« Žene
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
NAJVEĆI KOMPLEKS

Za lijepe grudi treba se malo potruditi

Malo kozmetičke njege i sitnih trikova učinit će vaše grudi iznimno privlačnima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

dekolte

,

grudi

,

sise

,

6. lipnja

Prištići i ostatci odumrle kože koji se često vide kao posivjeli ten bez sjaja na grudima nisu baš privlačni. Za lijepu kožu dekoltea najbolje ćete se pobrinuti kombinacijom prskanja hladnom vodom, pilinga i kreme. Naizmjenično prskanje s toplom i hladnom vodom pospješuje krvotok - time ćete svoje grudi učiniti donekle čvršćima.

>> Hrana za povećanje grudi

>> Grudi se mogu povećati i uz pomoć hipnoze?

Piling će vam pomoću grubih zrnaca šećera ili soli odstraniti odumrle stanice. Možete kupiti industrijske varijante ili upotrijebiti neke iz kuće radinosti. Nakon toga vaše će grudi biti glatke i meke, a ako na njih stavite još i kremu, odmah se i izmasirajte. Masaža će doprinijeti njihovoj čvrstoći i ljepoti. Neprijatelj lijepih grudi je i sunce zato se odreknite beskonačnog posjećivanja solarija ili sunčanja na plaži. 'Spaljena' koža djeluje puno starijom.

Dekolte možete povećati malim trikovima.

U njegu lijepih grudi možemo uvrstiti i kozmetiku pomoću koje ćete optički povećati dekolte. U jamicu među grudima stavite malo svjetlucajućeg pudera ili kreme sa šljokicama - odbljesak svjetlosti će dočarati izgled većih grudi. Ako idete na neku zabavu, uzmite push-up grudnjak, ali ne pretjerujte. Ako su vaše grudi zaista male, a vi zbog toga očajni, ne pretjerujte s dizanjem dekoltea, jer on zbog malih grudi neće toliko uspješan.

>> Učvrstite grudi uz pomoć botoksa

Radije naglasite druge atribute koji baš tako izluđuju muškarce: usne, lijepa leđa, duge noge ili nešto drugo. Ako želite otići na estetsku operaciju, dobro razmislite i izaberite onu košaricu koja će biti u skladu s građom vašeg tijela. Visoke i jače građene djevojke mogu si priuštiti veće grudi. Pazite na veličinu da na kraju ne biste izgledale smiješno umjesto privlačno.

Za čvrstoću grudi treba vježbati!

Potražite i neke vježbe koje će učvrstiti vaš prsni koš. Bitno je da vježbom učvrstite i cijelo tijelo jer u suprotnom rezultat neće biti zadovoljavajući. Osobito je bitno pravilno držanje tijela koje ćete postići vježbama za kralježnicu jer ona je potpora grudima. Za vježbanje pripremite sportski grudnjak tako da vaše grudi  tijekom vježbi ostanu fiksirane. S tim ćete izbjeći njihovu obješenost.

>> Novi nevidljivi grudnjak čini vaše grudi broj većima

Ženama s većim grudima za bolji san dobri su jastučići koje si mogu namjestiti ispod grudi. Iako je recept za lijepe grudi vrlo jednostavan morate ostati svjesne da starenje i trudnoća čine svoje i da je normalno da grudi s vremenom gube elastičnost.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

29.07.2010. 23:54:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    IGRE
    01.12.2010. 02:34
    Haha pa iz dana u dan ste sve slicniji net.hr-u.
  2. avatar
    kitkat
    25.01.2011. 23:15
    hahaha
  3. avatar
    igrice
    17.02.2020. 12:47
    pa iz dana u dan ste sve slicniji net.hr-u.
  4. avatar
    rice
    25.02.2020. 12:15
    Haha pa iz dana u dan ste sve slicniji net.hr-u.
  5. avatar
    ce
    02.03.2020. 15:06
    Haha pa iz dana u dan ste sve slicniji net.hr-u.
  6. avatar
    igrice
    27.03.2020. 21:17
    Haha pa iz dana u dan ste sve slicniji net.hr-u.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh