Lifestyle
BROJKE

Kako napraviti dnevnu rundu koraka?

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Kao što jako dobro znamo, hodanje je praktična i učinkovita vježba koja može pomoći u sagorijevanju kalorija, poboljšati zdravlje vašeg kardiovaskularnog sustava i podići… više »

SAVJETI

Tri odlične namirnice

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Zdravlje uvelike ovisi o uravnoteženoj prehrani koja pruža sve potrebne hranjive tvari. Redovita konzumacija svježeg voća i povrća, cjelovitih žitarica te nemasnih proteina ključna je za… više »

HMMM...

Hamburger ili hot dog?!

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Kad rezmišljate o brzoj večeri, možda se dvoumite između hamburgera i hot doga. Prema studijama, i jedno i drugo su jako kalorične namirnice prepune zasićenih masnoća, u usporedbi s… više »

SAVJETI

Snizite razine kolesterola?

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Studija o leći sugerira da bi ona mogla imati zdravstvene prednosti za ljude s visokim rizikom od metaboličkih bolesti koje autori definiraju kao osobe s većim opsegom struka i visokim… više »

EH, DA...

Kako smršaviti do ljeta?

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Postizanje zacrtanog cilja da skinete višak kila ne mora uključivati ekstremne mjere ili brze dijete koje će, u konačnici, učiniti više štete nego koristi. Nekoliko… više »

SAVJETI

Hrana za bolji imunitet i dulji život

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Pravilna prehrana vrlo je važna, osobito ako želimo voditi dug i zdrav život. Dobro uravnotežena prehrana, bogata esencijalnim hranjivim tvarima, ključna je za održavanje cjelokupnog zdravlja… više »

SAVJETI

50+ i vitamin A nisu prijatelji

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

Stvar je jasna - ako ne dobivamo dovoljno vitamina iz prehrane, možemo se okrenuti dodacima. No, jedan stručnjak za dugovječnost upozorava da takva brza rješenja nisu uvijek najbolja.… više »

SAVJETI

Izbacite 3 stvari iz prehrane i skinut ćete kile sigurno

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Hrana koju konzumiramo može značajno utjecati na naš metabolizam, razinu energije i opću dobrobit. Iako je tjelovježba ključna komponenta svakog režima mršavljenja, temelj… više »

KAVICA

Što zapravo kava radi vašem tijelu?

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Jutarnja kava bitan je dio svakodnevnog rituala. Ali, jeste li se ikada zapitali što se točno događa u vašem tijelu nakon prvog gutljaja? Daily Mail je otkrio odgovor na to… više »

SAVJETI

Botoks u čaši

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Sigurni smo da znate da je za lijep i svjež ten te prevenciju bora vrlo važno ono što unosite u tijelo. Zato i ne čudi što je jedno piće gotovo preko noći postalo viralno, a… više »

SAVJETI

Trebali bi češće jesti tikvice... evo i zašto!

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Tikvice, poznate i kao courgette, su popularno povrće koje se koristi u različitim kulinarskim kulturama širom svijeta. One su izuzetno hranjive i niskokalorične, što ih čini… više »

SAVJETI

Kupus je nova it-stvar

objavljeno prije 21 dan

Pregledavajući kulinarske kanale na društvenim mrežama, naići ćete na bezbroj isječaka kuhara iz cijelog svijeta koji hvale kupus kao iznimno svestrano povrće. Stoga, prilikom iduće… više »

SAVJETI

Pradavni analgetici iz povijesti

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Dobro je poznato da su razni prirodni lijekovi poznati od davnina i koriste se već tisućama godinama, pa navedimo samo mali djelić iz riznice prirode. Iđirot - iđirot,… više »

SAVJETI

Hranjive namirnice za imunitet

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Određene namirnice svojim hranjivim sastojcima podupiru rad imuniteta, ključnog za obranu od različitih bolesti. Dijetetičarka Natalie Rizzo izdvojila je nekoliko najboljih namirnica koje… više »

SAVJETI

Tri najzdravije namirnice na svijetu

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Postoje jednostavna pravila kojih se trebamo pridržavati kako bismo svoju trenutnu prehranu učinili zdravijom. Međutim, ako smo u potrazi za nekim ključnim supernamirnicama koje možemo… više »

skrolaj na vrh