« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
UKUSNI I KORISNI

Čajevi za mršavljenje koji rade bez greške

Čajevi su prave riznice zdravlja, pa ne čudi da ih se koristi i kao lijek i kao sredstvo za mršavljenje, a evo koji to najbolje rade

Oolong čaj je sjajan za kolesterol
Oolong čaj je sjajan za kolesterol (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

zeleni čaj

,

čajevi

,

bijeli čaj

,

oolong čaj

,

čaj od borovnice

,

čaj od hibiskusa

Čaj je uvijek najbolji izbor kad ne znate što biste popili, jer njihovo bogatstvo zdravih sastojaka, od antioksidansa do polifenola imat će blagotvoran utjecaj na vaše zdravlje, a uz to vam može pomoći i da skinete višak kilograma.

Bijeli čaj bogatiji je katehinom i siromašniji kofeinom od zelenog, odlično pomaže pri sagorijevanju masnih naslaga pa predstavlja idealan izbor uz svaku dijetu.

>> Recepti za fine i zdrave čajeve >>

Čaj od borovnice suzbija apetit i uravnotežuje razinu šećera u krvi, pa će nekoliko šalica dnevno učiniti čuda za vaš nabujali apetit i popraviti vam probavu. 

Čaj od hibiskusa odlično smanjuje razine lošeg kolesterola, a kao prirodni diuretik dobro se bori protiv visokog pritiska. Uz sve to, sprječava skupljanje masnih naslaga. 

>> Fenomenalno zdravi čajevi >>

Čaj od ruže prepun je antioksidansa, polifenola i vitamina, sjajan protiv menstrualnih grčeva, čisti organizam i uklanja toksine.

Oolong je odličan za mršavljenje, sadrži vrlo malo kofeina, snižava loš kolesterol i ubrzava metabolizam.

>> Najbolji zeleni čajevi >>

Zeleni čaj poznat je po svom visokom udjelu antioksidansa koji ga čini jednim od najzdravijih napitaka uopće, a kako sadrži i kofein, preporučuje se 3 do 5 šalica dnevno.

03.11.2014. 15:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh