Biznis
DANI KOMUNIKACIJA

Kako zadiviti žiri i ponosno otići s Dana komunikacija s MIXX nagradom u rukama?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Kako funkcionira Mixx i koji je to faktor "x" koji čini dobar Mixx case saznajte od članova žirija iz prve ruke! Digitalci i stratezi, svi vi koji upravo dovršavate svoje Mixx prijave,… više »

STRAŠNO

Hrvatska je i dalje beznadežno korumpirana zemlja

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Antikorupcijski stručnjaci ocijenili su nakon objave Indeksa percepcije korupcije Transparency Internationala, prema kojem je Hrvatska u 2017. zadržala rezultat kao i godinu ranije, da… više »

SAZNAJEMO

Olival: Naglasak na izvozu

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

„Izvoz je jedan od važnih segmenata poslovanja za male i srednje tvrtke s obzirom da hrvatsko tržište nije veliko. Za uspjeh u izvozu iznimno je važna kvaliteta proizvoda jer se… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za nabavu poljoprivredne mehanizacije i strojeva

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Sjajna vijest za sve ratare, vinogradare i cvjećare - otvoren je natječaj 4.1.1. za sektor biljne proizvodnje. Ova rečenica možda ne otkriva svu dramatičnost i važnost trenutka, ali riječ je… više »

SNOVI...

Hrvate motivira dobra plaća i siguran posao

objavljeno prije 6 mjeseci

Motivacija na poslu vrlo je važna stvar kako za vlasnike, tako i za zaposlenike - vlasnici će moći mirnije spavati znajući da je zaposlenicima stalo, naravno i zarađivati više, dok će… više »

PROBLEMI?

Ogromnih 40 posto poslova nestat će za 25 godina

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Važnije je odgovoriti na pitanje koje su nam vještine potrebne da bismo obavljali zanimanja u budućnosti nego imati lažnu dilemu hoće li nas zamijeniti strojevi, zaključak je… više »

UPOZORENJE!

HANFA upozorava na stranicu preko koje ne smijete trgovati!

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Trgovanje dionicama stranih tvrtki, valutama ili kriptovalutama uzelo je maha i u Hrvatskoj, no nisu svi posrednici koji se naveliko nude pravi izbor.... Upravo iz tog razloga je Hrvatska… više »

PROBLEMI

Utrka čovjeka i stroja na burzama

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Fotografija Petera Tuchmana za njegovim mjestom na burzi u Wall Streetu kako se drži za svoju sijedu kosu koja mu je svojedobno i donijela nadimak „Einstein", ovog tjedna se pojavila u… više »

EH, DA...

Agrokor: maratonsko ispitivanje bez pravih odgovora

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Upravo je nevjerojatno da je gotovo pet sati trajalo ispitivanje Martine Dalić i Ante Ramljaka pred saborskim odborom za gospodarstvo, a da na koncu nismo doznali odgovore na neka ključna… više »

KOMENTAR

Besplatan gradski prijevoz u zemlji automobila?

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Pa recite onda da političari više nisu sposobni za doista velike reforme. Crno na bijelo stoji u jednom pismu ministrice okoliša Hendricks (SPD), ministra poljoprivrede… više »

BRAVO

Kako su kauboji s Velebita uspješno iskoristili EU fondove?

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

EU fondovi su do sada već velikom broju poduzetnika pomogli pri ostvarivanju ideja za ulaganje i poboljšanje poslovnih procesa. Ulaganja su različita i sva ovise o dostupnim… više »

NAJAVE

Više od 8.000 sudionika na ovogodišnjem MAGENTA 1 B2B RUN

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje zaposlenika hrvatskih kompanija održat će se četvrtu godinu zaredom u četiri najveća hrvatska grada. MAGENTA 1 B2B RUN starta u Splitu 10.… više »

UPIŠITE SE I VI!

Preko 29 tisuća upisalo se u registar Ne zovi

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Mnogo je trgovaca koji do kupaca dolaze telefonom, a mnogo je i kupaca kojima je takve poslovne prakse dosta. Iako je registar "Ne zovi" namijenjen svima, upis se u prvom redu… više »

STRAŠNO

Globalna nejednakost raste

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Međunarodna organizacija za razvoj Oxfam upozorila je na sve veću socijalnu nejednakost u svijetu. Ona je puno dramatičnija nego što se dosad pretpostavljalo, piše u studiji… više »

VOLITE ZIMU?

Francuzi traže radnike na Arktiku i Antarktici

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Znanstveni institut Paul-Emilea Victora objavio je javni natječaj za 40 radnih mjesta u njegovih šest baza na Arktiku i Antarktici. Uvjet je znanje francuskog jezika, a traže se… više »

skrolaj na vrh