« Televizija
objavljeno prije 21 dan i 11 sati
SERIJE

Drugi teaser za mini seriju Pingvin

Nova serija Warner Bros. Televison i DC Studios stiže ovog rujna na Max streaming uslugu

Evo nam Pingvina...
Evo nam Pingvina... (Arhiva)
Više o

serija Pingvin

Max je objavio drugi službeni teaser za seriju „Pingvin" (The Penguin), Warner Bros. Television i DC Studiosa, koja stiže ovog rujna. U glavnoj ulozi je Colin Farrell kao Oz Cobb (poznat kao Pingvin), a ova osmodijelna limitirana serija DC Studiosa nastavlja epsku kriminalističku sagu filmaša Matta Reevesa, započetu globalnim blockbusterom „The Batman" Warner Bros. Picturesa. Seriju je razvila izvršna producentica Lauren LeFranc te se fokusira na lik kojeg je Farrell tumačio u filmu.

Glumačku postavu čine Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O'Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) i Theo Rossi (Dr. Julian Rush).

Seriju su producirali Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, koja je istovremeno i scenaristica i izvršna producentica, Craig Zobel, koji je režirao prve tri epizode, i Bill Carraro. Temeljena na likovima koje su za DC stvorili Bob Kane i Bill Finger, za produkciju Pingvina" zaslužni su Reeves' 6th & Idaho Productions i Dylan Clark Productions u suradnji s Warner Bros. Televisionom. Među izvršnim producentima je i Daniel Pipski.

22.06.2024. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh