Žene
OSJEĆAJ KRIVNJE

Većina žena partneru ne želi priznati koliko i na što troši

objavljeno prije 14 godina

Većina žena svom partneru taji što kupuje i koliko novca pritom potroši. Zato radije skrivaju račune i drže svoje trošenje u tajnosti.  Čak osam od deset žena odmah… više »

PROMIJENITE NAVIKE

Zašto bi žene trebale biti poput muškaraca - 2. dio

objavljeno prije 14 godina

Nakon što smo vam pojasnili niz razloga zbog kojih biste se trebale ponašati poput muškaraca, sada vam donosimo još nekoliko njih. Ponavljamo, prema… više »

(NE)SPONTANO

Žene zatrudne iz 104. pokušaja

objavljeno prije 14 godina

Britanski stručnjaci tvrde da žena u prosjeku zatrudni iz 104. pokušaja. Organizacija za planiranje trudnoće ''First Response'' provela je istraživanje na 3.000 majki koje je pokazalo… više »

(WO)MAN

Zašto bi žene trebale biti poput muškaraca - 1. dio

objavljeno prije 14 godina

Kad biste primijenile nekoliko stavaka iz životne filozofije muškaraca moguće je da biste bile puno sretnije, zdravije pa čak i mršavije. Klasična percepcija 'muških… više »

DNEVNE OBAVEZE

Žene provedu skoro tri godine svojeg života kuhajući

objavljeno prije 14 godina

Istraživači su otkrili kako provedu u prosjeku 2,5 godine života kuhajući. Brojka se doduše prepolovila u posljednjih 50 godina, no muškarcima je još uvijek lakše.… više »

BEZ PAUZE

Imali ste pobačaj? Pokušajte što prije opet zatrudnjeti

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Nakon nemilog događaja kao što je pobačaj većina žena uzima određeno vrijeme  za odmor od traume prije nego što opet pokuša zatrudnjeti. Ali to bi moglo biti sasvim… više »

62 POSTO

Dvije trećine žena ima problema u seksualnom životu

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Gotovo dvije trećine žena, njih 62 posto, pati od nekih problema u seksualnom životu. Pokazalo je to istraživanje provedeno na 600 žena različite dobi koje su se liječile na urološkoj… više »

NAJVEĆI KOMPLEKS

Za lijepe grudi treba se malo potruditi

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Prištići i ostatci odumrle kože koji se često vide kao posivjeli ten bez sjaja na grudima nisu baš privlačni. Za lijepu kožu dekoltea najbolje ćete se pobrinuti kombinacijom… više »

MODERNE PEPELJUGE

Žene operiraju stopala kako bi stale u dizajnerske štikle

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Visoke potpetice postaju sve opasnije. Naime, zbog novih trendova koji promoviraju vrtoglavo visoke potpetice, u SAD-u se sve više žena podvrgava operacijama stopala kako bi postala… više »

KALORIJE SAME DOLAZE

Zašto žene strahuju od jedenja vani?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

No, mnoge žene zapravo strahuju od odlaska u restoran jer ne mogu otkriti kalorijsku vrijednost hrane koju konzumiraju, a često i pojedu više nego inače. Kako pokazuje najnovije… više »

UDAHNI I BROJ DO 10

Žene su sve više bijesne i agresivne

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

U posljednje vrijeme razina bijesa i ljutnje kod žena je u drastičnom porastu, najviše zbog zbijenog životnog i dnevnog rasporeda. Ali postoje načini da se problem riješi prije… više »

BOLJE JE IZBJEGAVATI GA

Trudnice koje piju čašu vina na dan rađaju pristojniju djecu?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Novo istraživanje objavljeno u časopisu BJOG tvrdi da žene koje u prva tri mjeseca trudnoće piju čašu vina dnevno rađaju djecu koja se bolje i pristojnije ponašaju od žena koje… više »

Žene su najčešći korisnici društvenih mreža
DOBRO JUTRO!

Žene idu na Facebook čim se probude

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Mlade žene ne mogu bez društvenih mreža, pokazuje istraživanje provedeno od strane agencija Oxygen Media i Lightspeed Research u kojem je sudjelovalo preko 1600 žena u dobi od 18 do 34… više »

PRIPREMA

Žene prolaze kroz menopauzu kako bi bile bolje bake

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Znanstvenici sa Sveučilišta Exeter i Cambridge navode da ženama menopauza zapravo služi kako bi se pripremile za ulogu bake, odnosno daje im više vremena da se posvete učenju… više »

ZABRINJAVAJUĆE

Amerikanke se sve više odlučuju na život bez djece

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Više Amerikanki danas, nego prije 30 godina, ne želi imati djecu, pokazuje najnovije istraživanje. Oko 20 posto odraslih žena nema djecu, u usporedbi s deset posto 70-tih godina… više »

skrolaj na vrh