Kultura
NAJAVE

Pulp Fiction slavi 30. rođendan u Tvornici Kulture

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Prije točno 30 godina prvi je put prikazan danas kultni Tarantinov film Pulp Fiction. U četvrtak 21. ožujka, 4:AM agency i Core Event platforma za prodaju ulaznica obilježit će 30 godina Pulp… više »

OSVRT

Zeleni ciklus tekućih ulja velikog formata Mladena Žunjića

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

U tvorbi svoga slikarskoga svijeta, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar Mladen Žunjić, autor neiscrpne inspiracije, vidljivi značaj pored odabira motiva nefigurativnog karaktera,… više »

FILM

Lovci sakupljači u VR kinu KEK

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Sjedeći u udobnim rotirajućim sjedalima te korištenjem VR headseta, virtualno se teleportirate onkraj granica naše svakodnevice. Glavni fokus kina je na stvaranju osjećaja… više »

NAJAVE

Kakav dan za SHIP crew!

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Imamo još toga - krenule su prijave za bendove, blind ulaznice su rasprodane i upravo su early bird ulaznice krenule u prodaju! Ali, ajmo redom: 1. !!! (CHK CHK CHK) OTVARAJU… više »

CEKATE

Kazalište Teatar &TD u Cekateu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Jedinstvena cijena ulaznice, u sklopu jubilarnog 10. izdanja &TD Siječanjske akcije, je 4 eura i mogu se kupiti na https://www.ulaznice.hr/web/regular/33084985 ,… više »

NAJAVE

Subscena predstavlja: Večer urbane poezije

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Evo raja draga, advent nam je prošao, uspjeli smo se i naveseliti i podružiti, i umoriti i istrošiti, i u to ime i Open Mic tima vam želim puno ljubavi i nalaženja mira i… više »

NAJAVE

Perpetuum Jazzile vraća se u Lisinski

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Perpetuum Jazzile jedan je od najvećih i najspektakularnijih vokalnih sastava na svijetu. Ovaj vokalni orkestar iz Slovenije, izuzetno cijenjen od strane glazbene kritike, poznat je po… više »

FILMOVI

Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Drugo po redu Zimsko izdanje, zajednički projekt vodećih regionalnih filmskih festivala okupljenih u Mreži festivala Jadranske regije: Festivala autorskog filma Beograd, Filmskog festivala… više »

KNAP

Iza paravana u KNAPu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Predstava koja će vas podsjetiti na brojne životne situacije, nasmijati, ali i ganuti, svoju će premijeru doživjeti u subotu, 20. siječnja u 20 sati, dok će publika ovo dvoje poznatih glumaca… više »

OSVRT

Novi ciklus velikih formata Duška Šibla

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

U kontinuiranom traganju za najboljim likovnim rješenjima, istaknuti suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar Duško Šibl, uspješno i nadahnuto… više »

INMUSIC #16

Descartes a Kant na INmusicu

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Hvaljena četvorka iz meksičke Guadalajare, Descartes a Kant eklektičan je spoj punka, metala, popa, shoegazea i cabareta zaokružen nezaboravnim i nepredvidivim nastupima uživo - toliko… više »

NAJAVE

The Smile u pulskoj Areni

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

The Smile, super bend kojeg čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada, jednog od najutjecajnijih bendova današnjice i Tom… više »

COOL

Pay It Forward u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Nakon što je „Zvuk slobode" osvojio svijet, poharao kino blagajne i ostavio za sobom neke jake studijske naslove, skrenuta je pažnja na novu inovativnu studijsku platformu, koja… više »

NEW FACES 2024.

Odabrano 10 novih glazbenih profesionalaca

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Predvođena respektabilnim regionalnim festivalima i konferencijama - MENT Ljubljana (Slovenija), SHIP (Hrvatska), PIN Music Conference (Sjeverna Makedonija)… više »

IZLOŽBE

Kontemplacija raspada u galeriji Modulor

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Galerija Modulor Centra za kulturu Trešnjevka u utorak, 16. siječnja 2024., u 19 sati otvara izložbu fotografija pod nazivom "Kontemplacija… više »

skrolaj na vrh