Biznis
KONFERENCIJE

Digital Takeover još jednom napunio Cinestar

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover u organizaciji 24sata u CineStaru zagrebačkog Branimir Centra i ove godine okupila je 1300 posjetitelja iz Hrvatske i regije: od… više »

ZANIMLJIVO

BEREC objavljuje Smjernice o komunikacijama unutar EU

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Od 15. svibnja 2019., svaka maloprodajna cijena (bez PDV-a) koja se naplaćuje potrošačima za regulirane cijene međunarodnih poziva unutar Europske unije ne smije prelaziti 0,19 EUR po… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru Branimir

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista,… više »

EHHH...

Žene i dalje zarađuju manje

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Međunarodni portal za plaće Paylab, kojeg je dio i MojaPlaća, dugoročno je pratio kretanje plaća zaposlenika na razini pojedinačnih radnih mjesta. Muškarci u prosjeku dobivaju 9 posto… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka pokreću najsuvremeniju uslugu mobilnog bankarstva u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, potpisali su ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske… više »

NAJAVE

Sir Martin Sorrell dolazi na Dane komunikacija

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Organizatori Dana komunikacija, koji će se od 28. do 30. ožujka održati u Rovinju, na press konferenciji najavili su dolazak jedne od najutjecajnijih osoba na svijetu prema Time 100 i… više »

KALTENBERG

Bavarski princ posjetio Split u povodu obilježavanja 25 godina Kaltenberg piva u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

U kraljevskoj obitelji u samom srcu Bavarske više od 750 godina proizvodi se kraljevsko pivo. Od prošle godine ponovno se proizvodi i u Hrvatskoj, u pivovari Kaltenberg Adria na… više »

ISTRAŽIVANJJE

Bankarske naknade: plaćate li previše usluge svojoj banci?

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Kako hrvatski građani sve ubrzanije iseljavaju u inozemstvo, tako se novčane doznake koje šalju kući, obiteljima i rodbini, već godinama povećavaju. Radi se o iznosu koji se samo u… više »

Predstavljen novi dizajn Ožujskog piva

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Ožujsko pivo predstavilo je novi, moderniji dizajn svoje ambalaže s naglašenim tradicijskim obilježjima. Inspirirana dvorištem Zagrebačke pivovare i njene stogodišnje… više »

NAGRADE

Deutsche Telekomu dodijeljeno prestižno priznanje European 5G Pioneer Award

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Na ovogodišnjem  MWC-u u Barceloni, prestižnom svjetskom događaju koji okuplja najveće globalne stručnjake i prezentira inovacije u području mobilnih tehnologija, Deutsche… više »

EU FONDOVI

Čak 634 miljuna bespovratnih sredstava za inovacije proizvoda i usluga

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Ovaj natječaj namijenjen je poduzetnicima koji su usmjereni na proizvodnju naprednih i inovativnih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti koji će doprinijeti povećanju izvoza te time i… više »

MWC 2019

Infobip predstavio RCS rješenja i novi vizualni identitet

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Infobip, globalna kompanija za poslovnu cloud komunikaciju i lider u omnichannel komunikaciji, na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni predstavila je napredne komunikacijske usluge (Rich… više »

KONFERENCIJE

RISK 2019 - najveća konferencija IT sigurnosti u jadranskoj regiji

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Pozivamo vas da se pridružite najvećoj IT Security konferenciji u jadranskoj regiji, RISK 2019, koja će se održati 20. i 21. 3.2019 u kongresnom centru Hotela Thermana Park u Laškom,… više »

UPOZORENJE

Slab početak godine za turističku branšu

objavljeno prije 6 mjeseci

Nijemci se polako pripremaju za godišnji odmor, mnogi i u Hrvatsku. Zbog rekordno niske nezaposlenosti i (po)rasta plaća očekuje se da će građani trošiti više na… više »

KONFERENCIJE

Yifei Chai stiže na Dane komunikacija

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Predavača Yifeia Chaia, da možemo, rado bismo najavili i dva puta", poručuje direktorica programa Dana komunikacija, Dunja Ivana Ballon. On će naime na ovogodišnjem festivalu u Rovinju… više »

skrolaj na vrh