Biznis
SAVJETI :)

Kako tvrtke mogu spriječiti cyber napade

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Prema podacima institucija za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, pojedine tvrtke pretrpjeli su štete u vrijednosti i od po nekoliko stotina tisuća eura zbog hakerskih… više »

PROBLEMI?

Qualcomm pokrenuo val otpuštanja

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Novosti o masovnim otpuštanjima tvrtke Qualcomm samo u američkoj državi Kaliforniji, objavio je Bloomberg. U rujnu 2017. Qualcomm je zapošljavao 33.800 ljudi na punom radnom… više »

KONFERENCIJE

HitIt.Digital konferencija u suradnji s udrugom Crveni nosovi

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

HitIt.Digital konferencija organizira se već treću godinu uzastopno, a održat će se 26. travnja 2018. u prostorijama Kraš Auditoriuma. Cilj konferencije je pokazati nova… više »

PITANJA

Je li nejednakost loša za gospodarstvo?

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Ekonomisti se uglavnom bave brojkama, a ne u ljudskim sudbinama. No od prije nekoliko godina primjećuje se promjena tog stava. Upravo je Međunarodni monetarni fond (MMF) upozorio na… više »

SJAJNO!

Kaufland želi donirati gotovo 150 tona voća i povrća učenicima osnovnih škola u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Na prvoj konferenciji za medije Kauflanda u Hrvatskoj, održanoj danas, predstavnici kompanije predstavili su dvije važne teme - marketinšku kampanju na temu svježine i društveno… više »

PROBLEMI

Internetski rat zvjezdicama

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

„Kako ocjenjujete ovaj..." Na internetu svatko ocjenjuje proizvode i usluge i većinom se oslanjamo na te ocjene, makar svi znaju: nejasno je tko ih je dao i jesu li možda i… više »

LOVA ODLAZI

Silicon Valley nije više u modi

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Kraj radnog vremena u poslovnoj četvrti grada Tampa na Floridi. Florian Reike se opušteno naslanja na ogradu postavljenu na šetalištu uz obalu i zadovoljno uživa u toplim… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Tko je uzeo IdejaX i Young Lions nagrade

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Najoriginalniji! Kad se na jednom mjestu okupe visoko kvalificirani kreativci iz najboljih domaćih agencija onda je jasno da je pred takvim žirijem strahovito težak zadatak - pronaći radove… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Foto-prepoznavanje oglasa Njuskala je najbolja tech inovacija

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Njuškalo je dobilo nagradu u kategoriji Best tech & innovation na prestižnom natjecanju Mixx na Danima komunikacija i to za svoju inovaciju foto-prepoznavanja oglasa. Radi se o… više »

ČESTITAMO

Ožujsko pivo nagrađeno zlatnom medaljom na prestižnom međunarodnom natjecanju

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Uz hrvatske potrošače, posebnost i kvalitetu Ožujskog piva već sedmi put prepoznao je i prestižni Institut Monde Selection. Ožujsko pivo nagrađeno je zlatnom medaljom u kategoriji… više »

EU FONDOVI

Novih 132 milijuna kuna za mlade poduzetnike - poljoprivrednike

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Ovom krilaticom najavljujemo novu priliku za mlade poduzetnike - natječaj iz Podmjere 6.1. koji je namjenjen mladim poljoprivrednicima u ruralnom području. Nakon… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Dani komunikacija u kratkim crtama (ali to se samo tako kaže)

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Dani komunikacija samo što nisu počeli. Dok vi razmišljate o veličini kofera, havajskim košuljama i šeširima sa širim ili užim obodom organizatori… više »

INICIJATIVA

Sve o pivu na jednom mjestu

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Udruženje proizvođača piva, slada i hmelja Hrvatske gospodarske komore pokrenulo je službenu internetsku stranicu www.udruzenjepivara.hr koja na jednome mjestu donosi vrijedne informacije o… više »

BRAVO

Iskorak Njuskala u jačanju imidža Zagreba kao poslovne metropole

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Njuškalo je sa svojim novim uredima već uskočilo u budućnost i to 2020. godinu jer su moderan poslovni prostor, sa zabavnim unutarnjim uređenjem, istovremeno predodredili za rast… više »

KONFERENCIJE

Stručna konferencija Srca - DEI (Dani e-infrastrukture)

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Stručna konferencija Srca - DEI (Dani e-infrastrukture) okuplja IT stručnjake i napredne korisnike informacijskih i komunikacijskih tehnologija iz sustava znanosti i visokog obrazovanja.… više »

skrolaj na vrh