »

DRŽIMO FIGE

Andrej Vištica u napadu na hrvatski Ironman rekord

objavljeno prije 4 godine

Andrej Vištica, ponajbolji triatlonac Hrvatske i jugoistočne Europe, odlučio je ovu sezonu, trenutno sušnu što se tiče utrka, iskoristiti kako bi se pripremio i postigao… više »

SAVJETI

Sportsko klađenje u doba korone

objavljeno prije 4 godine

Sportsko klađenje omiljena je zabava u Hrvatskoj, baš kao i u većini zemalja svijeta, a zadnjih desetak godina online klađenje doživjelo je svoj procvat. Činilo se da za ovu industriju… više »

OTKAZI

Otkazane Olimpijske igre u Tokiju

objavljeno prije 4 godine

S obzirom na novonastalu globalnu situaciju uzrokovanu COVID 19 virusom, a nakon razgovora Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), japanske Vlade i grada domaćina Tokija, službeno je… više »

PRAVILA?

VAR koristiti samo za jasne i očite pogreške

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Posljednjih mjeseci u engleskom nogometnom prvenstvu bilo je mnoštvo poništenih pogodaka zbog milimetarskih zaleđa zbog čega se VAR ponovo našao na… više »

skrolaj na vrh