« Glazba
objavljeno prije 7 dana i 1 sat
COOL

Premijera provokativnog glazbenog prvijenca Colinde Evangeliste

Sad je došlo vrijeme da se Colinda baci i u glazbene vode, što je napravila premijerom svojeg prvijenca Jeste gej?

Colinda Evangelista u punom sjaju
Colinda Evangelista u punom sjaju (Arhiva)
Više o

novi spot

,

Colinda Evangelista

Osebujna, lijepa, domišljata, duhovita i još ljepša - sve je to samoprozvana višestruka državna prvakinja u psovanju na javnom mjestu Colinda Evangelista, drag kraljica iz omiljenog drag queer kolektiva House of Flamingo.

Već niz godina diljem Hrvatske oduševljava publiku svojim nastupima koje krasi izuzetna estetika i/ili urnebesan humor, a sad je došlo vrijeme da se Colinda baci i u glazbene vode, što je napravila premijerom svojeg prvijenca Jeste gej?

Glazbu potpisuje Colinda Evangelista, tekst za pjesmu napisale su Colinda i Karla Kostadinovski, a za master je zaslužan Niko Duraković. Spot je režirala i montirala Colinda, a direktor fotografije je Timy Šarec. Vizažist je Dino Borosa, a lookove potpisuju Colinda i Bernard Lelak.

Live premijeru pjesme možete poslušati na Fanny Packu 2024. by House of Flamingo 15. lipnja u zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će joj se na pozornici pridružiti kolegice iz kolektiva Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka, uz gostovanja srpske drag kraljice Hydre i ekskluzivnih gošći iznenađenja.

11.06.2024. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh