Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
SAVJETI ;)

Koji sir ne bi trebali jesti

objavljeno prije 11 sati i 47 minuta

Jedna od namirnica koja se najčešće povezuje s "utješnim" jelima svakako je sir, a njegova konzumacija može imati i fiziološki učinak na naše raspoloženje.… više »

MLJAC

Domaći sladoled bez šećera

objavljeno prije 16 sati i 57 minuta

Zadnji su dani ljeta, temperature su i više nego povoljne, samo nam još fali sladoled za pravi gušt... e sad, ako ne želite kupovati neke kemije u dućanima, evo recepta… više »

ZANIMLJIVO

Hrvati vole kuhati i družiti se oko hrane

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Zajedničko kuhanje, druženje oko stola i dobra atmosfera obilježili su predstavljanje nove globalne IKEA kampanje ove srijede u zagrebačkom RougeMarinu. Uz kulinarsku radionicu pod vodstvom… više »

MMMM

Jesen može početi - stigle su Nespresso Pumpkin Spice Cake kapsule

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Postoje mirisi koji obilježavaju godišnja doba. Ljeto miriše na more i sol u kosi, zima na borove i kolače, a jesen miriše na Pumpkin Spice. Na kombinaciju toplih začina… više »

SAVJETI ;)

Što vaš pas ne bi smio jesti

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Kao što to obično biva, mnogi vlasnici pasa često dijele ostatke ili mrvice hrane sa svojim ljubimcima, bilo da ih počaste ili da smanje bacanje hrane. Dok su neke namirnice za ljude… više »

DOBAR RUČAK

Salata od celera kao lagani ručak

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Salata od celera se radi pomoću nekoliko sastojaka, a uvijek se mogu staviti i razni dodaci za bolji okus. Možete u nju dodati i piletinu pa ćete imati konkretan obrok. Salata od… više »

BLJAK?!

Volite li 2u1 ili 3u1 kave?

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

Na putu do posla, tijekom pauze ili kod kuće kad ponestane mlijeka i šećera, instant kave u vrećicama poput "2 u 1", "3 u 1" ili cappuccina predstavljaju brz i jednostavan izbor.… više »

SAVJETI ;)

Riblje pljeskavice za riblji petak ;)

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Ovo je posebno praktičan recept za petak, dan kada se često poseže za ribljim jelima, a vaše riblje pljeskavice možete poslužiti uz svježu salatu, krumpir ili lagani umak. Jednako su… više »

MLJAC

Uobičajena namirnica koja je prava bomba za imunitet

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Salatama daje ono nešto, a toliko smo na njega naviknuti da često i ne razmišljamo o dobrobitima koje nam pruža. Luk je moćna namirnica - evo što sve zapravo skriva.… više »

ZANIMLJIVO

Osnovne činjenice o proteinima koje bi svatko trebao znati

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Proteini su jedan od ključnih makronutrijenata u ljudskoj prehrani, uz ugljikohidrate i masti. Oni nisu samo izvor energije, već i temeljni gradivni elementi našeg tijela. Svaka… više »

BLJAK

Od čega se zapravo rade hrenovke?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Hrenovke su često jelo - brze su za pripremu, dostupne u gotovo svakoj trgovini i često se nalaze na jelovniku kad treba "nešto na brzinu". No, iako ih mnogi vole, rijetki se zapravo… više »

SAVJETI

Kad bi bilo najbolje jesti zobene pahuljice?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Bez obzira volite li zobene pahuljice tople, pripremljene večer prije ili pečene u zdravim muffinima, zobene pahuljice pružaju niz dobrobiti. Iako su korisne za konzumaciju u bilo kojem… više »

STVARNO?

Što je power doručak i kako se sprema?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Power doručak sve je popularniji pojam - i to s dobrim razlogom. Ovaj se termin često koristi na društvenim mrežama, pa i novijim kuharicama, a zapravo se radi o načinu prehrane koji… više »

MLJAC

Dva Nespresso recepta koja morate isprobati ovog ljeta

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Hladna kava savršen je napitak za ljetne dane, bez obzira opuštate li se kod kuće, na poslu ili uz more. Nespresso predstavlja dva nova recepta koji donose jednostavne i ukusne… više »

MMMM

Charmat pjenušci - lagani izbor za ljetna druženja!

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Royal Hill Estate jedna od najambicioznijih vinarskih priča u Hrvatskoj, proizvodi dva iznimna pjenušca proizvedena po metodi Charmat - Rosé Brut de Pinot… više »

skrolaj na vrh