« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 10 godina
BOŽIĆ SE BLIŽI

Kako odabrati najbolje božićno drvce

Pri kupnji je važno ne improvizirati jer se lako može dogoditi da kući dođete s božićnim drvcem koje vam neće odgovarati

Kako odabrati najbolje božićno drvce
Kako odabrati najbolje božićno drvce (DeviantArt)
Više o

Božić

,

božićno drvce

Postoje dvije najvažnije stvari na koje morate misliti kad nabavljate božićno drvce: to su njegove dimenzije i mjesto na koje ste ga predvidjeli postaviti.

Uvijek je pametno sve pripremiti unaprijed, što znači izmjeriti visinu i širinu mjesta gdje ćete staviti drvce. Naime, kad pogledate drvce pri kupnji, možda će vam se činiti manje i da će stati na mjesto koje ste predvidjeli za njega, a to možda uopće nije tako.

Kad ste zabilježili sve potrebne mjere, vrijeme je za kupnju. Tražite drvce približno odgovarajućim mjerama i odaberite ono koje vam se čini da će najljepše izgledati u vašem domu.

>> Što pokloniti djetetu za Božić?

Imate li velik dnevni boravak (ili neku drugu soba u koju ćete drvce smjestiti), bolje je izabrati veće drvce inače će se ono izgubiti u velikom prostoru. Ako odabirete veće drvce, ipak nije dobro da ono bude previsoko - nezgodno je ako dotiče strop jer, osim što ne izgleda lijepo, neće vam stati ni ukras na vrh.

Ako, pak imate manji prostor za drvce, ne morate očajavati. I malo božićno drvce može biti vrlo efektno. Važno je da je uspravno i da su mu grane pravilno raspoređene. Osim toga, pazite da kuglice i ukrasi ne budu preveliki - i male kuglice mogu biti vrlo efektne ako odaberete neku posebnu boju ili sjaj koji će privući pažnju. (savjeti-hr.com/metro-portal)

17.12.2011. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh