Biznis
PROBLEMI

Internetski rat zvjezdicama

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

„Kako ocjenjujete ovaj..." Na internetu svatko ocjenjuje proizvode i usluge i većinom se oslanjamo na te ocjene, makar svi znaju: nejasno je tko ih je dao i jesu li možda i… više »

LOVA ODLAZI

Silicon Valley nije više u modi

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Kraj radnog vremena u poslovnoj četvrti grada Tampa na Floridi. Florian Reike se opušteno naslanja na ogradu postavljenu na šetalištu uz obalu i zadovoljno uživa u toplim… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Tko je uzeo IdejaX i Young Lions nagrade

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Najoriginalniji! Kad se na jednom mjestu okupe visoko kvalificirani kreativci iz najboljih domaćih agencija onda je jasno da je pred takvim žirijem strahovito težak zadatak - pronaći radove… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Foto-prepoznavanje oglasa Njuskala je najbolja tech inovacija

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Njuškalo je dobilo nagradu u kategoriji Best tech & innovation na prestižnom natjecanju Mixx na Danima komunikacija i to za svoju inovaciju foto-prepoznavanja oglasa. Radi se o… više »

ČESTITAMO

Ožujsko pivo nagrađeno zlatnom medaljom na prestižnom međunarodnom natjecanju

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Uz hrvatske potrošače, posebnost i kvalitetu Ožujskog piva već sedmi put prepoznao je i prestižni Institut Monde Selection. Ožujsko pivo nagrađeno je zlatnom medaljom u kategoriji… više »

EU FONDOVI

Novih 132 milijuna kuna za mlade poduzetnike - poljoprivrednike

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Ovom krilaticom najavljujemo novu priliku za mlade poduzetnike - natječaj iz Podmjere 6.1. koji je namjenjen mladim poljoprivrednicima u ruralnom području. Nakon… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Dani komunikacija u kratkim crtama (ali to se samo tako kaže)

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Dani komunikacija samo što nisu počeli. Dok vi razmišljate o veličini kofera, havajskim košuljama i šeširima sa širim ili užim obodom organizatori… više »

INICIJATIVA

Sve o pivu na jednom mjestu

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Udruženje proizvođača piva, slada i hmelja Hrvatske gospodarske komore pokrenulo je službenu internetsku stranicu www.udruzenjepivara.hr koja na jednome mjestu donosi vrijedne informacije o… više »

BRAVO

Iskorak Njuskala u jačanju imidža Zagreba kao poslovne metropole

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Njuškalo je sa svojim novim uredima već uskočilo u budućnost i to 2020. godinu jer su moderan poslovni prostor, sa zabavnim unutarnjim uređenjem, istovremeno predodredili za rast… više »

KONFERENCIJE

Stručna konferencija Srca - DEI (Dani e-infrastrukture)

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Stručna konferencija Srca - DEI (Dani e-infrastrukture) okuplja IT stručnjake i napredne korisnike informacijskih i komunikacijskih tehnologija iz sustava znanosti i visokog obrazovanja.… više »

POTEZI

Lenovo restrukturira poslovanje s pametnim telefonima

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Uprava kineske tvrtke Lenovo odlučila je raspustiti odjel koja se bavio marketingom i prodajom pametnih telefona u istočnoj Europi, Rusiji i zemljama ZND-a. Ovom poslovnom odlukom,… više »

KONFERENCIJE

Otvorene prijave za DORS / CLUC konferenciju

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Ovogodišnja konferencija DORS / CLUC - Dani otvorenih računarskih sustava, održat će se od 19. do 20. travnja u Zagrebu, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), Unska 3. DORS… više »

STRAŠNO

Cambridge Analytica iskoristila 87 milijuna korisnika Facebooka

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Facebook je u srijedu izbacio novu brojku korisnika čije je podatke bez njihovog znanja koristila tvrtka Cambridge Analytica - čak 87 milijuna, što je znatno više od… više »

EH, DA...

Hrvati se isleljavaju, plaće ne rastu...

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Prema podacima servisa MojaPlaća u prvom kvartalu 2018. godine prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj je iznosila 5.596 kune, što je gotovo jednako kao u prethodnom kvartalu (5.586… više »

COOL

Island - zemlja rudara kriptovaluta

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Kriptovalute su i dalje u usponu, bez obzira na sve prepreke koje im postavlja konvencionalno bankarstvo i financijski sustav, a obećana zemlja postao je najudaljeniji otok Europe....… više »

skrolaj na vrh