« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan
SONOS

Sonos predstavlja Ace naglavne slušalice

Sonos Ace: vrhunske naglavne slušalice koje isporučuju zvuk najviše vjernosti sa sofisticiranim dizajnom koji vam pruža udobnost

Sonos Ace
Sonos Ace (Arhiva)
Više o

Sonos Ace

,

naglavne slušalice

Sonos Ace donosi ANC i Aware način rada svjetske klase u vaše slušalice, zajedno sa zadivljujućim prostornim zvukom i impresivnim mogućnostima kućnog kina za razliku od bilo kojeg drugog na tržištu.

Jednim pritiskom gumba odmah zamijenite TV zvuk sa Sonos Arc na Sonos Ace i uživajte u potpuno realističnom iskustvu slušanja zahvaljujući našoj vlastitoj tehnologiji TrueCinema (uskoro) koja precizno mapira vaš prostor, a zatim renderira kompletan surround zvučni sustav.

S elegantnim, održivim dizajnom koji spaja bezvremensku sofisticiranost s dugotrajnom udobnošću, Sonos Ace novi je dostižni luksuz za osobno slušanje. Sonos Ace bit će dostupan u Hrvatskoj od 5. lipnja po cijeni od 519 €.

Tijekom svog stvaranja, Sonos se suočio s uzbudljivim izazovom: dizajnirati proizvod koji bi voljele i najprobirljivije modne ikone, a istovremeno ostati vjeran svojim korijenima kao predvodnik u zvučnom iskustvu i isporučiti par slušalica s neusporedivom kvalitetom zvuka. Drugi dio je bio lagan.

Što se tiče dizajna, Sonos se okrenuo jednom od velikana, crpeći inspiraciju za svoj prvi nosivi uređaj iz klasika u domu: Wassily stolice Marcela Breuera, koju su jednako voljeli TikTok i MoMA.

21.05.2024. 10:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    21.05.2024. 16:47
    great
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh