Lifestyle GASTRO
MLJAC

Ovaj recept će vas oduševiti!

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Čokoladni rezanci kreativna su varijanta klasičnoj tjestenini, a njihova priprema jednako je jednostavna i obradovat će sve ukućane, posebice djecu. Prije nego prepišete ovaj recept… više »

WOW!

Vegetarijanski i veganski restoran s Michelinovom zvjezdicom

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Falkensteiner Resort Punta Skala i nagrađivani bečki restoran TIAN pozivaju vegetarijanske i veganske gurmane od 1. lipnja do 18. rujna u Punta Skalu nedaleko od Zadra u novi pop-up restoran… više »

SJAJNO!

VegePorcija, vodič za zdraviju i održiviju prehranu odraslih

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Nestlé, najveća svjetska tvrtka za proizvodnju hrane i pića, predstavila je VegePorciju, alat kojim pomaže odraslima da u tjedni jelovnik uvrste više biljnih obroka u optimalnim… više »

UŽITAK

Odaberite mjesto na kojem biste proveli godišnji

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Temperature rastu, a s njima raste i naša želja za odlaskom na godišnji odmor. Ove je godine izbor (pro)ljetnih destinacija poprilično jasan - Pariz, Istanbul i Rio de Janeiro… više »

MMMM

Kako popiti stvarno dobru kavu?

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Kap mode, kap najfinije talijanske kave - tako je osmišljen projekt Atelier koji je u fokus ponovno vratio uživanje u malim užicima koji život znače, poput modne revije i šalice… više »

SAVJETI

Najbolja ulja za kuhanje

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Određivanje najzdravijeg ulja za kuhanje ovisi o vrsti kuhanja za koju se odlučite. Točka dimljenja ulja je prag na kojem ulje postaje nestabilno. Ako zagrijete ulje iznad točke dimljenja, to… više »

LOOL

Talijanska jela koja - to nisu ;)

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Talijanska jela i talijanska hrana su sjajni, pogotovo ako iz znate napraviti sami kako treba... a ako ne znate, moglo bi biti problema. Naime, većina jela koja zovemo "talijanskim" zapravo… više »

MLJAC :)

Najbolji recepti za roštilj

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Vrijeme nas baš i ne služi ovih dana, no u pauzama kiše vjerojatno je dobar dio vas odlučio u nekom trenutku staviti neko meso na roštilj, čisto da se otvori sezona… više »

MLJAC

Recept koji je prava rapsodija za vaša nepca

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Hrvati jako vole azijsku hranu, a sushi i wok gotovo da su se udomaćili kod nas. Srećom pa se u Hrvatskoj mogu kušati jela različitih kultura, no azijska svakako spada u omiljeniju… više »

MLJAC

Uskrsni ručak uz finu janjetinu

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Blagdani ne idu bez punog stola, a kad je u pitanju Uskrs, jedino što nam je na pameti jest - fina janjetina za Uskršnji ručak. Znamo da će se razviti rasprava o tome kako treba… više »

MLJAC

Ova će torta obilježiti Uskrs

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Nježna, kremasta i puna čokoladnih jaja - okušajte se i vi u pripremi torte s jagodama po receptu blogerice Nine Mrvice. Postoji li bolja slatka i proljetna kombinacija od torte s… više »

UŽIVANJE

Festival craft piva Beer Gourmet - 21. - 23. travnja

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Craft piva su na hrvatskoj sceni prisutna gotovo desetljeće i svaka nova prilika da iskušamo nešto novo, pogotovo nakon pandemije - jednostavno se ne smije propustiti. Upravo iz… više »

MLJAC

Zdrave blagdanske slastice

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Uživanje u domaćim kolačima, pincama ili savijačama bit će još ukusnije ako su napravljene od organskih i cjelovitih sastojaka, a neizostavni deserti zaslađeni zdravim sladilima. I… više »

MLJAC

Savršena focaccia i jaja Benedict za odličan doručak

objavljeno prije 2 godine

Ako ne znate što raditi za vikend, a volite kuhati, odgovor je jednostavan! Slasna, mirisna, aromatična i mekana talijanska focaccia u kombinaciji s jajima Benedict nama se čine kao… više »

RECEPTI

Napravite sjajne srcolike krafne

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Ako tvrdnji da ljubav ide kroz želudac pristupate s dozom sumnje, ovog Valentinova vam donosimo način da provjerite njezinu istinitost. Poznata hrvatska gastro blogerica na svojem je… više »

skrolaj na vrh