Biznis
LOŠE...

Fleksibilno radno vrijeme i promjena klime donose bolesti

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Potrebni su novi zdravstveni standardi kako bi se radnike zaštitilo od rizika koje donose fleksibilni oblici zapošljavanja, nove tehnologije i promjena klime, upozorila je… više »

SAZNAJEMO

Web trgovine varaždinske tvrtke Marker opet najbolje

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web… više »

LOVA

EU želi što prije trgovinski sporazum sa SAD-om

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

To je "win-win" situacija za obje strane, rekla je europska povjerenica za trgovinu Cecilia Malmström u vezi s predstojećim otvaranjem pregovora s američkom vladom o smanjenju carina.… više »

PROBLEMI?

Tko je novi predsjednik Svjetske banke, David Malpass?

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Svatko zna kako ova američka vlada pod predsjednikom Trumpom zastupa načelo America first i kako nema nikakvo dobro mišljenje o međunarodnim organizacijama. Isto tako se zna… više »

ŽELJE...

Trećina zaposlenika očekuje uskrsnicu

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Vlada je krajem prošle godine povećala neoporezivi dio za nagrade s 2.500 kuna na 7.500 kuna. Uslijed toga, osim božićnice i regresa sve popularnija postaje i uskrsnica. Prema… više »

EHHH...

Hrvatska sve skuplja destinacija

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Hrvatska, mala zemlja za veliki odmor... iliti skupi, kao što pokazuje istraživanje koje je proveo britanski The Sun po kojem sedmodnevni odmor u Zadru ispada skuplji nego u… više »

ANALIZA

Kinezi kao spasitelji hrvatskog gospodarstva?

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Ono o čemu se puno špekuliralo uoči sastanka na vrhu Kine i zemalja srednje i jugoistočne Europe, službeno je potvrđeno u petak (12.4.) u Dubrovniku: Grčka je postala članica… više »

POLITIKE

Još uvijek samo nula iz Europske središnje banke

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Prije sastanka Vijeća Europske središnje banke ove srijede (10.4.) opet je bilo onih koji su se nadali kako će konačno biti povišena temeljna kamatna stopa. Ali, kao i nebrojeno… više »

PRIJAVITE SE!

Httpool i njihov partner IMS pokreću BESPLATNU platformu za učenje

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Httpool je pokrenuo svoju vlastitu edukacijsku platformu kako bi certificirao sve medijske planere i marketing stručnjake i pomogao boljem razumijevanju svih Httpool/IMS proizvoda kroz… više »

NOVE STVARI

Zaboravite na novčanik, od sada plaćajte Garmin satom

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Jeste li se ikad našli na trčanju bez novčanika i sjetili ste se ako trebate kupiti bočicu vode ili bananu dok prolazite kraj trgovine? Od sada je to moguće putem Garmin sata. Nemate… više »

EY 2019

Priznanje ženskom poduzetništvu i (ekologičnom) životnom projektu

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Među pedeset poduzetnika iz trideset i pet hrvatskih tvrtki, na jučerašnjoj dodjeli prestižne nagrade EY Poduzetnik godine, jedina žena poduzetnica među pet… više »

SAJMOVI

Hannover: industrijska revolucija 5G

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Roboti izvršavaju najkompliciranije radnje, ljudi nose naočale za kretanje u svijetu virtualne realnosti i uz pomoć posebnih rukavica upravljaju 3D printerima koji tražene dijelove… više »

IMENOVANJA

Optima Telekom objavljuje novosti u Upravi

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Na sjednici Nadzornog odbora Optima Telekoma objavljeno je da mandat gospođe Irene Domjanović, članice Uprave za prodaju i marketing (CMO), ističe 1. travnja 2019. godine te da gospođa… više »

SAZNAJEMO

Vrijedne uspomene uz FIFA World Cup™ Visa kreditne kartice

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Zagrebačka banka u suradnji s Visom Hrvatska predstavlja jedinstveno izdanje FIFA World CupTM Visa kreditne kartice. Riječ je o kartici elegantnog dizajna s peharom Svjetskog nogometnog… više »

HMMM...

Internetska drama u Strasbourgu

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Platforma za kampanje Change.org prema vlastitim navodima je skupila preko pet milijuna potpisa protiv europske reforme autorskog prava. Te navode nije moguće neovisno provjeriti. Tko se… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh