« Nogomet
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
ODLUČENO?

Lewandowski ostaje u Bayernu

Unatoč svim nagađanjima tijekom sezone i turbulencija kroz koje je prošao Bayern, o Lewandowskom nema novih vijesti

Ipak ništa od Reala?
Ipak ništa od Reala? (Arhiva)
Više o

Bayern

,

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski postao je legenda Bayerna, baš kao što se i očekivalo kad je 2014. prešao iz Borussie Dortmund kao najbolji strijelac lige. Od tada je odigrao 158 utakmica za bavarski ponos uz 128 postignutih golova, osvojivši pritom nekoliko naslova najboljeg strijelca.

Ista je situacija i ove godine - prije zadnjeg kola popularni Lewa na kontu ima 22 gola, četiri više od Paca Alcacera i pet od Luke Jovića, što znači da mu je naslov prvog strijelca zajamčen.

Tijekom godina poljskog ubojitog strijelca često se povezivalo s odlaskom iz Bayerna, a najviše je članaka napisano o njegovom odlasku u Real Madrid, no sve su glasine ovog proljeća utihnule. Dolaskom Zidana u Real situacija se očito promijenila, jer su na meti kraljevskog kluba već spomenuti Jović i Pierre-Emerick Aubameyang.

U zadnjem kolu Bayern igra kod kuće s Eintrachtom iz Frankfurta, potrebna im je pobjeda za potvrdu novog naslova prvaka, za što ćete najbolje koeficjente i analize nudi Betolimp.

Robert Kovač ovoga će ljeta, ako ostane trener Bavaraca, dobiti odriješene ruke za rekonstrukciju momčadi iz koje sigurno odlaze Robben i Ribery, a vjerojatno i Mueller, prva dvojica u neku manje zahtjevnu ligu.

Ipak, nitko od njih sigurno neće završiti u Južnoj Africi, gdje su ovog vikenda Mamelodi Sundowns osigurali četvrtu titulu prvaka u zadnjih šest godina, a sve koeficjente i analize pronađite na stranicama Betolimp South Africa.

Sve u svemu, očekuje nas vruće ljeto na nogometnom tržištu.

14.05.2019. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh