Kultura
INMUSIC 2019

The Hives novo pojačanje INmusic festivala #14

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Odlični švedski garage rockeri The Hives, na glasu kao jedan od najboljih live bendova na svijetu, stižu ovoga ljeta prvi put na pozornicu INmusic festivala! The Hives su se službeno… više »

NAJAVE

Nina Kraljić s bendom 29. ožujka u Tvornici kulture

objavljeno prije 28 dana

Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 29. ožujka ove godine i izvesti svoj glazbeni program naziva „Zaljuljali smo svijet". Publiku u… više »

NAJAVE

Električni orgazam donose svoj sjajan album "Gde smo sad" u Tvornicu kulture

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Beogradski Električni orgazam objavio je 2018. album „Gde smo sad" kojeg je kritika proglasila njihovim najboljim radom u proteklih 30 godina. Gile i ekipa odsvirati će ga, zajedno s… više »

Zavrtite Glazbeni globus i pogledajte sjajne glazbene dokumentarce

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Glazbeni globus, popularni službeni program ZagrebDoxa, ove godine ponovno uključuje šest sjajnih glazbenih dokumentaraca koje, ako ste ljubitelj dobrog filma i glazbe, nikako ne… više »

NAJAVE

Cloud 68 u Močvari 3. ožujka

objavljeno prije 28 dana i 20 sati

Nakon dugogodišnje pauze, Višeslav, gitarist, tekstopisac i skladatelj, ponovo se odlučio ozbiljnije primiti gitaru u ruke, pozvavši starog prijatelja Marka, te članove… više »

FESTIVALI

U srijedu počinje KinoKino

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Samo dva dana nas dijele do početka 4. KinoKina, festivala skrojenog po dječjoj mjeri na kojem se svake godine krajem veljače zajednički odlazak u kino pretvara u posebno i drugačije iskustvo… više »

NAJAVE

Homeboy Sandman & Edan sutra u Vintage Industrialu

objavljeno prije 29 dana

Počet ćemo najavu skromno i reći da se radi samo o najboljem hip hop koncertu 2019., premda će se održati u veljači.  Skromno, jer lako može ispasti najboljim esencijalno hip hop… više »

Zoltan Novak izlaže u zagrebačkom MSU

objavljeno prije 29 dana

Zoltan Novak, istaknuti suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar i profesor na ALU nedavno se predstavio s novom samostalnom izložbom SVIJET BEZ MJERE u zagrebačkom Muzeju… više »

COOL

Prohujalo s vihorom ponovno u američkim kinima

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Prohujalo s vihorom jedan je od najomiljenijih i najkontroverznijih holivudskih filmova svih vremena, a najnovija vijest više je nego bombastična - vraća se krajem veljače u… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – DJ LADY GI

objavljeno prije 1 mjesec

Vrlo su često masovna okupljališta mladih, koncerti, ali i izvođenje elektronske glazbe. Razgovaramo s Ivanom Grubišić, poznatijom kao DJ LADY GI Istaknuti ste DJ, vrlo ste… više »

NAJAVE

Knap beat sa Stjepanom Jimmyjem Stanićem i Sexy Boys triom

objavljeno prije 1 mjesec

U subotu, 23. veljače u zagrebačkom KNAP-u od 20 sati očekuje nas zanimljiv projekt - Večer jazza i poezije - Knap beat sa Stjepanom Jimmyjem Stanićem i Sexy Boys triom, te spisateljima… više »

15. ZAGREBDOX

Poznati o poznatima u novom ZagrebDoxovom posebnom programu

objavljeno prije 1 mjesec

U filmovima obuhvaćenim posebnim programom ZagrebDoxa (24. 2. - 3. 3., Kaptol Boutique Cinema) Poznati o poznatima neki od najzvučnijih autora i dokumentarista današnjice okreću svoje… više »

PREDSTAVE

Sutra (ni)je novi dan ponovno u Teatru EXIT

objavljeno prije 1 mjesec

Sutra (ni)je novi dan predstava je o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare! U dva sata virtuozne… više »

OSVRT

50 mijena Željka Bubala

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Na samom kraju siječnja, akademski slikar Željko Bubalo predstavio se je s novom samostalnom izložbom „ 50 mijena"u Splitu, u Staroj Gradskoj Vijećnici, riječ je o pedeset akrila na… više »

NAJAVE

Jura Stublić & Film - Tradicionalan proljetni koncert u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Jura Stublić & njegova grupa Film održati će 30. ožujka u Tvornici kulture svoj već tradicionalan proljetni koncert kojim će se ujedno obilježiti i 30 godina od objave albuma… više »

skrolaj na vrh