Biznis
HMMM...

Internetska drama u Strasbourgu

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Platforma za kampanje Change.org prema vlastitim navodima je skupila preko pet milijuna potpisa protiv europske reforme autorskog prava. Te navode nije moguće neovisno provjeriti. Tko se… više »

ZNANJE

Junior Engineer Academy predstavljen u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

U Zagrebačkom inovacijskom centru predstavljan program Junior Engeneer Academy, projekt nastao suradnjom Deutsche Telekom Stiftunga, Instituta za razvoj i inovativnost mladih i Hrvatskog… više »

POSLOVANJE

Wiener osiguranje predstavilo sjajne poslovne rezultate

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Nastavno na uspješnu prethodnu godinu, Wiener osiguranje VIG i u 2018. godini ostvarilo je snažan rast te se pozicioniralo na 4. mjesto liste vodećih društava na hrvatskom… više »

KONFERENCIJE

Sto PRoblema Brexita na Danima komunikacija

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

U novinama širom svijeta jedna tema ne jenjava - Brexit. Britanci još uvijek odlučuju kako točno provesti rezultat referenduma iz 2016. na kojem je većina glasala za izlazak iz… više »

CFO MANAGEMENT

Uloga i odgovornost direktora financija (CFO)

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Uloga direktora financija (CFO) svakim danom je sve kompleksnija, naročito u kompanijama koje rastu, uče i koje se prilagođavaju tržištu. Danas se stručnost CFO-a podrazumijeva, ali… više »

PROBLEMI

Uljanik pred provalijom

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Zbog krize u Uljaniku mijenja se lice Pule: radnički stanovi iznajmljuju se turistima, a trgovine se sele izvan centra. Lokotima zaključan ulazak u Uljanik, a radnici ponovno štrajkaju… više »

OPA :)

Holivudski Etički Haker, Ralph Echemendia, po prvi puta u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

''The Ethical Hacker'' je zvučan alter ego koji stoji kao stručni konzultant iza serije Mr. Robot te filmova Snowden i Nerve. Riječ je o Ralphu Echemendiji, svjetski renomiranom stručnjaku za… više »

EU FONDOVI

Stiže drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu inicijative WiFi4EU

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Europska komisija planira krajem ožujka 2019. objaviti drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava, odnosno vrijednosnih kupona za izgradnju Wi-Fi infrastrukture na mjestima značajnijeg… više »

EU FONDOVI

Vinarima nove potpore za promidžbu i sajmove

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Želite li biti prisutni izvan granica EU i tamo plasirati svoja vina? Upravo ovim natječajem se financiraju promotivne aktivnosti vinara na tržištima izvan EU u cilju boljeg… više »

DOĐITE

Superheroina, kiborg-umjetnica i najveći prankster današnjice čekaju vas na Danima komunikacija

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Prvih dana proljeća hrvatska industrija tržišnih komunikacija seli se u Rovinj na Dane komunikacija. Nakon velike najave najveće zvijezde, Sir Martina Sorrella, na festival dolazi… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover još jednom napunio Cinestar

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover u organizaciji 24sata u CineStaru zagrebačkog Branimir Centra i ove godine okupila je 1300 posjetitelja iz Hrvatske i regije: od… više »

ZANIMLJIVO

BEREC objavljuje Smjernice o komunikacijama unutar EU

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Od 15. svibnja 2019., svaka maloprodajna cijena (bez PDV-a) koja se naplaćuje potrošačima za regulirane cijene međunarodnih poziva unutar Europske unije ne smije prelaziti 0,19 EUR po… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru Branimir

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista,… više »

EHHH...

Žene i dalje zarađuju manje

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Međunarodni portal za plaće Paylab, kojeg je dio i MojaPlaća, dugoročno je pratio kretanje plaća zaposlenika na razini pojedinačnih radnih mjesta. Muškarci u prosjeku dobivaju 9 posto… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka pokreću najsuvremeniju uslugu mobilnog bankarstva u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, potpisali su ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh