« Glazba
objavljeno prije 8 dana i 9 sati
COOL

Greg Howe u Boogaloou

Svjetska gitaristička zvijezda Greg Howe, prvi puta u Hrvatskoj - 27.10.2024. Boogaloo

Greg Howe
Greg Howe (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

Greg Howe

Greg Howe, vrhunski američki rock jazz fusion gitarist i skladatelj, prvi će puta nastupiti u Zagrebu, 27.10.2024. u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Howe, koji je poznat kao tehnički inovator zbog svoje upotrebe tapkanja, neobičnih taktova i signature legatto metode „hammer-on frome nowhere" u Zagreb dolazi u pratnji basista Mohini Deya (Steve Vai, Marco Minnemann, Zakir Hussain) te Marca Cirigliana (Nelly) na bubnjevima.

„Sunny"

U svojih trideset godina karijere, Howe je producirao, napisao i aranžirao deset solo, instrumentalnih studijskih albuma, kao i dva kolaboracijska albuma s Richiejem Kotzen iz Winery Dogsa.

Surađivao je s umjetnicima kao što su Dennis Chambers, Victor Wooten, Richie Kotzen, Jason Becker, Billy Sheehan i kao session glazbenik s Michaelom Jacksonom, Justinom Timberlakeom, Christinom Aguilerom, Rihannom, Enriqueom Iglesiasom i mnogim drugima.

„Jump Start"

Njegov debitantski album „Greg Howe", rangiran je od strane Guitar World Magazina, kao deseti najbolji shred album svih vremena, a „Wheelhouse" iz 2017.g, smješten na šesto mjesto u top 20 najboljih gitarističkih albuma desetljeća!

Ulaznice

U Zagrebu će izvesti pjesme s novog albuma, ali i većinu popularnih i omiljenih hitova kao što su "Jumpu prodaji putem Entrio sustava, po cijeni : Early bird - 20 eura ( do 1.7.) , regular - 25 eura i na dan koncerta na ulazu - 30 eura.

11.06.2024. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh