Lifestyle STANOVANJE
ČISTOĆA JE POLA ...

Riješite se klica i bakterija u kuhinji

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Vjerovali ili ne, ali u našim domovima ima više različitih klica, bakterija i toksičnih tvari nego izvan njih. Objavite rat uljezima i učinite dom zdravim i ugodnim za… više »

UREĐAJI PRED IZUMIRANJEM

Zvukovi koje naša djeca vjerojatno nikad neće čuti

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Iako o izumiranju uglavnom govorimo u kontekstu teško ugroženih biljnih i životinjskih vrsta, nagli razvoj tehnologije u 20. i 21. stoljeću poslao je i mnoge uređaje koje smo… više »

UREĐENJE

Sobne biljke za vaš dom

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Gotovo na svakom mjestu u kući uspijevat će neka vrsta bilja, no svaki položaj neće odgovarati svakoj biljci. Stoga je prije kupnje važno znati na kojem će se mjestu željena biljka najbolje… više »

ČISTI ZRAK

Kućno i ukrasno cvijeće štiti vaše zdravlje

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Odavno je poznato da kućno i ukrasno cvijeće nema samo ornamentalnu ulogu jer predstavlja pravi filtar zraka koji udišemo. No, nova studija koju su proveli istraživači sa… više »

DJECA I BOŽIĆ

Kako zaštititi božićno drvce od znatiželjnih ruku vašeg djeteta

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Velika većina ljudi koji slave Božić jednostavno uživa u prizoru lijepog i ukusno uređenog božićnog drvca. Štoviše, samo u našoj zemlji ove će ih se godine naći oko… više »

BOŽIĆ SE BLIŽI

Kako odabrati najbolje božićno drvce

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Postoje dvije najvažnije stvari na koje morate misliti kad nabavljate božićno drvce: to su njegove dimenzije i mjesto na koje ste ga predvidjeli postaviti. Uvijek je pametno sve pripremiti… više »

OPREZ!

Detektori plina su rješenje za sigurnost u domu

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Znate li da u Velikoj Britaniji i ostalim razvijenim zemljama EU detektor CO posjeduju mnoga kućanstva koje za grijanje i kuhanje plin, drvo, ugljen ili mazut, te da je ovim uređajima stopa… više »

ZBOGOM SVINJCU

Odlični trikovi koji pomažu u pospremanju

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Sklonost pretrpavanja svakog kutka kuće ili stana osobina je s kojom se nose gotovo svi stanovnici planeta Zemlje. Problemi nastaju kad slobodnih mjesta za odlaganje polako ali sigurno… više »

Ocat
KORISNI SAVJETI

Kako sve ocat može biti koristan?

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Ima ga svako normalno domaćinstvo, a najčešće se koristi u pripremi jela. Ocat međutim može biti od velike koristi kod ublažavanja opeklina od sunca i olakšavanja boli i upala… više »

PAMETNO TROŠENJE

Naučite živjeti unutar vlastitih financijskih mogućnosti

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Svakodnevno slušamo o tome kako gospodarska i financijska kriza koja drma svijetom ne pokazuje nikakve znakove da će tako skoro prestati. S druge strane, ponekad nam se čini da se… više »

PRIPREME ZA JESEN

7 jednostavnih načina da spremni dočekate jesen u svom domu

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Već godinama nismo imalo ljeto koje je trajalo praktički do druge polovice devetog mjeseca, gdje su temperature i nakon 15. rujna redovito prelazile 30 stupnjeva. Unatoč tomu što će… više »

VJEČNI DJEČACI

Ultimativni vodič kroz muške brloge, ženama zabranjen pristup

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Ukoliko smatrate da su plazma TV od 82 centimetra i mini frižider prepun pive u vašoj spavaćoj sobi u potkrovlju roditeljske kuće dovoljni da ju kvalificirate kao muški brlog, u… više »

LJEPOTA BOJA

Kako bojama uljepšati dom

objavljeno prije 13 godina

Vratili ste se s ljetovanja i pogled na zapuštene zidove tjera vas u očaj? Imate još dovoljno vremena za pokret i pravac u kupovinu boja. Budite hrabri i dozvolite si malo igre… više »

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Izumljena pegla koja neće spaliti vašu odjeću

objavljeno prije 13 godina

Jedna od najčešćih problema i zezancija s kojima se susreće svatko tko se iole redovito hvata pegle - neprestano namještanje i čekanje prave temperature kako bi mogli opeglati… više »

INTERIJER

Uredite dom u stilu u kojem se odijevate

objavljeno prije 13 godina

Kanadski stručnjak za uređene interijera Karl Lohnes je tijekom godina pomogao brojnim pojedincima da urede svoj životni prostor i iz svog iskustva kaže da je primijetio jednu stvar koja… više »

skrolaj na vrh