Lifestyle STANOVANJE
ZAŠTO NE PROBATI?

Kaktus - vrlo zahvalan za uzgajanje i u kući i u vrtu

objavljeno prije 13 godina

Ako često zaboravljate zaliti kućne biljke ili vrt, možda je za vas najbolja opcija kaktus.  Ta je biljka po definiciji idealna da izdrži dulji period suše. Možda niste znali, ali… više »

ZA SIGURNOST DOMA

Skrivene opasnosti u kućanstvima - II. dio

objavljeno prije 13 godina

Koje su to relativno skrivene opasnosti u kućanstvima? Od plijesni do žohara, ima tu svega i svačega. Plijesan. Podrumi su najčešće krivci za pojavljivanje plijesni i spora u kući koji… više »

OPREZ

Skrivene opasnosti u kućanstvima - I. dio

objavljeno prije 13 godina

Možda ste već primijetili određene suptilne pokazatelje da nešto ne štima s vašim zdravljem. Često kišete kad uđete u podrum, na rukama vam ostaje neugodan miris… više »

UČINKOVITO PRANJE

Znate li izvući maksimum iz vaše perilice posuđa?

objavljeno prije 13 godina

Perilica suđa omiljen je kućanski aparat svake žene, no čini se kako ga baš i ne znamo najbolje iskoristiti. Sjetite se samo koliko puta ste palili mašinu drugi put jer se suđe… više »

UŽIVANCIJA U VRTU

7 smjernica za savršenu terasu

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Ukoliko imate kuću s okućnicom, a za lijepog vremena ne boravite vani znači da nešto nije u redu s vašom terasom. Potražili smo stoga nekoliko savjeta krajobraznih arhitekata:… više »

DOME SLATKI DOME

Savjeti za pametno kupovanje nekretnina

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Usprkos gospodarskoj krizi koja je iznimno jako pogodila tržišta nekretnina, kako u Europi i svijetu, tako i kod nas, nekretnine se još uvijek prodaju a prodavači su više… više »

zanimljiva boja zida učinit će prostor punijim
DOLAZI BEBA

Savjeti za uređenje baby kutka ili sobe

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Dolazi prinova i vrijeme je za preuređenje kutka koji će biti namijenjen samo novom bebaču. Dosta vam je dosadnih plavih ili rozih boja, klasičnog namještaja za bebe i slično, ali… više »

PROZRAČITE RUBLJE

Pametni savjeti za vješanje rublja na otvorenom

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Kad je u pitanju sušenje rublja, najbolje je taj posao prepustiti majčici Prirodi. Umjesto da koristite perilicu i sušilicu za to, bolje je poslužiti se običnim tanjim užetom… više »

BEZ KEMIJE

Neka vaš životni prostor zamiriši prirodnim tonovima

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Umjesto da životni prostor prskate umjetnim sprejevima i mirisnim osvježivačima prostora prepunim raznoraznih kemikalija, zašto ne biste pokušali prvo isprobati neke prirodne… više »

PRIRODNI DETERDŽENT

Odlični načini primjene octa u kućanstvu

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Police s deterdžentima prepune su proizvoda za čišćenje što otežava izbor pri kupnji, ali i povećava razočaranje kad sredstvo za koje se odlučimo ne ispuni obećanje proizvođača… više »

PRAKTIČNI SAVJETI

Vrijeme je za veliko čišćenje ormara

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Koliko god bio velik, uvijek je zapravo premali - radi se, naravno, o ormaru. Gomilamo odjeću sve dok nam jednog dana ne pukne film pa počnemo bacati majice i hlače u kojima ionako nikad… više »

BOGATSTVO

Kuća od sto milijuna dolara

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Ruski milijarder Jurij Milner platio je 100 milijuna dolara za vilu u Sjedinjenim Državama, što je zasad najviša cijena plaćena za neki privatni dom u Americi. Četrdeset… više »

POBIJEDITE GLJIVICE

Kako se riješiti plijesni u stanu?

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Osim što ne izgleda higijenski, plijesan u stanu predstavlja potencijalnu opasnost za zdravlje jer može izazvati neugodne alergije. Na nastanak plijesni utječu četiri faktora: vlažne… više »

SAVJETI ZA PODSTANARE

Trikovi kod iseljenja - kako prikriti oštećenja

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Napuštate unajmljeni stan a iza vas ostaju rupe u zidu, izgrebani parket, tragovi namještaja na tepihu i druge nesavršenosti koje sigurno neće razveseliti vlasnika. Kako… više »

KULTURA ŽIVLJENJA

Što ne smijete bacati u odvod i slivnike

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Kruti otpad je naša svakodnevica i nemamo izbora nego pozabaviti se njime bilo da se radi o odlaganju il recikliranju. međutim, kad je u pitanju tekući otpad, naše brige… više »

skrolaj na vrh