« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 dana i 16 sati
SJAJNO!

Svakodnevna navika koja vas može pomladiti

Dok je ulaganje u njegu kože s retinolom i kolagenom jedan lijek za mladolikost, joga je praksa koju mnogi ljudi zanemaruju

E da, baš tako ;)
E da, baš tako ;) (Arhiva)
Više o

joga

,

pomlađivanje

,

yoga

uključivanje ciljanih vježbi u rutinu može pomoći u održavanju mladolikog izgleda. Postoji mnogo joga poza koje možete raditi potpuno besplatno u udobnosti vlastitog doma.

Joga poze za mlađi izgled:

Pas prema dolje

Ova poza uključuje obrnuti V-oblik, s rukama i stopalima na tlu, podignutim bokovima i petama pritisnutim prema podu. Osim jačanja ruku i nogu, poznato je da ova poza poboljšava cirkulaciju krvi u licu, što može pomoći u dopremi kisika i esencijalnih hranjivih tvari u kožu.

Poza mosta

Započnite s ležanjem na tlu, a zatim polako podignite kukove s tla dok ramena i ruke držite prislonjene na pod. Podizanja kukova od tla posebno cilja na mišiće vrata i lica. Redovito vježbanje ove poze može pomoći u jačanju ovih mišića, potencijalno smanjujući pojavu opuštene kože.

Poza ribe

Ovo je jedna od jedinstvenijih poza, a uključuje savijanje stopala i gornjeg dijela leđa i prsa, dok je zadnjica prislonjena na pod. Vjeruje se da ova poza rasteže mišiće na licu i vratu, što pomaže smanjiti pojavu bora.

Sve u svemu, ne škodi probati, jel' tako? ;)

23.06.2024. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh