« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
FENG SHUI

Privucite novac Feng shuijem

Tko ne bi želio još više novaca? Kako teško da ima puno takvih, evo par savjeta kako ga privuči drevnom kineskom filozofijom uređenja

Ljubičasta i zelena privlače novac
Ljubičasta i zelena privlače novac (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

uređenje stana

,

novac

,

privlačenje novca

,

kut novca

Feng shui bavi se protokom energija i njihovim utjecajem na život. Prema Feng shuiju, glavno područje stana povezano s novcem je najjužniji ugao, no jednako tako svaka prostorija ima svoje područje financija. 

Radi se o najbližem lijevom uglu bilo koje prostorije gledano od ulaza u prostoriju, pa je poželjno ta područja ispuniti pozitivnom energijom.

Za početak, ta podučja dobro očistite, a posebno maknite nepotrebne stvari koje se stavili u njih kako biste privukli pozitivnu financijsku energiju. Nakon toga popravite sve slomljene ili nefunkcionalne stvari ili ih izbacite iz kuće.

Navedena područja ispunite simbolima bogatstva, npr. posudama s novčićima, sretnim bambusom ili nekom drugom stvari koja simbolizira bogatstvo. U kombinaciji s klasičnim simbolima možete postaviti i sliku predmeta ili stvari koje želite.

Sva financijska područja kuće ispunite ljubičastom i zelenom bojom, jer je ljubičasta boja bogatstva, a zelena rasta i vitalnosti. 

Naravno, treba paziti i na sitnice. Novac držite organizirano i cijenite ga, nemojte ga držati razbacanog po džepovima i ladicama. Ako se ne želite baviti novcem, neće se ni on vama, pa bilježite troškove i plaćajte račune na vrijeme. No, treba ga i dijeliti s drugima, davati ga da bi dolazio.

Zahvalnost prema svemu što imate je također vrlo važna, jer što više cijenite ono što imate, ma kako maleno to bilo, takav će stav privlačiti nove stvari u vaš život. 

09.05.2013. 21:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh