Biznis
ZANIMLJIVO

Facebook objavio whitepaper na temu regulative online sadržaja

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Tijekom proteklog desetljeća internet je jačao gospodarstva, ponovno spajao obitelji, prikupljao novac u humanitarne svrhe i pomagao u ostvarenju političkih promjena. Međutim, također je… više »

BRAVO

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, ponosno najavljuje da je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGNTM nagrade dodjeljuje najstarija svjetska… više »

EHHH...

Broj blokiranih raste

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Krajem siječnja zbog neizvršenih osnova za plaćanje u blokadi je bilo 241.186 građana, s ukupnom glavnicom duga od gotovo 16,8 milijardi kuna, kao i 18.021 poslovni subjekt, s… više »

VRTI SE

YouTube - mašina za novce

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

„Dobro, evo nas ispred slonova. Cool stvar s ovim tipovima je što imaju baš baš baš duge surle. I to je cool. To je sve što se ima za reći." I to je… više »

ŠIRENJE

Otvoren McDonald's u Tower Centru Rijeka

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Posjetitelji Tower Centra Rijeka odsad predah od kupnje mogu potražiti i u McDonald'su. Treći McDonald's u Rijeci otvoren je u sklopu shopping centra i oduševit će sve zaljubljenike u… više »

POSLJEDICE

Otkazan MWC20 zbog koronavirusa

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Svjetski sajam mobilne telefonije u Barceloni (MWC) otkazan je zbog strahovanja od novog koronavirusa koji je već ranije potaknuo brojne tvrtke da otkažu sudjelovanje, objavili su u srijedu… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Na Danima komunikacija predviđamo budućnost odnosa s javnošću

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Osmi Dani komunikacija kreiraju dosad najjači festivalski sadržaj i gledaju u budućnost. Nakon prestižnih marketingaša i prvih uglednih imena komunikacijske industrije, jedan od… više »

RAZVOJ

HT u naredne tri godine razvija optiku za 135.000 korisnika

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Hrvatski Telekom, predvodnik digitalizacije Hrvatske, potpisao je danas 13 Sporazuma o partnerstvu u provedbi projekata izgradnje mreže širokopojasnog interneta s predstavnicima… više »

CERTIFIKATI

McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

McDonald's je drugu godinu zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac Partner konzultantske kuće SELECTIO koja taj certifikat od 2005. godine dodjeljuje tvrtkama koje dostižu visoke standarde… više »

CERTIFIKATI

Kaufland dobitnik prestižnog međunarodnog certifikata Top Employer

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

U protekle tri godine Kaufland Hrvatska k.d. se kroz konkretne pozitivne pomake u obliku povećanja primanja, uvođenja niza benefita te razvojnih mogućnosti, pokazao kao poslodavac koji cijeni… više »

POZIV

Digitalno povezivanje kultura i audiovizualnih sadržaja

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Prijedlogom Europske komisije za budući program Kreativna Europa nakon 2020. godine predlaže se pokretanje inicijative Creative Innovation Lab kojom bi se stvorili okviri za međusektorsku… više »

UPS!

Veliki gubici aviokompanija - vrlo izgledni

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Ograničenja putovanja zbog epidemije koronavirusa u Kini mogla bi naštetiti proračunima gradova i država diljem SAD-a, a koji su posljednjih godina imali koristi od ogromnog skoka… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Futurolog i evanđelist koji će spasiti svijet od dosade na Danima komunikacija

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Ususret osmom izdanju, organizatori festivala Dani komunikacija, koji je ove godine u novom crno-bijelom izdanju, predstavljaju nova dva velika imena čija predavanja nećete htjeti propustiti.… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Chris Do dolazi na Dane komunikacija

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Više od milijun njegovih obožavatelja na društvenim mrežama jednoglasno bi vam potvrdilo - čim se pojavi, on zavlada prostorijom. On je Chris Do, višestruko nagrađivani… više »

EHHH...

Hrvatska strategija ekonomsko-političke stihije

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Razni zaokreti hrvatske vlade u tretmanu velikih javnih poduzeća ukazuju na paušalni, kampanjski odnos prema toj funkciji državne politike. Nije pritom nipošto riječ samo o… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh