Lifestyle
NESPRESSO

Nespresso najavljuje nezaboravno mediteransko ljeto

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Inspirirana raskošnim destinacijama poput Francuske rivijere, grčkih otoka i Jadrana, šarena ljetna kolekcija Nezaboravno mediteransko ljeto dizajnirana je da miriše,… više »

SAVJETI

2 međuobroka koje treba izbjegavati

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Znate onaj dio dana, obično otprilike sada, kad bi nešto gricnu, a ne bi pravi obrok? Naime, međuobroci igraju važnu ulogu u našoj svakodnevnoj prehrani. Bilo da se radi o… više »

Zbunjenost, razmišljanje
SAVJETI

Kako držati koncentraciju?

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Sjednemo za svoje računalo s najboljim namjerama, samo da bismo završili prebacivanjem između deset različitih kartica jer je naš fokus bilo gdje osim na zadatku koji imamo.… više »

MMMM ;)

Koji su ljetni parfemi najbolji_

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Parfemi (Eau de Parfum) za najtoplije i najsunčanije godišnje doba nikako nisu najbolji izbor pa stoga ljeti radije birajte laganije varijante poput toaletnih (Eau de Toilette),… više »

ventilator klima vru?ina
SAVJETI

Kako se rashladiti, ali bez klime?

objavljeno prije 10 dana

Bez obzira jeste li bez struje, podnosite li ekstremnu vrućinu ili pokušavate uštedjeti novac, postoje načini se osjećati ugodno bez umjetnog hlađenja. Znojenje je prirodni… više »

STVARNO?

Dodiri ublažavaju bolove i strahove

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Dodiri mogu na nas djelovati umirujuće, ako smo uzbuđeni ili očajni. Jer oni utječu na naše disanje, na tjelesnu temperaturu, funkcije jetre, a reguliraju i hormon stresa kortizol. On… više »

PRIPAZITE

Depresija i gubitak pamćenja idu ruku pod ruku

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Depresija je sve češća, a depresivni ljudi su u svim mogućim godinama... tako da je to zapraov velik društveni problem. Još je veći kad se zna malo više o tome...… više »

SAVJETI

3 namirnice koje čuvaju mozak

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Održavanje zdravlja mozga postaje sve važnije, osobito za žene koje su u većem riziku od razvoja Alzheimerove bolesti. Znanstvena istraživanja dosljedno pokazuju da prehrana igra ključnu… više »

SAVJETI

5 znakova da se ne krećete dovoljno

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Ako cijeli dan sjedite zbog posla, vaše tijelo možda propušta ključne pokrete i koristi koje oni donose. Ako je to slučaj, postoji šansa da vam tijelo određenim… više »

STVARNO?

Prilično neočekivani znak demencije

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

S godinama postaje sve važnije razmišljati o zdravlju mozga. Važno je obratiti pozornost na to kako funkcionira naše razmišljanje i pamćenje, jer bilo kakve promjene mogu… više »

STRES

Muči li vas stres i koliko?

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Mikrostresori se ne mogu usporediti s "makrostresorima", poput primjerice jurnjave automobilom u kojemu prevozite trudnicu koja samo što nije rodila ili činjenice da se vozite… više »

SAVJETI

Zašto jesti hranu s niskim glikemijskim indeksom?

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Dakle, hrana je najvažnija stvar na svijetu, zapravo - što jedete, takvi i jeste i živjet ćete onoliko koliko vam dopušta način prehrane. Ukratko, hrana s niskim glikemijskim… više »

SAVJETI

Što se jede kad stignu vrućine?

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Vrućine stižu, stoga se preporučuje konzumiranje hrane koja će vas hidrirati, osvježiti i nahraniti, ali istovremeno neće opteretiti vaš probavni sistem. Izbjegavati alkohol i kofein… više »

SAVJETI

Celijakija u odraslih je velik problem

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Celijakija je kronični poremećaj imunosnog sustava koji pogađa oko jedan posto populacije. Može biti dijagnosticirana u bilo kojoj dobi. Ipak, svijest o ovome problemu i dubinsko poznavanje… više »

SAVJETI

Kako pripremiti kožu za sunčanje prirodnim putem?

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Sunčanje nije što je nekad bilo - prije nismo razmišljali o tome da bi to moglo biti opasno za nas, sada nam je jasno da treba dobro paziti. Primjerice, prije izlaganja kože… više »

skrolaj na vrh