Kultura
COOL

Završen No Sleep Festival

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

Jučer je završeno izuzetno uspješno, drugo po redu izdanje No Sleep Festivala, koje je ovog vikenda premašilo očekivanja i samih organizatora. Ljubitelji elektronske… više »

EGZOTIKA

Dvostruki Glembajevi u izvedbi Eurokaza i makedonskog Vojdan Černodrinski teatra

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Nakon pet uzastopnih rasprodanih izvedbi Glembajevih u KIC-u za koje se iz dana u dan tražila ulaznica više, zagrebački Eurokaz pod redateljskom palicom kontroverznog Branka Brezovca,… više »

NAJAVE

Stonebride nakon 2 godine svira koncert u Zagrebu u pratnji Kevlar Bikinija

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

U srijedu 13. studenog, zagrebačka teška rock mašinerija Stonebride vraća se na koncertne daske VIB-a nakon gotovo dvije godine koncertnog izbivanja u Zagrebu, a da stvar bude… više »

NAJAVE

Plesna predstava Id ponovno u Trešnji

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Plesna predstava "id" bavi se Freudovskim strukturama ličnosti, idom i superegom, u koreografiji Anđele Bugarije i Svena Bahata, dramaturgiji i režiji Tene Gašparac te s autorskom… više »

DOĐITE

Dizajnersko nasljeđe grada na sedam gradskih lokacija

objavljeno prije 27 dana i 1 sat

Izložba "Dizajn u gradu", koja se otvorila u petak u pothodniku kod Zagrebačkog velesajma, donosi, do 28. studenoga na više lokacija u gradu, odabrani presjek hrvatskog dizajnerskog… više »

NAGRADE

Statua 27. Porina predstavljena javnosti

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

U Muzeju Mimara svečano je otvorena izložba "Kristal Total-Art" u sklopu koje zagrebačka publika može vidjeti kristalne statue Porina, Dore, Večernjakove ruže i brojnih drugih priznanja… više »

IZLOŽBE

Izložba 'Zamrznuta ljepota' u Galeriji AMZ

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Izložba Ane Horvat, Alane Kajfež i Petra Hranuellia pod nazivom 'Zamrznuta ljepota' održava se u Galeriji AMZ u Zagrebu, od 12. do 23. studenoga 2019. Izložbom Zamrznuta… više »

WOW!

Yammatovo 5 rasprodano za 48 sati

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Ulaznica za spektaktularne nastupe The Pretenders i Heaven 17 u Laubi 30. studenog više nema - ograničen broj moći će se osvojiti još jedino u eteru Yammat FM-a i na… više »

KNJIGE

Novi hit Colleen Hoover - 9. studenoga

objavljeno prije 28 dana i 8 sati

Colleen Hoover autorica je za čije se noviteti može mirno reći da se očekuju s nestrpljenjem, a za ovogodišnji Interliber njen hrvatski izdavač Naklada Neptun pripremila je pravu… više »

NAJAVE

Kultni SIX PACK 13. prosinca u Vintage Industrialu

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Autoritet punk rocka SIX PACK dolaze 13. prosinca u Vintage Industrial. Osnovani u listopadu 1994. svoj prvi studijski album "Pretnja ili molitva" objavljuju 1995. te iste godine kreću na… više »

FESTIVALI

Gostovanje Trashxplotation film festivala

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Autonomni kulturni centar Attack kroz Program Filmskog studija Medika od 8. - 10. Studenog ugostiti će parišku inicijativu za promociju samoproduciranih i domaćih filmova, Festival… više »

NAJAVE

Perforacije u Buenos Airesu

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Održavanje međunarodno nagrađivanog i prepoznatog festivala Perforacija u Buenos Airesu drugu godinu za redom nastavlja se na dugogodišnje iskustvo izvoza festivalskog koncepta. Udruga… više »

NAJAVE

Mick Harvey i spektakularni gosti u Vintage Industrialu

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Tko je Mick Harvey? Vrstan skladatelj, aranžer i glazbenik, jedan od pokretača kultnih Crime & The City Solution, te čovjek bez kojega bi opus Nicka Cavea od početka zvučao ovako beskrvno… više »

NAJAVE

KAMEN- ČOVJEK TULJAK- film Zlatka Burića Kiće i Dragana Ruljančića u MM centru

objavljeno prije 29 dana i 5 sati

Projekcija eksperimentalnog filma KAMEN (ČOVJEK TULJAK)  Zlatka Burića Kiće i Dragana Ruljančića održat će se u petak, 8. studenog u MM centru u 20:00. Ulaz… više »

PREDSTAVE

Subscena: Lea Sekulić - Pentimento

objavljeno prije 29 dana i 7 sati

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu autorskog projekta Lee Sekulić - Pentimento, u nedjelju 10. Studenog 2019. u 20:00 sati u Dvorani za… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh