« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
MLJAC

Mali plac sada i tijekom tjedna u poslovnoj zoni na Zavrtnici

Uz Tavan u centru grada subotama, Mali plac izlazi u Katran srijedom, a dodatni termin tijekom tjedna i novi prostor predstavljaju iskorak u dosadašnjem konceptu Malog placa

Organske namirnice na dohvat ruke
Organske namirnice na dohvat ruke (Mali plac)
Više o

Mali plac

,

Tavan

,

After Work Katran

Tijekom studenog Mali plac će se održavati svake subote na već tradicionalnoj lokaciji, na Tavanu u Sinkovićevoj 8, uz jedan dodatni termin tijekom tjedna u novom prostoru. Tako će se, uz četiri subote zaredom na Tavanu (8., 15., 22. i 29. studenog), Mali plac održati i u srijedu, 19. studenog, na drugom katu prostorija Shock Show Industrije u dvorištu bivše Tvornice Katran, u poslovnoj zoni na Zavrtnici.

Mali plac After Work u Katranu, uz podršku ekipe Shock Show Industrije, okupit će brojne male lokalne proizvođače organske hrane, a Katranova vrata će biti otvorena od 15 do 20 sati svima koji vole i misle zdravo. Na stolovima vas čeka lokalno proizvedena hrana, a iza stolova mali proizvođači od kojih iz prve ruke možete doznati sve o njihovim proizvodima te procesu uzgoja i proizvodnje. Vikendima vas Mali plac očekuje uobičajeno na Tavanu, svake subote od 11 do 17 sati.

Dodatni termin tijekom tjedna i novi prostor predstavljaju iskorak u dosadašnjem konceptu Malog placa, ukazujući na sve istaknutiju potrebu projekta da postane što dostupniji većem broju ljudi i najavljujući njegovo daljnje razvijanje.

Na Malom placu možete pronaći mnogobrojne organske namirnice kao što su svježe voće i povrće, prirodni sokovi, med, proizvodi od industrijske konoplje i aronije, tjestenina s nojevim jajima, maslinovo i bučino ulje, prirodna kozmetika i drugo.

06.11.2014. 15:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh