Lifestyle
COOL

Što prvo perete kad se tuširate govori puno o vama

objavljeno prije 10 godina

Tuširanje može poslužiti za procjenu karaktera osobe, što nije nevažno ako se prvi puta nađete s nekim u kupaonici.  Recimo, kosu prvo peru kreativni, umjetnički tipovi… više »

OPREZ

Vozači, ne zaboravite na zimsku opremu!

objavljeno prije 10 godina

Upotraba zimske opreme obavezna je u razdoblju od 15. studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine. na tzv. zimskim dionicama autocesta, državnih cesta i županijskih cesta,… više »

EH, DA ...

Sreća opada u srednjim godinama

objavljeno prije 10 godina

Sreća i zadovoljstvo životom prilično ovisi o vašem prebivalištu, zaključili su stručnjaci Sveučilišta u Londonu, no ako mislite da su time otkrili toplu vodu, niste u… više »

MLJAC

Mali plac sada i tijekom tjedna u poslovnoj zoni na Zavrtnici

objavljeno prije 10 godina

Tijekom studenog Mali plac će se održavati svake subote na već tradicionalnoj lokaciji, na Tavanu u Sinkovićevoj 8, uz jedan dodatni termin tijekom tjedna u novom prostoru. Tako će se, uz… više »

SEZONA

ELFS 4EVER look book f/w 2014

objavljeno prije 10 godina

Nakon iznimno hvaljene kolekcije ELFS4EVER, modni dvojac ELFS nam ekskluzivno predstavlja lookbook s ključnim komadima sezone. Kao što smo i navikli od ELFSa kolekcija nije namijenjena… više »

SAVJETI

Otjerajte depresiju tjelovježbom

objavljeno prije 10 godina

Mišići su ključni za detoksikaciju tijela od kinurenina, enzima koji se akumuliraju u tijelu tijekom stresnih razdoblja i utječu na depresiju, pokazalo je istraživanje švedskog… više »

MLJAC

Namirnice koje su prave energetske bombe

objavljeno prije 10 godina

Umor nas u jesen vrlo često savlada, jer nam se tijelo teško prilagođava na nagli nestanak sunca, tmurno vrijeme i jesenski blues. No, kao i sve ostalo, i to se može popraviti ako… više »

LOOL

Politički stavovi mogu se prepoznati u jednoj jedinoj reakciji

objavljeno prije 10 godina

Političke stavove može se prepoznati u reakciji na neke ružne prizore tipa prljavštine u sudoperu ili raskomadana tijela, tvrde psiholozi s jednog američkog instituta koji su proveli… više »

MA DA?!

Njemačka 2016. uvodi cestarine za strance

objavljeno prije 10 godina

Kraj besplatnom Autobahnu u Njemačkoj. Naplata cestarine za korištenje 13.000 km njemačkih autocesta, odnosno Autobahna, veliko je i političko pitanje, a pritisci za uvođenjem naplate… više »

IQ?!

Koliko ste stvarno pametni?

objavljeno prije 10 godina

Kako znati da je osoba s kojom komunicirate stvarno pametna? Pošto nije moguće odraditi brzinski test inteligencije koji on/a neće tako shvatiti, morat ćete obratiti pažnju na neke… više »

BRAVO!

Mag Rack stolići hit na Kickstarteru

objavljeno prije 10 godina

Kaos na stoliću u dnevnoj sobi ili u uredu svima je poznata pojava i često nerješiv problem. Nikola Popović, hrvatsko-austrijski arhitekt i dizajner, pronašao je uspješno… više »

ZANIMLJIVOSTI

Fiat FCC4 Concept

objavljeno prije 10 godina

Fiat je na autosalonu Sao Paulo Motor Show u Brazilu predstavio zanimljiv koncept  kompaktnog SUV kupea nazvanog Fiat FCC4 Concept. Ovaj koncept je kombinacija više tipova… više »

SAVJETI

Zdrave navike u prehrani koje je lako usvojiti

objavljeno prije 10 godina

Zdrava prehrana većini se ljudi čini kao nešto zahtjevno, puno čudnovatih proizvoda i nevjerojatnih načina kuhanja, no prava je istina potpuno drugačija. Dovoljno je usvojiti par… više »

UKUSNI I KORISNI

Čajevi za mršavljenje koji rade bez greške

objavljeno prije 10 godina

Čaj je uvijek najbolji izbor kad ne znate što biste popili, jer njihovo bogatstvo zdravih sastojaka, od antioksidansa do polifenola imat će blagotvoran utjecaj na vaše zdravlje,… više »

HMM

Loše navike koje će vam uništiti imunitet

objavljeno prije 10 godina

Imunitet je ono što nam treba u ove hladne dane kad virusi i bakterije vrebaju sa svih strana, a ono što je u cijeloj priči najgore jest činjenica da ga obično sami… više »

skrolaj na vrh