Kultura
OSVRT

Krajobrazi čežnje i nade Marije Puzak

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Marija Puzak, slikarica, hrvatska likovna umjetnica, stekla je izniman ugled tijekom niza godina u kojima je uspješno realizirala obiman i višeslojan ciklus krajobraza, u… više »

NAJAVE

Josipa Lisac - poznati gotovo svi nastupi do kraja godine

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Nakon pola izuzetno uspješne godine pred našom najvećom glazbenom umjetnicom, Josipom Lisac, je šest mjeseci u kojima će se naći nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu.… više »

PREDSTAVE

Čuvari snova ponovno u CeKaTeu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 7. lipnja u 20 sati. U režiji Angela Naumovskogpredstavu će u hrvatskoj… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – akademski kipar Ivan Mladenović

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Ivan Mladenović, akademski kipar iz Varaždina pripadnik je mlade, nadolazeće generacije aktualnih hrvatskih likovnih umjetnika, autor je nekoliko javnih spomenika. Pripadate grupi najmlađih… više »

DOĐITE

Književna tribina i kviz u Vintage Ljetnom vrtu 5. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Predvečer i večer u utorak, 5. lipnja provedite u Savskoj 160 u najljepšem vrtu u Zagrebu opuštajući se. Za one željne programo nudim poeziju i nakon toga kviz znanja, ali… više »

KINO PROGRAM

Animafest u Kinoteci

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Od utorka, 5. lipnja do subote, 9. lipnja kino Kinoteka ugostit će aktualno izdanje Animafesta. Svakodnevno u jutarnjim satima publika će moći uživati u odabranim naslovima iz Natjecanja… više »

NAJAVE

Niko Potočnjak u KSET-u 21. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Zagrebački klub KSET ponovo će u četvrtak, 21. lipnja ugostiti Niku Potočnjaka. Posljednjih godina oteo je nebu munju, žezlo tiranima, zapalio masu roštilja i milijun jointova tijekom… više »

NOVOSTI

Objavljen bogat program 37. Večeri na Griču

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

37. Večeri na Griču donose čak devet glazbenih poslastica, ugošćuju mnoštvo vrhunskih umjetnika koji će zasigurno svim posjetiteljima pružiti nezaboravan doživljaj.… više »

INMUSIC #13

Objavljena potpuna satnica INmusica #13!

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kultni britanski NME već drugu godinu za redom ističe hrvatski INmusic festival kao jedan od 12 najboljih svjetskih festivala, a turistički rezultati festivala iz godine u godinu sve su… više »

OSVRT

AKTOVI Nevena Otavijevića

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Neven Otavijević, zadarski slikar aktivni je pripadnik suvremene hrvatske likovne scene , iako njegov opus nije brojčano velik, ali je jasno definiran, precizno izveden, autorskog… više »

NAJAVE

Prvi DORF u Vintage vrtu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

U nedjelju 3. lipnja, započet ćemo seriju DORF druženja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala koju ćemo otvoriti povratkom u 90-te. Promocija reizdanja knjige nikad prežaljenog Ante Perkovića… više »

27. DHF

Animirani filmovi na 27. Danima hrvatskog filma

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U konkurenciji animiranog filma 27. DHF-a, koja broji deset vrhunskih djela, ističu se novi radovi Veljka Popovića (Biciklisti), Igora Grubića (Kako se kalio čelik), Darka Vidačkovića (Samo… više »

OSVRT

Novi ciklus reljefa Bojana Doleneca

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Bojan Dolenec, akademski kipar u posljednje je vrijeme privukao pozornost svojim opusom, u kojem se ističe niz iznimnih krajobraza u akrilu na platnu, raznih veličina te ciklus arhitekture, u… više »

NAJAVE

3. Beeryard festival u dvorištu Jedinstva

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem trećem izdanju održat će se 1.9.2018. u velikom dvorištu… više »

WTF?!

The Garden odlazi iz Tisnog

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Nakon šest godina The Garden Resorta u Tisnom, teška srca smo primorani najaviti da će ovo biti zadnja godina kako ćemo biti prisutni na ovoj lokaciji ugošćavajući… više »

skrolaj na vrh