Varilux banner
Kultura
WOW!

Rekonstruirana Tvornica kulture otvara vrata

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Rekonstruirani prostor Tvornice kulture otvorit će svoja vrata i započeti novu koncertnu sezonu u petak, 21. rujna. Nova, poboljšana i povećana Tvornica kulture moći će primiti do 2200… više »

STAND UP

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim… više »

NAJAVE

Nežni Dalibor - Koncertom u Tvornici obilježavaju 10 godina od debi albuma

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Nežni Dalibor, odlična beogradska indie četvorka, obilježit će koncertom u Tvornici kulture 28. rujna deset godina od objave debitantskog albuma. Nežni Dalibor - «U slojevima»… više »

VEČERAS

Umjetnici opet hengaju na Vrtlarenju u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Posljednje ljetno Vrtlarenje održat će se 13. rujna u jednom od najljepših zagrebačkih vrtova - našem Ljetnom vrtu Vintage Industriala. Ovog puta ugostit ćemo zanimljive,… više »

NAJAVE

Lenny Kravitz u dvorani Stožice 27. travnja

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Lenny Kravitz objavio je jedanaesti studijski album - Raise Vibration, a povodom novog albuma već 21. rujna kreće na globalnu turneju koja započinje u SAD-u sa koncertima u 8 gradova -… više »

KINO PROGRAM

Opus: Spike Lee i reprize ljetnih uspješnica na početku nove sezone kina Kinoteka

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Nakon ljetnog predaha Kino Kinoteka ponovno otvara svoja vrata u petak, 14 rujna. Početak jesensko-zimske filmske sezone obilježit će niz atraktivnih naslova iz programa Propustili ste na… više »

KIC

Otvorenje izložbe fotografija i razgovor s umjetnicom - Marie-Françoise Plissart / Aqua Arbor

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Belgijska umjetnica Marie-Françoise Plissart izlaže svoj ciklus crno bijelih fotografija Aqua arbor u kojemu istražuje promjenljivost oblika mora i stabala iz raznih dijelova svijeta.… više »

NAJAVE

Bebe Na Vole - promocija albuma u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

U četvrtak 20. rujna ne propusti otvaranje nove koncertne sezone u Savskoj 160 uz odličnog Bebe Na Vole, koji će predstaviti novi album ''Hate Is A Wonderful Thing', koji od prije neki dan… više »

CEKATE

Snimi svoj film – postani Hitchcock u CeKaTeu

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve zainteresirane za filmsku umjetnost da se prijave na filmsku i video radionicu. Upisi traju do 12. listopada svakim radnim danom… više »

INTERVJU

Ivor Zidarić, promotor kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Razgovaramo s gospodinom Ivorom Zidarićem, najpoznatijim hrvatskim promotorom kulture. Gospodine Zidarić, idemo od početka, Vi ste kreirali, osmislili LEGEND FEST, koji se uspješno… više »

NAJAVE

Telefon Blues Band na free koncertu u Ljetnom vrtu

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

U srijedu 12. rujna ulovite novo izdanje City Bluesa - koncertnog programa okrenutog blues-rock izvođačima, a ovog puta na Ljetnu pozornicu vraćamo jedan od najpoznatijih hrvatskih rock… više »

NAJAVE

Dođite na Posljednji Ganz novi festival u SC-u!

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Osmo i posljednje Ganz novo izdanje ponovo je udružilo umjetničke snage s Dance_Inn Autumn festivalom koji se fokusira na suvremenu izvedbenu umjetnost i live art, a spajamo se i s… više »

NAJAVE

Rapsodija vrhunskih instrumentalista i ove godine u Rijeci

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Na samom otvorenju 27. rujna predstavit će se tri dame, tri majstorice svog instrumenta koje su nedavno u sklopu Večeri na Griču oduševile zagrebačku publiku. Beethoven i… više »

NAJAVE

Prvi LegendFest u dvorcu Veliki Tabor 15. rujna

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Festival kao i do sada organizira zagrebačka udruga Val kulture uz potporu Krapinsko - zagorske županije i Turističke zajednice županije te uz podršku Muzeja Hrv. Zagorja i… više »

NAJAVE

Klub Sax! svoja vrata otvara 20. put

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Poznati zagrebački klub SAX! s već 19 godina dugom tradicijom live koncerata jedan je od najdugovječnijih zagrebačkih klubova. I za nadolazeću sezonu klub najavljuje nastupe sjajnih… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh