Kultura
AKCIJA

Rafaela Dražić: Polaganje kamena temeljca

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Akcija se sastoji od polaganja kamena temeljca s reljefnim natpisom inspiriranim projektom radničkog naselja koje su gradske vlasti planirale podići na području Bubare u 19. i ranom 20.… više »

NAJAVE

Drugi Pitsome FesTEEval od petka u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Obavezno posjeti drugo izdanje 1. hrvatskog festivala majica Pitsome fesTEEvala 29. i 30. lipnja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala! Nakon prvog održanog festivala prošle godine,… više »

8. FZFF

Počinje 8. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Od kultnih klasika do novijih naslova, od SF-a preko trilera do horora - posjetitelje na 8. Fantastic Zagreb Film Festivalu od 28. lipnja do 8. srpnja očekuje sjajan… više »

FESTIVALI

Ovog ljeta svi motovunski putovi vode u Berlin!

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Arm, aber sexy - siromašan, ali seksi, to je slogan kojim Berlin desetljećima privlači otvorene umjetničke duše. Nije  pretjerano reći da je njemačka… više »

TREĆI DAN

Treći dan INmusica #13 u znaku Alice in Chains i Interpola

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Još jedno rasprodano izdanje INmusic festivala zaključili su odlični Interpol i Alice In Chains u srijedu 27. lipnja! Unatoč lošoj vremenskoj prognozi, i treći dan… više »

27. 6.

Novi FREE program u Ljetnom vrtu - City Blues predstavlja Telefon Blues Band

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

U novom vrtu nudimo i nove programe, a jedan od njih je upravo i City Blues, koncertni program okrenut blues rock izvođačima, a čast da otvori imat će jedan od najpoznatijih hrvatskih rock… više »

NAJAVE

Roby Lakatos - vražji violinist najbržih prstiju

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Vražji violinist, kako ga oduševljeno naziva i publika i kritika, Roby Lakatos, svjetsku je slavu stekao impresivnim interpretacijama kako klasičnih, tako i jazz te tradicionalnih… više »

INMUSIC #13

Sjajan drugi dan INmusica #13

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

„People say it's just rock'n'roll , oh but it gets you right down to your soul" Izvanredni Nick Cave & The Bad Seeds, 10 godina nakon koncerta na istoj pozornici našeg… više »

NAJAVE

Biljke i svirke ovoga vikenda na Tuškancu

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Uskoro počinju treće po redu „Biljke i svirke", interaktivni glazbeni festival koji gradske parkove pretvara u neobične koncertne dvorane. 30. lipnja i 1. srpnja, od 12 do 21… više »

NAJAVE

Stvaraj lijepe priče' na Tabor Film Festivalu

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Kao što već vjerojatno znate, Pivovara Medvedgrad ponosni je partner Tabor Film Festivala, i to ne samo u pivskom smislu. A kako je ostalo još manje od mjesec dana do početka… više »

NAJAVE

Cigarettes After Sex u posebnoj vezi sa Zagrebom

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Bruklinški kolektiv Cigarettes After Sex stiže u Zagreb 6. srpnja na još jedan susret s publikom iz ovog dijela Europe. Odmah poslije njihovog prvog gostovanja, u lipnju… više »

NAJAVE

Vrijeme je za 10. izdanje Perforacija u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Nakon realiziranih programa u Dubrovniku, Splitu i Rijeci, vrijeme je za program Perforacija u Zagrebu. Pridružite nam se na otvorenju jubilarnog 10. izdanja Perforacija koje će se… više »

PREDSTAVE

Subscena: CIRKULTURA:TU/BEZ izvedba

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na prezentaciju izvedbenog umjetničkog istraživanja „Tu/bez". 29. svibnja u 20.00 sati u prostoru Dvorane… više »

PRVI DAN

INmusic #13 otvorili sjajni David Byrne i QOTSA

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

INmusic je u ponedjeljak 25. lipnja otvorio još jedno rasprodano izdanje festivala uz sjajne nastupe najvećih svjetskih rock zvijezda! Trinaesto izdanje INmusica su sjajnim nastupom… više »

FESTIVALI

Na Sea Dance stižu Alice Merton i regionalne zvijezde

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih glazbenih zvijezda nove generacije i headlinerica ovogodišnjeg EXIT festivala Alice Merton, dolazi 1. rujna i na glavnu pozornicu Sea… više »

skrolaj na vrh