Život
UPS!

Što se ne smije raditi prije seksa?

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Dakle, opet su tu priče koje su mit i mašta koje bi trebalo brzo ukloniti iz javnog prostora - naime, urolog David Kaufmann navodi kako je ideja da žene trebaju ići mokriti… više »

SAVJETI

6 ključnih koraka nakon kupnje mobilnog telefona

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Zaštitite svoju investiciju kvalitetnom maskom Maska za mobilni telefon postala je više od zaštite - ona je i lijep modni dodatak koji pruža ključnu obrambenu liniju za… više »

STVARNO?

Pranje posuđa je popularan sport među Hrvatima

objavljeno prije 10 dana

Pranje posuđa nije baš omiljeni sport za puno ljudi, ali je potrebna radinost koju htjeli ne htjeli obavljamo praktički na dnevnoj razini. Eto baš na dnevnoj razini, znači… više »

SAVJETI

Što sve ima nova HUAWEI Pura 70 serija

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

Huawei je predstavljanjem novog flagshipa najavio iskorak od HUAWEI P serije te nadogradnju i rebrendiranje fotografski orijentirane serije pametnih telefona u HUAWEI Pura seriju. Obnovljena… više »

OPA ;)

Zaboravite na čarape: unapređenje solo užitka

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

U zapuštenim kutevima naših domova skriva se fenomen koji muči čovječanstvo stoljećima: slučaj nestalih čarapa. Bez svog para, ta usamljena čarapa kao da nestaje u paralelnom… više »

COOL

HUAWEI WATCH FIT 3 spaja vrhunski dizajn s pametnom tehnologijom

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Nedavno lansirani HUAWEI WATCH FIT 3 predstavlja osvježeni iskorak brenda u poljima dizajna i tehnologije, donoseći sveobuhvatnu nadogradnju dizajna, materijala izrade i interaktivnog… više »

COOL

HONOR na VivaTechu

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Globalni tehnološki brend HONOR debitirao je na VivaTechu, jednom od najvećih europskih tehnoloških i inovacijskih događaja, gdje je predstavio svoj inovativni pristup umjetnoj… više »

SAVJETI

Gdje bi mogli na produženi vikend?

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Booking.com dijeli neke od domaćih i međunarodnih destinacija koje su Hrvati najviše pretraživali za boravak tijekom predstojećeg produženog vikenda, od 30. svibnja do 2. lipnja. Na… više »

COOL

HONOR predstavlja MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju

objavljeno prije 12 dana

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost novog MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju. Korisnici HONOR Magic V2 i PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR mogu preuzeti1 i… više »

COOL

Zagreb je zapravo cool za goste?

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Istraživanje koje je proveo Quotezone.co.uk, a objavio Express, analiziralo je podatke iz 12 najposjećenijih glavnih gradova diljem Europe, uključujući Pariz, Berlin, Madrid i Rim,… više »

STVARNO?

Što je Gen Z najveći problem u životu?!

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Milenijalci, također poznati kao generacija Y, demografska su skupina koja slijedi nakon generacije X te prethodi generaciji Z. Istraživači i mediji koriste… više »

COOL

Rubikova kocka čuva zdravlje

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Milenijalci i generacija Z jednako su ludi za Rubikovom kockom kao što su bili i njihovi roditelji, što jako zabavlja njezina 79-godišnjeg tvorca. U digitalnom svijetu… više »

COOL

Huawei Pura 70 Pro u pretprodaji

objavljeno prije 13 dana

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon - HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je na lokalnom tržištu u prednarudžbi. Svi kupci koji prednaruče telefon do 26.5. uz ovaj pametni telefon… više »

SONOS

Sonos predstavlja Ace naglavne slušalice

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Sonos Ace donosi ANC i Aware način rada svjetske klase u vaše slušalice, zajedno sa zadivljujućim prostornim zvukom i impresivnim mogućnostima kućnog kina za razliku od bilo… više »

LOVA

Sedam pogrešaka koje većina ljudi radi s novcem

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Upravljanje novcem ključni je aspekt svačijeg života, ali mnogi upadaju u uobičajene zamke koje ometaju financijsko blagostanje te kvalitetan život bez brige od prvog do prvog u mjesecu.… više »

skrolaj na vrh