Kultura
OSVRT

Fragmenti Branke Mumalo

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Branka Mumalo, Suvremena dubrovačka umjetnica, fotografkinja , tijekom prošle godine realizirala je zanimljivi autorski ciklus fragmenata iz svakodnevna života, niz fotografija, u boji… više »

NAJAVE

Projekcija filma o Milesu Davisu: MILES AHEAD u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

NEDJELJA 06.01.2019 | Projekcija filma o Milesu Davisu: MILES AHEAD @Vintage Industrial | Start 20:00h | Upad: FREE U nedjelju 6. siječnja, Nove nam 2019. pogledajte 'Prije svega Milesa'. ;)… više »

SVIM NA ZEMLJI

Igor Geržina održao seriju zapaženih koncerta na zagrebačkom Adventu

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Serija adventskih koncerata na Europskom trgu odličan su završetak još jedne uspješne godine saksofonista Igora Geržine. Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih… više »

NAJAVE

Elvis Presley Tribute u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Prve novogodišnje subote, 5. siječnja, proslavit ćemo ono što bi bio 84. rođendan jednog i jedinog Kralja - Elvis Presleya i zbog toga imamo #doubletrouble - Johnny and his… više »

NAJAVE

Velika retrospektiva Woodyja Allena u kinu Tuškanac

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Od ponedjeljka 07. do utorka 15. siječnja istražujemo duhoviti univerzum kultnog Woodyja Allena, jednog od najznačajnijih redatelja američke i svjetske kinematografije. U sklopu programa pod… više »

PRIJAVITE SE :)

Počinje 2. ciklus radionice pjevanja i glasa u sklopu projekta "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost"

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Prostor rodne i medijske kulture 'K-zona' poziva osobe starije od 55 godina da se priključe 2. ciklusu radionice pjevanja i glasa koja obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, rad na vezi… više »

DOĐITE

Cool School Zima na Trešnjevci

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Centar za kulturu Trešnjevka tradicionalno će održati Cool school Zima na Trešnjevci. Ove besplatne radionice za osnovnoškolski uzrast namijenjene su svoj djeci koja nisu… više »

NAJAVE

Šajeta sprema spektakl u Saxu!

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Nakon velike #DupliAlen manifestacije u listopadu, dašak Kvarnera i Istre dolazi ponovo u Sax i to u subotu, 12.siječnja. Za to će zaslužan biti, a tko drugi nego… više »

INTERVJU

Vitold Košir - razgovor s povodom

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Vitold Košir, akademski kipar, akademski glazbenik, rock muzičar, strastveni sokolar, doista je jedinstvena pojava u suvremenom životu. Gospodine Košir, nedavno ste započeli s… više »

SJAJNO!

Bečka filharmonija otvara svoju glazbenu akademiju

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Bečka filharmonija san je svakog talentiranog glazbenika, a ako spadate u takve, evo dobre vijesti za vas - otvaraju vlastitu glazbenu akademiju! Glazbena akademija Bečke filharmonije trebala… više »

OSVRT

Sinergija gibanja Mladena Žunjića

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Mladen Žunjić, slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik autor je opsežnog, višeslojnog opusa, uglavnom velikih formata ulja i akrila na platnu, različite nefigurativne motivike ali… više »

OSVRT

Anton Toni Ambrozich i njegove skulpture

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Anton Toni Ambrozich nalazi nepresušan izvor inspiracije u Mediteranu, što je umnogome obilježilo njegovo umjetničko stvaralaštvo. Uz pomoć brusilice i aparata za varenje… više »

HILARIOUS

Eddie Izzard 15. travnja u Lisinskom

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Eddie Izzard posjetit će u 2019. Hrvatsku, a njegov nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu 15. travnja najavljen je kao novi stand-up show vrhunskoga komičara jedinstvenog… više »

ČESTITAMO

Đuro Seder dobio Nagradu za životno djelo HDLU

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Đuro Seder dobitnik je Nagrade za životno djelo Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) za 2018., i to za, kako je rečeno na svečanoj dodjeli u petak u Zagrebu, začudan i… više »

NAJAVE

Vök u Tvornici 14. veljače

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Islandski electro dream pop band Vök vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture u četvrtak 14. veljače 2019. Prošlo je godinu dana od premijernog nastupa održanog u istom klubu, a… više »

skrolaj na vrh