Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice sljedeće

Koji sir ne bi trebali jesti
objavljeno prije 11 sati i 47 minutaJedna od namirnica koja se najčešće povezuje s "utješnim" jelima svakako je sir, a njegova konzumacija može imati i fiziološki učinak na naše raspoloženje.… više »

Domaći sladoled bez šećera
objavljeno prije 16 sati i 57 minutaZadnji su dani ljeta, temperature su i više nego povoljne, samo nam još fali sladoled za pravi gušt... e sad, ako ne želite kupovati neke kemije u dućanima, evo recepta… više »

Hrvati vole kuhati i družiti se oko hrane
objavljeno prije 3 dana i 13 satiZajedničko kuhanje, druženje oko stola i dobra atmosfera obilježili su predstavljanje nove globalne IKEA kampanje ove srijede u zagrebačkom RougeMarinu. Uz kulinarsku radionicu pod vodstvom… više »

Jesen može početi - stigle su Nespresso Pumpkin Spice Cake kapsule
objavljeno prije 5 dana i 11 satiPostoje mirisi koji obilježavaju godišnja doba. Ljeto miriše na more i sol u kosi, zima na borove i kolače, a jesen miriše na Pumpkin Spice. Na kombinaciju toplih začina… više »

Što vaš pas ne bi smio jesti
objavljeno prije 12 dana i 11 satiKao što to obično biva, mnogi vlasnici pasa često dijele ostatke ili mrvice hrane sa svojim ljubimcima, bilo da ih počaste ili da smanje bacanje hrane. Dok su neke namirnice za ljude… više »

Salata od celera kao lagani ručak
objavljeno prije 16 dana i 15 satiSalata od celera se radi pomoću nekoliko sastojaka, a uvijek se mogu staviti i razni dodaci za bolji okus. Možete u nju dodati i piletinu pa ćete imati konkretan obrok. Salata od… više »

Volite li 2u1 ili 3u1 kave?
objavljeno prije 23 dana i 10 satiNa putu do posla, tijekom pauze ili kod kuće kad ponestane mlijeka i šećera, instant kave u vrećicama poput "2 u 1", "3 u 1" ili cappuccina predstavljaju brz i jednostavan izbor.… više »

Riblje pljeskavice za riblji petak ;)
objavljeno prije 24 dana i 13 satiOvo je posebno praktičan recept za petak, dan kada se često poseže za ribljim jelima, a vaše riblje pljeskavice možete poslužiti uz svježu salatu, krumpir ili lagani umak. Jednako su… više »

Uobičajena namirnica koja je prava bomba za imunitet
objavljeno prije 1 mjesec i 2 danaSalatama daje ono nešto, a toliko smo na njega naviknuti da često i ne razmišljamo o dobrobitima koje nam pruža. Luk je moćna namirnica - evo što sve zapravo skriva.… više »

Osnovne činjenice o proteinima koje bi svatko trebao znati
objavljeno prije 1 mjesec i 8 danaProteini su jedan od ključnih makronutrijenata u ljudskoj prehrani, uz ugljikohidrate i masti. Oni nisu samo izvor energije, već i temeljni gradivni elementi našeg tijela. Svaka… više »

Od čega se zapravo rade hrenovke?
objavljeno prije 1 mjesec i 11 danaHrenovke su često jelo - brze su za pripremu, dostupne u gotovo svakoj trgovini i često se nalaze na jelovniku kad treba "nešto na brzinu". No, iako ih mnogi vole, rijetki se zapravo… više »

Kad bi bilo najbolje jesti zobene pahuljice?
objavljeno prije 1 mjesec i 14 danaBez obzira volite li zobene pahuljice tople, pripremljene večer prije ili pečene u zdravim muffinima, zobene pahuljice pružaju niz dobrobiti. Iako su korisne za konzumaciju u bilo kojem… više »

Što je power doručak i kako se sprema?
objavljeno prije 1 mjesec i 15 danaPower doručak sve je popularniji pojam - i to s dobrim razlogom. Ovaj se termin često koristi na društvenim mrežama, pa i novijim kuharicama, a zapravo se radi o načinu prehrane koji… više »

Dva Nespresso recepta koja morate isprobati ovog ljeta
objavljeno prije 1 mjesec i 22 danaHladna kava savršen je napitak za ljetne dane, bez obzira opuštate li se kod kuće, na poslu ili uz more. Nespresso predstavlja dva nova recepta koji donose jednostavne i ukusne… više »

Charmat pjenušci - lagani izbor za ljetna druženja!
objavljeno prije 1 mjesec i 29 danaRoyal Hill Estate jedna od najambicioznijih vinarskih priča u Hrvatskoj, proizvodi dva iznimna pjenušca proizvedena po metodi Charmat - Rosé Brut de Pinot… više »