Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Kako odabrati pravi madrac za sebe?

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

U novije vrijeme proizvodnja madraca uglavnom je usmjerena prema jezgrama od pjena. Poslije gotovo sto godina dominacije opruga, razvoj tehnologije i novih pjenastih materijala gurnuo je… više »

BOJE

Žuta boja je i dalje u modi

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Boje zidova jedan su najvažnijih dijelova uređenja stana, a pokazuje se da neke boje jednostavno ne mogu izaći iz mode. To su zaključili stručnjaci iz Duluxa, jednog od najvećih svjetskih… više »

ENERGIJE

Feng shui savjeti za svaki dan

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora u skladu s prirodnim protokom energija može vam itekako pomoći u svakodnevnom životu, kako biste se u vlastitom prostoru osjećali… više »

MLJAC?!

Grickanje pred televizorom je put u pakao debljine

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Omiljeni zalogajčići uz televizor ili računalo pred sobom koštaju vaš unosa kalorija većeg i preko 25 posto od normalnog i potrenog, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

VRLO KORSINO

Biljke koje će pomoći vašem zdravlju čisteći zrak

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Zrak u zatorenim prostorima može biti čak pet puta onečišćeniji zrak od onog vanjskog. Priroda se pobrinula da nam pronađe rješenje za taj problem. Postoje, naime bilje koje se… više »

PLANSKI

Uredite interijer i izbjegnite glavobolju

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Prazan prostor. Napokon vlastiti stan. Što dalje? Ideje naviru. Mislimo da znamo što i kako, no od ideje do realizacije često je dugačak put i često nam taj proces može… više »

ČUVANJE HRANE

Rok trajanja namirnica u hladnjaku i zamrzivaču

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Zamrznutu hranu možete bezbrižno pohraniti koliko god želite, ali je moguće da promijeni okus nakon vremena istaknutog na popisu u nastavku. Najviše opreza traže mesnati i mliječni… više »

SNAGA BILJAKA

Biljke za sreću, ljubav, prijateljstvo, snagu i zdravlje

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Biljni svijet oko nas prepun je biljaka s 'čudotvornim' moćima. Zaboravljene legende i knjige otkrivaju nam zanimljive priče o skrivenoj namjeni biljaka s kojima se svakodnevno susrećemo.… više »

SRAM IH BILO :)

Najomraženiji kućanski poslovi

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Koliko vam se puta dogodilo da dođete kući s posla, a sve je u sobi ili kuhinji razbacano unakolo, dok vaš partner s umornim osmijehom milo pita ne bi ste li vi dovršili posao… više »

SUPER!

Biljke koje osvježavaju zrak

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Grijanje, pušenje i kuhanje su kombinacija koja u zimsko doba otežava disanje u stanovima, koji se zbog hladnoća rijetko provjetravaju i zrak je ustajao, težak i suh. Kako bi… više »

BLUE ...

Plavi interijeri za dobar san

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Naš bi život bez plave boje bio nezamisliv. Ona je dio ljudske prirode, jedna iz spektra boja što ga ljudsko oko vidi. U našem je svijetu toliko sve plavo da i kada bi… više »

ASTROLOGIJA ZA STAN

Uredite stan prema horoskopskim znakovima

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens). Pritom veliku ulogu… više »

ŠARENO I SLATKO

Izradite svoje Božićne patuljke

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Nesvakidašnji Božićni ukrasi u vašem domu mogu biti i patuljci od filca. Najbolje ih je staviti iznad kamina, vrata, a pašu i na bor. Ako imate pola sata vremena… više »

JEFTINO I DOBRO

Bakina sredstva za čišćenje na prirodnoj bazi

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Danas se u prodavaonicama jedva možemo odlučiti između sredstava za čišćenje od kojih je svaki na granici čudotvorstva ili nas u to barem pokušavaju uvjeriti proizvođači. Nekad… više »

IMAJTE NA UMU

10 opasnih stvari koje držite u domu

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Zbog takvih kemikalija, samo u SAD-u se svake godine zabilježi 4 milijuna slučajeva trovanja. Otkud dolaze ti toksini i što možemo učiniti kako bi se zaštitili? Pogledajte 10… više »

skrolaj na vrh