Kultura
NAJAVE

Kako smo oteli Wu-Tang Clan?

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

"Može se reći da smo ih doslovce oteli na ruti između Stockholma i Helsinkija" - otkrio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT-a i Sea Stara. Tako počinje bez sumnje najuzbudljivija… više »

FESTIVALI

Zagreb Beer Fest - Detour zatvara treći dan

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Zagreb Beer Fest ušao je u svoj treći dan, a prva dva su se pokazala kao pun pogodak - prepun Trg. dr. Franje Tuđmana njihao se u ritmovima Morcheebe, Psihomodo Popa i ostalih… više »

OSVRT

Novi ciklus slika Darije Dolanski Majdak

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Darija Dolanski Majdak, akademska slikarica, suvremena je hrvatska likovna umjetnica, istaknuti protagonist na aktualnoj sceni, autorica kompleksnog opusa, izlagala je na brojnim, zapaženim… više »

FESTIVALI

Finaliziran kompletan program moćnog trećeg Sea Stara

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Veliki treći Sea Star festival grmjet će sljedeći tjedan sa svojih desetak pozornica i zona u umaškoj laguni Stella Maris koju očekuje vikend iz snova. Masovni desant dovest će u Umag… više »

FESTIVALI

Zagreb Beer Fest - Psihomodo pop kao kruna drugog dana

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Zagreb Beer Fest drugoga dana počinje program u 17 sati koncertom Clone Age, a sat vremena kasnije na stage izlazi Rolo. Antenat, jedan od najboljih domaćih live bendova iza sebe ima tri… više »

OSVRT

Ranko Ajdinović izlaže na ART ZAGREBU u Tehničkom Muzeju

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Ranko Ajdinović, slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik predstavio se sredinom svibnja na ART ZAGREBU, manifestaciji u Tehničkom muzeju s nekoliko novih slika, akrilima i kombiniranim… više »

INMUSIC 2019

Gatuzo stiže na INmusic festival #14

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Zagrebački dinamični rock trojac Gatuzo novo je domaće ime INmusica #14, a ovaj sjajni domaći bend pridružuje se impresivnom lineupu našeg najvećeg open air festivala! Gatuzo je bend… više »

ZBF

Počinje Zagreb Beer Fest - Morcheeba otvara četiri dana sjajnog programa

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Treći Zagreb Beer Fest počinje u petak 17. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, a najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj objavio je kompletni program festivala, kao i… više »

OSVRT

Ciklus velikih formata Zorana Šimunovića

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Zoran Šimunović, suvremeni hrvatski likovni umjetnik iz Vukovara i akademski slikar sigurno je jedan od najaktivnijih pripadnika svoje generacije, ističući se kontinuiranim slikanjem i… više »

NAJAVE

Prodigy Real Tribute 24. svibnja u Boogaloou

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Novi datum za veliki Smells like 90's Party in memeoriam Keith Flint koji se trebao održati u subotu 27. travnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo je petak 24. svibnja. Ulaznice za… više »

IZLOŽBE

Otvorenje izložbe autorice Lilijane Domić u Galeriji Modulor

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

U Centru za kulturu Trešnjevka / Galeriji Modulor će u utorak, 21. svibnja 2019. u 19 sati  biti otvorena izložba pod nazivom Glazbena školjka… više »

NAJAVE

Cantus Ansambl u Laubi 20. svibnja

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Nakon koncerta na 30. muzičkom biennalu Zagreb, na kojem su u suradnji s talijanskim ansamblom Icarus predstavili jednog od najvažnijih osobnosti suvremene glazbe današnjice,… više »

ANIMAFEST

Odabrana dva hrvatska filma za natjecanje studentskog filma

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Natjecanje studentskog filma, ističu iz Animafesta, iz godine u godinu obilježeno je radikalnošću, snažnim bojama i upotrebom svih dostupnih tehnika 2D i 3D animacije, kao i često… više »

OSVRT

Likovi u bijelom Tomislava Šilipetra

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Tomislav Šilipetar, akademski slikar, istaknuti je pripadnik mlađe generacije suvremenih hrvatskih likovnih umjetnika, autor je osebujnog opusa i izložbi koje bezrezervno ostavljaju… više »

NAJAVE

B and the BOPS slave 12 godina aktivnog rockabiliranja besplatnim koncertom

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Nakon gotovo pola godine izbivanja sa domaćeg koncertnog terena, u četvrtak 16.05. u Vintage Industrial dolaze B and the BOPS. Ova zagrebačka rockabilly, rock 'n' roll četvorka svoj je prvi… više »

skrolaj na vrh