Glazba nema prethodne stranice
EXIT 2024

Od izvanvremenskih legendi do predvodnika nove generacije

objavljeno prije 14 sati

Za nešto više od mjesec dana, EXIT festival bit će centralno mjesto okupljanja all-star postave ujedinjene u jedan od najboljih elektronskih line upa na svijetu ove godine! U… više »

INMUSIC #16

Sve je spremno za tri dana glazbenog spektakla na INmusic festivalu #16!

objavljeno prije 19 sati

Festivalski kamp otvara se danas u podne, a brojni kamperi iz cijelog svijeta polako pristižu. Vrata festivala otvaraju se u ponedjeljak, 24. lipnja u 16:30 sati, kao i sve preostale… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 23 sata i 31 minutu

Eto što ima Detour, 19h - Park Ribnjak DIY punk juriš, 19h - AKC Attack Ape & Roll, 20h - Grof Melin Trulo Uho Fest, 20h - Spunk ectratis & Robostrop & the CEO, 20h… više »

NAJAVE

Mudri Brk Festival objavio lineup po danima i otkrio bend iznenađenja

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Line up je dovršen s bendom iznenađenja te dva DJ-a za koje bi bilo iznenađenje da nisu dio line upa. Gracin je četveročlani bend kojem je frontmen splitski… više »

INMUSIC #16

Vlado Martek stavlja točku na i impresivnog programa INmusic festivala #16!

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Vlado Martek je pjesnik i umjetnik. Rođen je 1951. godine u Zagrebu. Diplomirao je književnost i filozofiju na Sveučilištu u Zagrebu. Autor je velikoga broja izložbi, instalacija,… više »

NAJAVE

Steel Panther s predgrupom u Tvornici

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Damir Šimić - Shime hrvatski je gitarist koji je veći dio svoje karijere proveo u Los Angelesu gdje je snimao i svirao s imenima kao što su Tony McAlpine, Steve Stevens ili… više »

BRUNDANJE 2024

Najjači dvodnevni rock festival u Pivovari Medvedgrad

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Glavna proslava 30. rođendana Pivovare Medvedgrad stiže u velikom stilu 5. i 6. srpnja u dvorište pivovare! Pripremite se za dobar provod jer Huzjanova 36 postaje epicentar glazbe,… više »

NAJAVE

ESTERIORE BROTHERS u kolovozu stižu u Cave Romane

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Glazbeno putovanje braće Esteriore priča je koja se piše generacijama, počevši od 1970-ih s njihovim roditeljima. Naime, Mamma Rosa i Papà Toni oboje su bili glazbenici… više »

NAJAVE

Nezaboravan provod na Bundeku uz Baš Naš Food&Ball

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

U prekrasnom okruženju zagrebačkoj jezera Bundek, službeno je započeo Baš Naš Food&Ball festival koji će trajati sve do 14. srpnja. Festival su svojim nastupom otvorili… više »

NOVOSTI

Lika Kolorado i novi spot

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Nakon sjajne pjesme "Majka djevojčica" kojom su oduševili publiku, bend Lika Kolorado predstavlja novi singl s nadolazećeg albuma "Sateliti u… više »

INMUSIC #16

INmusic #16 s dodacima

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Ove godine INmusic festival uz Centar pažnje nudi jedinstvenu priliku najmlađim posjetiteljima da urone u svijet umjetnosti kroz spoj likovnog izražavanja i inspirirajuće glazbe. U sklopu… više »

CAVE ROMANE

Rundek na Cave Romane

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Rundek, priznajemo, ovom izjavom nije daleko od istine. Kao jedan od najvažnijih glazbenika i umjetnika na ovim prostorima uvijek je bio poseban i upečatljiv. Njegova karijera, koja traje… više »

COOL

Premijera provokativnog glazbenog prvijenca Colinde Evangeliste

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Osebujna, lijepa, domišljata, duhovita i još ljepša - sve je to samoprozvana višestruka državna prvakinja u psovanju na javnom mjestu Colinda Evangelista, drag… više »

COOL

Greg Howe u Boogaloou

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Greg Howe, vrhunski američki rock jazz fusion gitarist i skladatelj, prvi će puta nastupiti u Zagrebu, 27.10.2024. u zagrebačkom klubu Boogaloo. Howe, koji je poznat kao tehnički inovator… više »

COOL

“She Raps” pokreće inkubator

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

"She Raps" ("One repaju") premijerno se 21. svibnja 2024. predstavlja u Europi s pokretanjem prvog međunarodnog inkubatora za osnaživanje i profesionalizaciju reperica, poduprtog programom… više »

skrolaj na vrh