« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
MLJAC!

Evergreen Sushi ovog ljeta predstavlja nova jela

Restoran koji je poznat po svojoj izvanrednoj usluzi i inovativnoj azijskoj kuhinji ovog ljeta donosi uzbudljive novitete

Omakake tempura
Omakake tempura (Bojan Zibar)
Više o

Evergreen Sushi

,

nova jela

Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo deset godina uspješnog poslovanja. Smješten u samom srcu Zagreba, na Ilici 49, restoran je nedavno renovirao svoj prostor i unaprijedio svoj ambijent, a ovog ljeta donose još više uzbudljivih noviteta.

U novom jelovniku, Evergreen sushi experience predstavlja izvanredna jela koja će se po prvi puta moći probati na poznatoj zagrebačkoj adresi, a vjerujemo kako će zadovoljiti i najistančanija gurmanska nepca. Posjetitelji će od sada moći uživati u novim delicijama kao što su Tataki nigiri i ukusne Jakobove kapice u kadaifu. Uz to, ponuda je obogaćena i raznovrsnim jelima od najkvalitetnije tune, uključujući divlju jadransku tunu i toro iz vrhunskog hrvatskog uzgajališta, čija se kvaliteta prepoznaje i izvan granica zemlje budući da se upravo ta tuna izvozi i na japansko tržište.

Pomno osluškujući želje gostiju i posjetitelja tokom dosadašnjih uspješnih godina rada i poslovanja, Evergreen Sushi Experience u svoj jelovnik ponovno je uveo popularni wok, a u ponudi imaju i posebne menije za dvije osobe već od 49 €. Dobro znani slogan "hand made every day" kojim se restoran vodi već dugih deset godina i dalje je prepoznat od strane posjetitelja te svakim korakom u pripremi jela osigurava vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo svakog gosta. Evergreen, također, u ponudi ima i domaće umake, a jedan od njihovih najpoznatijih umaka, slatko-kiseli, kuha se preko deset sati kako bi dobili savršen okus. Sva jela rade se prema narudžbi i uvijek sa svježim i najkvalitetnijim namirnicama, a o njihovoj predanosti da svakom gostu pruže jedinstveno iskustvo i vanserijska jela, govori i činjenica kako se često traži mjesto više u restoranu te je zato preporuka rezervirati svoje mjesto unaprijed.

Odlazak u samo srce Zagreba od sada postaje još primamljivije, obzirom da je u neposrednoj blizini restorana i bara prostran parking, a za ljubitelje woka, svojom ponudom izdvaja se Wok 'n' Walk također s potpisom Evergreen Sushi Experience gastro tima na adresi Ilica 60. Stoga vjerujemo kako će obožavatelji dobre azijske kuhinje pronaći svoje omiljeno mjesto u kojem će uživati tokom ljetnih dana i večeri.

Za više informacija posjetite Evergreen Sushi Experience.

23.07.2024. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh