Kultura
IZLOŽBE

Otvorenje izložbe Lonac: Gerascophobia

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Autonomni kulturni centar kroz program galerija Siva poziva vas na otvaranje izložbe ''Gerascophobia''zagrebačkog umjetnika koji stvara pod pseudonimom Lonac. Otvorenje izložbe predviđeno je… više »

ČESTITAMO

Predrag Raos dobitnik Držićeve nagrade za 2018.

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Predrag Raos dobitnik je Nagrade za dramsko djelo 'Marin Držić' za 2018. godinu za dramski tekst 'Raj pa kraj', objavilo je Ministarstvo kulture. Drugu nagradu ravnopravno dijele Sanja… više »

NAJAVE

Orkestar Dobre Vibracije, Zagrebačka filharmonija i Modest Musorgski

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zagrebačka filharmonija i NVO Klub Dobre Vibracije pozivaju Vas na koncert MUSORGSKI ROCKS koji će se održati u petak, 15. ožujka 2019.g. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom… više »

FESTIVALI

10th Zagreb International Blues Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Uvod u veliku „invaziju" bluesa kreće u petak, 5. travnja s live svirkama na Z1 televiziji te na Radio Studentu, koji su dugogodišnji vjerni partneri… više »

KINO PROGRAM

Osam filmova Clinta Eastwooda koje ne smijete propustiti pogledati

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Do 22. ožujka u kinu Kinoteka traje Opus Clinta Eastwooda, velikog američkog glumca i redatelja koji više od pedeset godina dominira Hollywoodom ispred i iza kamere. Eastwoodov opus u… više »

NAJAVE

Zagreb Beer Fest zaključio lineup

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Jonathan, Antenat, J.R. August, Rezerve, Headoneast, Clone Age, Deni & Robin i Grapevine Babies su nova glazbena imena trećeg Zagreb Beer Festa te se na pozornici u centru Zagreba… više »

TJEDNI PROGRAM

Tjedni program Vinyla od 11. do 17. ožujka

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

UTORKOM | od 18h #vinyli Gospodari uspomena - prodajna izložba ploča Svakog utorka u isto vrijeme i na istome mjestu. Goran Bakić, izdvoja iz svoje bogate kolekcije ploča, raritete, ploče s… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu - slikar Sašo Petroševski Novak

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Sašo Petroševski Novak, slikar, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, autor je kompleksnog opusa, izlagao je na brojnim samostalnim i skupnim izložbama. Autor ste vrlo… više »

IZDANJA

Digitalno izdanje kompilacije 'Mladež bez Boga – Vol. 1' je vani

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Nakon uspješno održane tribine Mladež bez boga / Mapiranje radikalizacija 01. veljače, te premijere kazališne predstave Mladež bez boga 22. veljače na… više »

MILIJUNI

Izgubljeni Caravaggio na dražbi

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Izgubljeno ulje na platnu talijanskoga baroknog umjetnika Michelangela Merisija da Caravaggia (1571. - 1610.) što su je lopovi ostavili u kući u koju su provalili jer im se učinila… više »

BRAVO

Članice WHW kolektiva nove direktorice Kunsthalle Wien

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Odjel za kulturu Grada Beča imenovao je članice zagrebačkog kolektiva Što, kako i za koga/WHW, u kojemu su Ivet Ćurlin, Nataša Ilić i Sabina Sabolović za nove direktorice… više »

FESTIVALI

Ako ste mislili zaobići Hoomstock 2019. - "Ne može"!

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Festivalska sezona ove godine započet će u Humu na Sutli 14. izdanjem Hoomstocka, festivala koji će se prvi puta u svojoj povijesti održati prvog srpanjskog vikenda, točnije 5. i 6. srpnja.… više »

TRIBUTE

Par godina za nas - koncert u spomen Ekatarini Velikoj

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Sa svojim  najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata  „Par godina za nas" nisu ni slutili da pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan… više »

PREDSTAVE

43. SKAZ u KNAP-u

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Već dugi niz godina Centar Knap u suradnji sa Zagrebačkom scenom kazališnih amatera organizira Susret kazališnih amatera Zagreba (SKAZ) i Festival zagrebačkih kazališnih… više »

POHVALNO

Knjižničari unaprjeđuju komunikaciju

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Svijest o važnosti dobre komunikacije raste u svim strukama, pa i onima koje su dugo smatrale da im je dovoljno dobro raditi svoj temeljni posao. Zato je drugi Forum Zagrebačkoga… više »

skrolaj na vrh