Biznis
POSLOVANJE

Infobip otvorio novi ured u Rijeci

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Infobip, vodeća globalna i hrvatska tehnološka kompanija, u Rijeci je otvorio novi ured na adresi Ulica Martinkovac 109, 1. kat. Riječki je ured 60. ured koji je Infobip otvorio u… više »

KOMENTAR

G20 pred krajem?

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Deset godina nakon svog prvog okupljanja na razini predsjednika država i vlada, grupa G20 kao forum za rješavanje globalnih problema jasno slabi. Osnovan kao sredstvo u borbi protiv… više »

REZULTATI

Microsoft preskočio Apple po tržišnoj vrijednosti

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Tržišna vrijednost Microsofta premašila je u petak vrijednost Applea, po prvi put nakon osam godina, jer cijena dionice tog softverskog diva u posljednje vrijeme raste, dok je… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za 2.500 poljoprivrednika

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Do sada su raspisana tri natječaja za tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava iz Programa ruralnog razvoja. Provedba Programa traje već tri godine i… više »

BRAVO

Poslodavci vraćaju vjerodostojnost

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Otvorena medijska grupacija uspješno potiče spajanje poslodavaca i mladih bez roditeljske skrbi kako bi dobili prvo zaposlenje te se tako osamostalili i relativno financijski sigurni… više »

UPS

Oglašavači više ne vjeruju Facebooku?

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Facebook, s navodno dvije milijarde korisnika najveća društvena mreža, bori se s problemima na raznim razinama: fake news, krivotvoreni korisnički računi, skandali s podacima… više »

ISTRAŽIVANJE

Sve više Hrvata očekuje povišicu

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Portal MojPosao je za vrijeme trajanja 9. regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja (3. do 11. listopada 2018.) proveo je istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na hrvatskom… više »

ČESTITAMO

Infobipu priznanja na Messaging & SMS Global Awards

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Infobip, globalna komunikacijska platforma za poslovne korisnike, osvojio je višestruka priznanja na manifestaciji Messaging & SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity… više »

BIZNIS

Essperta u InfoDom Grupi u pohodu na regionalno liderstvo u procesu digitalne transformacije

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Start up kompanija Essperta (s proizvodom Performa 365) pridružuje se InfoDom Grupi te su objavili strateško povezivanje kojim planiraju postati regionalni lider i „top-of-mind"… više »

LOVA

Hrvatska će biti prva zemlja u kojoj će biti dostupna nova aplikacija za mobilna plaćanja – Settle

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Predvodnik u tehnologiji mobilnog plaćanja u nordijskim zemljama, tvrtka Auka, danas objavljuje kako će tijekom rane 2019. u Hrvatskoj lansirati novu aplikaciju za mobilna plaćanja… više »

POLITIKA

Kako se Rusija nosi s padom cijene nafte?

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Posljednjih tjedana cijena nafte je pala za jednu četvrtinu. To je iznenadilo i stručnjake koji su zbog rasta privrede u SAD-u čak predviđali rast cijene nafte na 100 dolara po barelu. Zato… više »

BRAVO

Infobip će financijski podržati pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Financijsku potporu za pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade osigurat će Infobip, jedna od vodećih globalnih IT kompanija, i ujedno najveća hrvatska IT kompanija, i tako… više »

SJAJNO!

IBF Grupa predstavila Kartell u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Kartell se predstavio svijetu hrvatskih arhitekata, dizajnera i investitora događajem u prestižnoj zagrebačkoj galeriji Lauba, koji se održao 20. studenoga. Događaj je organiziran… više »

TURKSTREAM

Propagandni show oko plinovoda koji je slijepa ulica

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Političari u mnogim zemljama vladaju majstorskom vještinom pompoznog završavanja infrastrukturnih projekata koji su zapravo - nedovršeni. Rusija u tome ima iskustvo… više »

FUTURIZAM

Umjetna inteligencija i put u budućnost

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Električni auti koji sami plaćaju struju na javnim punjačima, hladnjaci koji sami naručuju mlijeko ili jogurt, poštari koji dobivaju na raspolaganje elektronske ključeve kako bi u… više »

skrolaj na vrh