« Glazba
objavljeno prije 3 dana i 1 sat
NAJAVE

Nezaboravan provod na Bundeku uz Baš Naš Food&Ball

Baš Naš Food&Ball festival powered by Erdinger predstavlja jedinstvenu kombinaciju gastronomije, glazbe, nogometa i dobre zabave

Baš Naš Food&Ball
Baš Naš Food&Ball (Arhiva)
Više o

Baš Naš Food&Ball

U prekrasnom okruženju zagrebačkoj jezera Bundek, službeno je započeo Baš Naš Food&Ball festival koji će trajati sve do 14. srpnja.

Festival su svojim nastupom otvorili popularni Songkillersi, a nezaboravna atmosfera i brojna poznata lica obilježila su prvu festivalsku večer.

Lovro Juraga, Filip Vidović, Marijana Mikulić, Miran Kurspahić, Luciano Plazibat, Nika Ilčić i mnoga druga javna lica plesala su na hitove popularnog hrvatskog benda. Bundek, poznat po svojoj ljepoti i idiličnom pogledu na jezero, pokazao se kao savršena lokacija. Posjetitelji će tako idućih mjesec dana uživati u okruženju koje pruža idealno utočište od gradske vreve i savršen ambijent za spajanje vrhunske hrane i ljubavi prema nogometu.

Jedna od glavnih atrakcija Festivala ove godine je prijenos utakmica Europskog nogometnog prvenstva na velikom LED ekranu. Posjetitelji će imati priliku pratiti sve utakmice, navijati i dijeliti uzbuđenje s drugim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu.
Gastronomska ponuda Festivala ni ove godine neće razočarati. Zagrepčanke, Zagrepčani, ali i ostali brojni posjetitelji, moći će kušati raznovrsna jela koja zadovoljavaju mnoge ukuse i preferencije. Od različitih burgera, foccacia s mortadelom, pršutom, piletinom ili povrćem pa sve do meksičke i azijske kuhinje. Glazbeni program Baš Naš Food&Ball festivala također je vrlo atraktivan uz brojne DJ nastupe, partyje i koncerte. Nakon sjajnog nastupa Songkillersa, u narednim tjednima publiku će zabavljati Cubismo, Grše, Boris Štok i TBF. Osim koncerata, na Bundeku će se održati i razni partyji s pop hitovima iz 2000-ih i 2010-ih, party s hitovima grupe ABBA, KPP i trap hitovima.

Baš Naš Food&Ball festival powered by Erdinger predstavlja jedinstvenu kombinaciju gastronomije, glazbe, nogometa i dobre zabave i zasigurno će postati hit ljetna destinacija, a sve posjetitelje očekuje nezaboravan doživljaj! Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

15.06.2024. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh