Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Renovirajte kupaonicu – neka bude lijepa i praktična

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Pod mlazom tople vode nestaje svaka negativna misao i loši osjećaji prikupljeni tijekom dana. Slažete li se? A ako je kupaonica ugodna, funkcionalna i uređena po Vašem ukusu,… više »

SAVJETI

Kako se učinkovito riješiti prašine u kući

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Prašina izaziva alergije i svakako se treba potruditi ukloniti je što je više moguće iz kuće, no rijetki taj posao rade baš onako kako treba. U tom ćete slučaju… više »

SAVJETI

Feng shui za dom koji privlači sreću i uspjeh

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Stigla nam je kineska godina drvenog Konja, pa nije zgorega nabrojati što za takve situacije kaže Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora kako bi energije u njemu… više »

BOKART

Osvojite print na staklu Bokarta po svom dizajnu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Print na staklu je najnovija tehnologija koja vam omogućava da u potpunosti izrazite vašu kreativnost i prilagodite izgled stakla vašim željama i prostoru. Print može biti… više »

MAŠTI NA VOLJU

Jednostavni trikovi za blagdanski ugođaj u vašem domu

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Ukrašavanje vašeg stana ili kuće za božićne blagdane ne mora biti naporno, ne morate uložiti puno vremena, a ne morate ni potrošiti cijelo bogatstvo. Mnogo upotrebljivih… više »

NOVE IDEJE

Stvorite blagdanski ugođaj u svom domu

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Ulazimo u zadnji mjesec u godini, bliže se blagdani i želite za sebe, svoju obitelj i prijatelje, stvoriti okruženje u kojem ćete se s užitkom odmoriti ili organizirati druženja. U nastavku… više »

SAVJETI

Osnovna pravila feng shuija

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Feng shui, drevna kineska vještina harmonizacije prostora doprla je odavno i do naših krajeva, no kako zvuči komplicirano i zahtjevno, rijetki se odlučuju primjeniti ova pravila… više »

EH, DA ...

Što sve trebate izbaciti iz kuće

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Kad čistimo kuću od stvari kojima je prošao rok trajanja, obično počistimo hladnjak, smočnicu i kutije s lijekovima, pa zadovoljni obavljenim sjednemo pred računalo ili televizor. No,… više »

SAVJETI

Na što trebate pripaziti prilikom kupnje prozora?

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Savjeti za kupovinu prozora mogu vam biti od pomoći, jer pravilan odabir će od vašeg doma napraviti vrlo ugodno mjesto za život. Za početak, obratite pažnju na toplinsku izolaciju… više »

COOL

Sobne biljke koje čiste zrak

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Zimski dani napunit će zrak u prostorijama u kojima boravimo raznim štetnim tvarima, jer se u tom godišnjem dobu rijetko kvalitetno prozračuje. Kako ne biste osjetili… više »

COOL

Kako odabrati prave boje za svoj dom

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Odabir boja u domu stvar je koja se ne može prepustiti slučaju ili trenutnom raspoloženju, već se radi o procesu u kojem morate nekim unutarnjim osjećajem odlučiti koja je prava boja zidova i… više »

CRVENO

Raspoloženje ovisi i o boji noćnog osvjetljenja

objavljeno prije 11 godina

Svjetlo po noći ne bi trebalo gorjeti, zaključak je nekoliko prethodnih istraživanja, no ovo koje su proveli na Sveučilištu Ohio dalo je drugačije rezultate, navodeći da je boja… više »

SAVJETI

Kako izabrati najbolji jastuk

objavljeno prije 11 godina

Nemirno spavate, budite se umorni i osjećate se kao da vas je netko pregazio? Vjerojatno imate loš jastuk, kažu kiropraktičari i dodaju kako ćete se pravilnim odabirom jastuka buditi… više »

DOMAĆA PAMET

Nord Produkt predstavio javnosti i mobilne kućice većih dimenzija

objavljeno prije 11 godina

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt nastavio je s novitetima u segmentu proizvodnje mobilnih kućica i predstavio javnosti veću kućicu dimenzija 8 x 4 metra. U usporedbi s… više »

ZZZZ

Strategija dobrog sna

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Današnji nametnuti nam životni tempo od našeg tijela iziskuje ponekad više od običnog napora. stoga trebamo znati kako svoje tijelo regenerirati u vremnu koje je… više »

skrolaj na vrh