Lifestyle GASTRO
NESPRESSO

Čarobni svijet blagdana uz Nespresso

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Ove blagdanske sezone, Nespresso je u suradnji s ekskluzivnim francuskim brendom skijaške odjeće i dodataka Fusalp želio očarati ljubitelje kave lansiranjem blagdanske kolekcije - ovaj… više »

MLJAC!

Otkrijte tajnu ukusnih pub style pita

objavljeno prije 5 mjeseci

Zahladilo je pa su se druženja s terasa prebacila na obiteljska i prijateljska u toplini domova. Ako vas uskoro čeka uloga domaćina, predlažemo da isprobate recept za pub style pite od… više »

SAVJETI

Cimet i vanilija - začini, mirisi i zdravlje

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Vrijeme je da počnete razmišljati o božićnim kolačima - sada to tako ide, sve ranije kreću i ukrasi i sve unaokolo, čekamo već dan kad će krenuti ukrašavanje shopping centara i… više »

ZANIMLJIVO

Hrvatima najdraže kokošja i goveđa juha

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Juha je neizostavni dio naše kulinarske tradicije pa je kao FMCG kategoriju istražujemo svake godine otkrivajući aktualne stavove modernih potrošača ove vrijedne namirnice.… više »

BRAVO

Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce

objavljeno prije 6 mjeseci

Za dvije škole koje svake godine od samog početka osvajaju titulu partnerske škole u sklopu projekta „Kaufland škole voća i povrća", poznati trgovački lanac… više »

RECEPTI

Recept za brzinske pileće polpete

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Pileće polpete izvrsna su i zdrava alternativa pilećim medaljonima. Kad treba brzinski pripremiti nešto hranjivo, zdravo i ukusno polpete od piletine su odličan obrok kojeg obožavaju… više »

SAVJETI ;)

Kako doći Kinezima na ručak?

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Kod Kineza je izuvanje cipela takoreći obavezno. Obično domaćin ponudi papuče. Ali, to je tek početak niza „pravila" kako biti dobar gost kod domaćina Kineza. Pekinški stručnjak… više »

MLJAC

Što se može brzo i zdravo spremiti za jelo?

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Danas, u povodu Svjetskog dana hrane, Ledo je u zagrebačkom studiju Enzita, u sklopu kulinarske radionice, predstavio nove proizvode kojima dodatno obogaćuje svoj asortiman zamrznute hrane.… više »

ZANIMLJIVO

Što Hrvati najčešće naručuju?

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Prilikom naručivanja hrane postoji jedna dilema koja je univerzalna za cijeli svijet - pizza ili burger? Prema recentnim podacima platforme Wolt Hrvatska, korisnici prilikom naručivanja… više »

MLJAAAC

Nagradna igra za one koji vole ljuto

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Pripremite se za nevjerojatno iskustvo okusa i šansu za osvajanje vrijednih nagrada jer stiže Nikas nagradna igra, u partnerstvu s brendovima TABASCO®, MexiFoods i Mission! Svi… više »

COOL

bio&bio u “Tjednu zdravlja djece” donosi svoje favorite

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Zdravlje djece je neprocjenjivo i ispravan odabir igra ključnu ulogu u tom procesu, što je premisa za bio&bio koji je uvijek pouzdan partner u brizi za dječje zdravlje. Nudeći samo… više »

BRAD

Crveni tepih zamijenio uživanjem u kavi

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Poznati talijanski brend aparata za kavu u kućanstvu De'Longhi predstavio je nastavak svoje Perfetto kampanje koja ponovno okuplja holivudsku ekipu obilježivši tako cijeli tjedan… više »

COOL

Nuvilab iz Južne Koreje pobjednik FoodTech StartUp natjecanja za 2023.

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

U sklopu Weekend.16 dodijeljene su nagrade najuspješnijim sudionicima popularnog FoodTech StartUp Competitiona, a ovogodišnji pobjednik je Nuvilab iz Južne Koreje. Riječ je o… više »

MLJAAAC

Milka pokreće veliku nagradnu igru

objavljeno prije 7 mjeseci

Nagradna igra traje do 23. listopada 2023., a dobitnike očekuju sjajne nagrade - 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 kuhinjskih robota i 50 Milka slatkih paketa. Sudjelovanje u nagradnoj… više »

RAZGOVORI UGODNI

Razgovor s Ivanom Pažaninom

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Poznati splitski chef i, kako ga mnogi nazivaju - najpoželjniji hrvatski neženja, Ivan Pažanin, najavio je svoju prvu kuharicu, a njegov restoran i bar u centru Splita uskoro će u ponudi… više »

skrolaj na vrh