Kultura
INTERVJU

Razgovor u povodu – akademska slikarica Jagoda Popović

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Jagoda Popović, suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica, od prvog lipnja predstavlja se s novom samostalnom izložbom posvećenu djelu Igora Stravinskog „Posvećenju… više »

NAJAVE

Postmodern Jukebox za Advent u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku… više »

NAJAVE

Predstavljanje Pokreta Levijatan na koncertu Body Counta

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U utorak, 19. lipnja u zagrebačkom Boćarskom domu na koncertu grupe Body Count Fondacija Pokret Levijatan po prvi put će kod nas predstaviti svoj rad i djelovanje koje će se uskoro… više »

USKORO!

Brojni grijesi lorda Camerona - novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Svega dva mjeseca nakon objave romana Skandalozni brak lady Isabelle, Naklada Neptun najavljuje novi ljubavni roman s povijesnom pozadinom iz istog serijala o ekscentričnoj braći Mackenzie.… više »

OSVRT

Svježina motiva dubrovačkog slikara Mara Kriste

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Maro Kriste, dubrovački akademski slikar uz sve poteškoće koje nosi suživot s umjetnošću, kontinuirano, vrijedno radi, slikajući, portretirajući, doživljavajući raznolike… više »

NAJAVE

Art Hangout u četvrtak 16.6. - Vintage Industrial

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U četvrtak, 14. lipnja, obavezno provjeri što se događa u Vintage ljetnom vrtu jer krećemo s Vrtlarenjem, projektom koji okuplja ljubitelje kulture, umjetnike i stručnjake koji djeluju… više »

DOĐITE

Velesajam kulture i Multimedijalna koliba slave svoje rođendane u SC-u

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Velesajam kulture održat će se od 14. do 16. lipnja u prostorima Studentskog centra, a ove godine u slavlju mu se pridružuje i Multimedijalna koliba sa svojom obljetnicom. Velesajam… više »

NAJAVE

Pssst! Motovun Film Festival i ove godine skriva klasike po Zagrebu!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Motovun Film Festival petu godinu zaredom podiže platna na super tajnim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluju četiri filmska klasika, sve u cilju dovođenja zagrebačke publike u… više »

FESTIVALI

Kultni bendovi i nove glazbene snage na Fusion pozornici Exit Festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Žanrovski najbogatija pozornica EXIT festivala, Addiko Fusion Stage, poželjeti će ovog srpnja dobrodošlicu glazbenicima i bendovima sa raznih dijelova glazbenog spektra i povesti… više »

PRIJAVITE SE

Kazališni kamp Teatra Tirena po 14. put

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kazališni kamp Teatra Tirena u svojem četrnaestom izdanju donosi sedam raznovrsnih kazališnih radionica! I ove će se godine u Teatru Tirena održati niz raznovrsnih radionica za… više »

OSVRT

Ishodište slikara Denisa Kujundžića

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Denis Kujundžić, slikar, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, zapažen ponajprije po snažnom kolorističkom opusu, u kojem je uspješno portretirao mnoge gradove i krajeve na… više »

USKORO

Smut – ljubavni roman koji će obilježiti ovo ljeto

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mislite da ovo ljeto ne može biti toplije? Prevarili ste se, jer s nakon što pročitate ovaj roman, postat će vam vruće. Naklada Neptun u svoju lepezu plodnih, svjetski poznatih… više »

IZLOŽBE

Predrag Pavić: Succeeding Dangerously/ Galerija SC

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Ootvorenje izložbe Succeeding Dangerously umjetnika Predraga Pavića održat će se u srijedu, 13. lipnja u Galeriji SC s početkom u 20 sati. Izložba je otvorena do… više »

NAJAVE

Mars Red Sky 13.6. stižu premijerno u Vintage Industrial

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

U srijedu 13. lipnja ne propusti psihodelične Francuze Mars Red Sky koji premijerno stižu u Vintage Industrial u sklopu 'Go East!' turneje. Podršku će im pružiti peteročlani groove… više »

ANIMAFEST

Pad i Kakav veličanstveni kolač nagrađeni na Animafestu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Dodjelom nagrada sinoć je u Zagrebu završio 28. Animafest. Najboljim kratkometražnim filmom proglašen je "Pad" francuskog autora Borisa Labea, a grand-prix u dugometražnoj… više »

skrolaj na vrh