Biznis
PROCJENE

Hotelijeri plaćaju cijenu vlastite bahatosti?

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Porečka hotelska kuća Valamar Riviera ovih je dana objavila natječaj kojim traži smještaj za svoje sezonske radnike. Nudi od 180 do 300 eura po radniku mjesečno, odnosno i do 6.000… više »

NAŠA POSLA

Lažna bolovanja cvjetaju

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Stopa bolovanja u Hrvatskoj raste, baš kao i ukupan broj dana koje godišnje provedemo kod kuće zbog privremene nesposobnosti za rad, a svaki četvrti zaposlenik priznaje… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Vodeći kreativci svjetskih top lista dolaze na osme Dane komunikacija

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Iako ima identičnog brata blizanca, njegove su ideje jedinstvene - zbog čega ga je Forbes uvrstio na listu 25 najkreativnijih ljudi na svijetu. Rei Inamoto, koji slovi za jednoga od… više »

REZULTATI

Optima Telekom objavio financijsko izvješće za 2019.

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Optima Telekom Grupa je u 2019. godini u odnosu na prethodnu godinu ostvarila gotovo jednaku EBITDA-u prije jednokratnih stavki nakon najmova, dok je EBITDA prije jednokratnih stavki nakon… više »

LOVA!

Digitelling - poziv za prijavu projekata videoigara

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

DigiTelling je program mentoriranja pod vodstvom Goethe-Instituta Kroatien i Francuskog instituta u Hrvatskoj, koji je posvećen podupiranju i umrežavanju sektora neovisnih videoigara u… više »

ZANIMLJIVO

Facebook objavio whitepaper na temu regulative online sadržaja

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Tijekom proteklog desetljeća internet je jačao gospodarstva, ponovno spajao obitelji, prikupljao novac u humanitarne svrhe i pomagao u ostvarenju političkih promjena. Međutim, također je… više »

BRAVO

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, ponosno najavljuje da je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGNTM nagrade dodjeljuje najstarija svjetska… više »

EHHH...

Broj blokiranih raste

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Krajem siječnja zbog neizvršenih osnova za plaćanje u blokadi je bilo 241.186 građana, s ukupnom glavnicom duga od gotovo 16,8 milijardi kuna, kao i 18.021 poslovni subjekt, s… više »

VRTI SE

YouTube - mašina za novce

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

„Dobro, evo nas ispred slonova. Cool stvar s ovim tipovima je što imaju baš baš baš duge surle. I to je cool. To je sve što se ima za reći." I to je… više »

ŠIRENJE

Otvoren McDonald's u Tower Centru Rijeka

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Posjetitelji Tower Centra Rijeka odsad predah od kupnje mogu potražiti i u McDonald'su. Treći McDonald's u Rijeci otvoren je u sklopu shopping centra i oduševit će sve zaljubljenike u… više »

POSLJEDICE

Otkazan MWC20 zbog koronavirusa

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Svjetski sajam mobilne telefonije u Barceloni (MWC) otkazan je zbog strahovanja od novog koronavirusa koji je već ranije potaknuo brojne tvrtke da otkažu sudjelovanje, objavili su u srijedu… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Na Danima komunikacija predviđamo budućnost odnosa s javnošću

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Osmi Dani komunikacija kreiraju dosad najjači festivalski sadržaj i gledaju u budućnost. Nakon prestižnih marketingaša i prvih uglednih imena komunikacijske industrije, jedan od… više »

RAZVOJ

HT u naredne tri godine razvija optiku za 135.000 korisnika

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Hrvatski Telekom, predvodnik digitalizacije Hrvatske, potpisao je danas 13 Sporazuma o partnerstvu u provedbi projekata izgradnje mreže širokopojasnog interneta s predstavnicima… više »

CERTIFIKATI

McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

McDonald's je drugu godinu zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac Partner konzultantske kuće SELECTIO koja taj certifikat od 2005. godine dodjeljuje tvrtkama koje dostižu visoke standarde… više »

CERTIFIKATI

Kaufland dobitnik prestižnog međunarodnog certifikata Top Employer

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

U protekle tri godine Kaufland Hrvatska k.d. se kroz konkretne pozitivne pomake u obliku povećanja primanja, uvođenja niza benefita te razvojnih mogućnosti, pokazao kao poslodavac koji cijeni… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh