Biznis
PODACI

Studenti naveliko odgađaju diplomiranje

objavljeno prije 7 mjeseci

U anketi provedenoj na gotovo 550 ispitanika portal EduCentar istražio je odgađaju li studenti diplomu kako bi produljili studentska prava. Više od polovine ispitanika, njih 51%,… više »

LOŠE

Imovinske razlike na jugoistoku Europe sve veće

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

„Više nego ikad, uzroke nejednakosti treba tretirati hitno zbog brojnih prijetnji koje bi dodatno mogle povećati jaz u blagostanju" - to je dramatičan zaključak istraživanja… više »

DOĐITE

Job Fair 2018: 103 tvrtke na 13. Job Fairu

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Job Fair 2018, najveće mjesto spajanja talenata i top tehnoloških kompanija u regiji održat će se u srijedu 23. i četvrtak 24. svibnja u terminu od 09:00 do 17:00 sati na Fakultetu… više »

PROTUUDAR

Carine na američku rižu, kukuruz, sok od naranče...

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Europska unija je još uvijek izuzeta od carine koju SAD odnedavno podižu (između ostalog) na čelik i aluminij, ali to izuzeće traje sad još samo do početka lipnja. Da li će to… više »

TAKO TREBA

Franck ne odustaje!

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Izvanredni povjerenik Agrokora Fabris Peruško u petak je svojom usputnom izjavom novinarima u Opatiji nažalost potvrdio opravdanost naših višekratno izrečenih upozorenja.… više »

REZULTATI

Njuškalo napreduje u svakom pogledu

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Njuškalo je u 2017. godini povećalo prihode za gotovo 30 posto, odnosno završilo prošlu godinu s oko 7,3 milijuna eura prihoda i 1,2 milijuna eura profita (EBT). Od… više »

BORBA

Franck upozorava na nepravilnosti oko nagodbe u slučaju Agrokor

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Franck je neugodno iznenađen tijekom i sadržajem današnje konferencije i objavljene izjave članova Privremenog vjerovničkog vijeća za medije koju su održali izvanredni povjerenik Vlade… više »

EH, DA... :)

Hrvati bi radili kod njemačkih trgovaca

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva četrnaesto po redu istraživanje* o poslodavcima prvog izbora, koje provodi MojPosao. U istraživanju… više »

ZAŠTO?

Gorivo ponovno poskupjelo

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Gorivo je ponovno poskupjelo - litra benzina od danas stoji 10,41 kunu. Prije mjesec dana za litru benzina je, prema podacima Ministarstva gospodarstva, bilo potrebno izdvojiti prosječno 9,93… više »

SAZNAJEMO

Poznati brend nudi ljetni posao iz snova

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Navršio/la si 18 godina, studiraš, u opisu tvog profila stoji da si vesela, komunikativna, kreativna, susretljiva i snalažljiva osoba te slobodan/na tijekom lipnja i srpnja!?… više »

IDEMO!

Počela je utrka za besplatni Wi-Fi u gradovima

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Europska komisija otvorila je krajem ožujka prijave za WiFi4EU program. Ova 120 milijuna eura vrijedna inicijativa, lokalnim jedinicama EU pa tako i hrvatskim općinama i gradovima,… više »

EHHH...

Nova europska agrarna politika još teža po hrvatskog seljaka

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Najava smanjivanja javnih budžeta za poljoprivrednike na razini Europske unije, u Hrvatskoj nije izazvala reakcije burne kao u nekim razvijenijim krajevima EU-a. Ali možda je upravo to… više »

SAZNAJEMO

#BeskonačnoLijepaNaša

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Planine, zanosne ravnice, rijeke ili prekrasno plavo more samo su neka od bogatstava naše zemlje. Tele2 poziva sve građane da snime najljepši dio svoga kraja i pokažu gdje se… više »

BRAVO

Njuškalovo foto prepoznavanje je najinovativniji proizvod

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Ugledno svjetsko udruženje International Classified Marketplace Association (ICMA) proglasio je Njuškalovo foto-prepoznavanje predmeta najinovativnijim proizvodom u classified… više »

BIZNIS

Wiener osiguranje službeno pripojilo Erste osiguranje

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Wiener osiguranju službeno je pripojeno Erste osiguranje uz odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga. Pripajanjem Erste osiguranja Wiener osiguranje zauzelo je 4. poziciju na… više »

skrolaj na vrh