Kultura
WOW!

Tri KOZe na otvorenom

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Drage naše kvizoljupke, simpatični kvizoljupci, imamo jednu veliku i lijepu vijest: 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana,… više »

NAJAVE

Vojko Vrućina u Domu sportova!

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Karte po 50 kn u prodaji od 30. svibnja. Od 1. rujna do 11. listopada 60 kn, na dan koncerta (ako ih ostane) 80 kn. Požurite u Rockmark Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima… više »

SPEKTAKL

Spektakularni Big Gala Show u Zagrebu okupio poznate performere i fanove burleske i cabarea

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Jedini Hrvatski burlesk i kabaret festival koji se održao u Rijeci od 24. do 26. svibnja, sinoć je kulminirao Big Gala showom u Zagrebu, a u trosatnom istinskom spektaklu nastupila su poznata… više »

Mercedes Bratoš izlaže u Malinskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Mercedes Bratoš, suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica predstavlja se krajem svibnja u u Malinskoj, u Galeriji sv. Nikole, samostalnom izložbom, „Odrazi". I… više »

KINO PROGRAM

Od glazbenih filmova do najnovijih naslova iz aktualne kinodistribucije

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Zadnji dani svibnja donose nastavak Opusa glazbenih filmova i filmova na temu glazbe. Utorak, 29. svibnja, rezerviran je za reprizu Potrage za Sugarmanom, dok u srijedu, 30.… više »

LAJNAP

Tjedan smijeha u klubu Sax

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Lajnap Comedy, najpopularniji domaći kolektiv stand-up komičara, privodi kraju svoju drugu sezonu nastupa u kultnom zagrebačkom klubu SAX.  Od rujna do svibnja, Aleksandar Curać… više »

NAJAVE

Zadrži dah - novi blockbuster od četvrtka u kinima

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Snažni potres iznenada pogađa Pariz. Ulice francuske prijestolnice naglo preplavljuje gusta magla, a s njome se širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište… više »

NAJAVE

Otvorenje Vintage ljetnog vrta 31. 5.

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Ako ste se pitali što je sa našim velikim vrtom, zelenom oazom Vintage Industriala, našim summer gardenom... pripremite se za otvorenje najvećeg, našarenijeg i… više »

OSVRT

Knjiga likova Lukše Obradovića

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Promatrajući u cjelosti opus dubrovbačkog umjetnika, slikara Lukše Obradovića, nisam se mogao oteti dojmu, istina, nakon određenog vremena, kako on, ispisuje, iscrtava, slika svoju… više »

FESTIVALI

Završio Sea Star festival

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Sinoćnjim nezaboravnim nastupima koje su priredili headlineri na ovogodišnjoj spektakularnoj glavnoj pozornici u srcu lagune Stella Maris u Umagu završen je drugi Sea Star… više »

FESTIVALI

Krešo Bengalka, Ogenj i Svemirko nova imena Regius festivala!

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Šibenski Regius festival na ovogodišnji lineup dodaje još tri sjajna imena - Krešu Bengalku, Ogenj i Svemirka! Na jednom od najpopularnijih festivala u srcu… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – slikar Vlado Tuđa

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Vlado Tuđa, suvremeni hrvatski likovni umjetnik ovih je dana u serioznim pripremama za dvije nove samostalne izložbe, koje ga uskoro očekuju u Trstu ( svaka s po nekoliko stotina recentnih… više »

KNAP

Završni performerski maraton ovogodišnje 10. Kustoske platforme

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

U svakodnevici suvremenog čovjeka, po svemu, izgleda, homo universalisa, svijest o posvemašnjoj izloženosti nekada skrivenom Promatraču veća je no ikada. Sve je svima otkriveno, pa… više »

FESTIVALI

Svemirski brod se spustio u Umag

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Sinoć je proključala umaška laguna Stella Maris, kako uz temperature koje su prelazile i 30 stupnjeva, tako i uz partijanje na šest krcatih pozornica i još deset drugih… više »

OSVRT

Tekući akrili Mladena Žunjića

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Svaki se put iskreno iznenadim, kada vidim atelier suvremenog hrvatskoga umjetnika, slikara Mladena Žunjića prepun novih slika, najčešće u velikom i ponešto u srednjem formatu.… više »

skrolaj na vrh