« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
TIPS & TRICKS

5 načina na koje možete brzo i jeftino urediti dom

Savjeti Jill Vegas, autorice popularne knjige "Brzinsko dekoriranje: Profesionalni savjeti i tajne za uređenje doma u manje od tjedan dana"

Kako brzo urediti dom
Kako brzo urediti dom (Shutterstock)
Više o

prostorno uređenje

,

uređenje doma

,

obrnuta kuća

,

dom

,

dekoracije

1. Počistite - nemojte čekati goste da se riješite hrpe nepotrebnih stvari u domu za koje niste bili sigurni trebaju li vam. Izbacite ih sada, ili nađite mjesto za njih ako baš mislite da bi vam mogle zatrebati. Nećete moći urediti svoj dom ako niste organizirani. Ili kako Jill savjetuje: ˝Oduzmite prije nego što dodate˝.

2. Uspostavite dobre navike - napravite sustave koji će vam pomoći da znate gdje vam se što nalazi. Na taj način lakše ćete moći napraviti raspored za preuređenje kao i pronaći metode kako to najefikasnije uraditi.

3. Budite spremni - kad ste se napokon odlučili što želite i u potrazi ste za novim pokućstvom ili dekoracijama, nemojte napustiti kuću bez fotografija i mjera prostora. Tako bi vam se moglo dogoditi da propustite povoljnu kupnju jer nemate dovoljno informacija.

4. Balansirajte - ako želite osvježiti dom, ne morate sve što posjedujete i što vam je lijepo nagurati u dnevni boravak. Neke stvari držite po strani i svako toliko napravite promjenu. Sklonite jedne, postavite druge. Tako ćete dobiti na živosti prostora.

5. Igrajte se svijetlom - nije loša ideja ugrađivanje sklopke za podešavanje jakosti svijetla, kao ni nabavka lampi raznih dizajna. Možete ih raporediti po domu i tako stvoriti ugodnu atmosferu.

28.04.2013. 14:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh