Lifestyle nema prethodne stranice
COOL

Zašto opet volimo retro naočale tankih metalnih okvira?

objavljeno prije 7 sati i 29 minuta

Sunčane naočale nosimo tijekom cijele godine, a opet ljeti malo više pažnje posvećujemo baš ovom modnom detalju. Uz minimalističke ljetne odijevne kombinacije, naočale su te… više »

COOL

Ovo su boje ljeta koje volimo na odjeći, dodacima i u domu

objavljeno prije 10 sati i 29 minuta

Plava za more i nebo, narančasta za citruse i sočno voće, zlatna za najljepše zalaske sunca. Boje ljeta uvijek nas odnose u maštanje o Mediteranu i njegovim sunčanim plažama,… više »

SAVJETI

Prehrana koja će vas pomladiti za 20 godina

objavljeno prije 12 sati i 29 minuta

U svijetu gdje se svi bore protiv starenja, pravilna prehrana može biti ključ za očuvanje mladosti. Iako ne postoji čarobni napitak koji će vas vratiti u mladost, postoje prehrambene navike… više »

SAVJETI

Inkluzivni odmori za LGBTQ+ zajednicu

objavljeno prije 15 sati

Istraživanje svijeta trebalo bi biti uzbudljivo i lijepo iskustvo svima, uključujući LGBTQ+ osobe. No u stvarnosti je diskriminacija i dalje jedan od glavnih razloga za brigu tijekom cijelog… više »

SAVJETI

Kako skuhati najbolju kavu?

objavljeno prije 17 sati

Kava je nezaobilazan dio jutarnjeg rituala mnogih ljudi diljem svijeta. Postoji mnogo načina za pripremu kave, ali nekoliko metoda ističe se kao najbolji načini za postizanje savršenog… više »

ZANIMLJIVO

Hrvati se ne voze baš puno...

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Udaljenost koju automobil prijeđe za godinu dana može ukazivati i na kilometražu koju će prijeći za nekoliko godina. Tvrtka carVertical, specijalizirana za podatke o automobilima, provela je… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
HRANA

Prava hrana za ljeto

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Masnu, prženu, dimljenu i začinjenu hranu trebalo bi izbjegavati tijekom cijele godine, a posebice ljeti. Također, savjetuje se uvrstiti obilje ribe i nemasnog mesa peradi. Najbolji izbor… više »

SAVJETI

Savršen dodatak vašem interijeru – koje su prednosti metalnih nogu za stol?

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Metalne noge stola imaju mnoge prednosti Kvalitetne noge stola iznimno su izdržljive. Za razliku od drvenih nogu, koje s vremenom mogu izgubiti čvrstoću ili ostati narušene vlagom i… više »

STVARNO?

Najbolji čajevi za detoksikaciju i pomlađivanje kože

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Čaj volimo piti i zbog njegovog pozitivnog utjecaja na naše zdravlje. Pomaže nam da se odupremo umoru, smanjuje stres, poboljšava koncentraciju, detoksicira, ublažava upale,… više »

ZNATE LI?

Multivitamini ne produžuju život, da znate...

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Istraživanje nije potvrdilo da "korištenje multivitamina produljuje životni vijek", istaknuli su, u članku koji je objavljen u časopisu JAMA Network Open, koji izdaje Američko… više »

COOL

Univerzalni stilovi ženskih hlača - stvorite outfit za svaku priliku

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Ženske hlače svestrani su dio garderobe koji s lakoćom možete kombinirati ne samo s casual nego i sa svečanim, ali i formalnim odjevnim komadima. Nude maksimalnu razinu udobnosti,… više »

MLJAC!

Evergreen Sushi ovog ljeta predstavlja nova jela

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo deset godina uspješnog poslovanja.… više »

SAVJETI

6 najzdravijih sjemenki i orašastih plodova

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Orašasti plodovi i sjemenke nutritivne su namirnice koje mogu značajno utjecati na zdravlje metabolizma. Bogate esencijalnim masnim kiselinama, vlaknima, proteinima, vitaminima i… više »

NOVOSTI

Bezbrižno ljeto uz QMS losion za tijelo s kolagenom

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Nakon dugih sunčanih dana provedenih na plaži ili u aktivnostima na otvorenome, naša koža često treba posebnu njegu kako bi ostala zdrava, hidratizirana i blistava. Izlaganje suncu… više »

SAVJETI

Treba li stvarno izbaciti gluten iz prehrane?

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Gluten čini oko 80 posto svih proteina prisutnih u pšenici, zaslužan je za teksturu kruha, peciva, pizze i tjestenine, u dodiru s vodom postaje vezivan, što tijestu daje… više »

skrolaj na vrh