Lifestyle GASTRO
MLJAC

Uskrsni ručak uz finu janjetinu

objavljeno prije 2 godine

Blagdani ne idu bez punog stola, a kad je u pitanju Uskrs, jedino što nam je na pameti jest - fina janjetina za Uskršnji ručak. Znamo da će se razviti rasprava o tome kako treba… više »

MLJAC

Ova će torta obilježiti Uskrs

objavljeno prije 2 godine

Nježna, kremasta i puna čokoladnih jaja - okušajte se i vi u pripremi torte s jagodama po receptu blogerice Nine Mrvice. Postoji li bolja slatka i proljetna kombinacija od torte s… više »

UŽIVANJE

Festival craft piva Beer Gourmet - 21. - 23. travnja

objavljeno prije 2 godine

Craft piva su na hrvatskoj sceni prisutna gotovo desetljeće i svaka nova prilika da iskušamo nešto novo, pogotovo nakon pandemije - jednostavno se ne smije propustiti. Upravo iz… više »

MLJAC

Zdrave blagdanske slastice

objavljeno prije 2 godine

Uživanje u domaćim kolačima, pincama ili savijačama bit će još ukusnije ako su napravljene od organskih i cjelovitih sastojaka, a neizostavni deserti zaslađeni zdravim sladilima. I… više »

MLJAC

Savršena focaccia i jaja Benedict za odličan doručak

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Ako ne znate što raditi za vikend, a volite kuhati, odgovor je jednostavan! Slasna, mirisna, aromatična i mekana talijanska focaccia u kombinaciji s jajima Benedict nama se čine kao… više »

RECEPTI

Napravite sjajne srcolike krafne

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Ako tvrdnji da ljubav ide kroz želudac pristupate s dozom sumnje, ovog Valentinova vam donosimo način da provjerite njezinu istinitost. Poznata hrvatska gastro blogerica na svojem je… više »

MLJAC :)

Najsočniji kolač od limuna koji ćete probati u životu

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Pobjednik jedne od najpoznatijih hrvatskih kulinarskih emisija, student i strastveni ljubitelj kuhanja, Ivan Temšić, otkrio nam je svoj recept za pripremu najsočnijeg kolača od limuna… više »

MLJAC

Kako napraviti najbolju puricu s mlincima

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Božićni ručak jednostavno ne može proći bez purice s mlincima, iako se u zadnje vrijeme jedu i patke prlično često. Naravno, to znači da se treba dignuti na vrijeme i sve pripremiti na način… više »

NAJAVE

Božićno jelo kakvo još niste probali

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Kako bi ove blagdane i osobe koje se bore s disfagijom mogle uživati u ukusnom obroku, poznati hrvatski gastroblog Recepttura snimio je poseban videorecept u kojem je pripremio božićnu… više »

ZNATE LI?

Što se skriva u namirnicama za božićne kolače?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Božićni blagdani mnogima su najljepši dio godine. Svečanom ugođaju doprinose i mirisi božićnih kolača koji ispunjavaju kuhinje i uveseljavaju posebice one najmlađe. No, jesmo li… više »

SAVJETI :)

Digitalna kuharica za blagdanski meni

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

U razdoblju kad se posebno veselimo druženju s najmilijima, jedna od aktivnosti koje uvrštavamo u svoje rasporede jest i planiranje blagdanskih jelovnika. Kako bi u domove diljem… više »

SJAJNO!

Nespresso limitirana blagdanska kolekcija

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Ovoga Božića, Nespresso je u suradnji s kolumbijskom modnom dizajnericom Johannom Ortiz lansirao Festive kolekciju, inspiriranu darovima šume. Kolekcija utjelovljuje posvećenost brenda… više »

MMMLJAC!

Recept za kolačić koji miriše na cimet i Božić

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Za božićni ugođaj potrebno je samo malo - par srcu dragih ljudi, nekoliko svjetlucavih sezonskih ukrasa i domaći kolačići koji mirisom prizivaju najljepše obiteljske uspomene. To je… više »

MLJAC

Što Jamie Oliver radi za praznike?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

U vrijeme blagdana mnogi si ugađaju više nego inače, rijetki broje kalorije i čašice popijenog pića te je sve jednostavno opuštenije i vedrije. No, to su i oni dani… više »

MLJAC

Franck Golden Macaron Cappuccino

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Franck je lansirao Golden Macaron Cappuccino u kojem se može uživati u toploj i hladnoj varijanti, dok će istovremeno pružiti potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz… više »

skrolaj na vrh