Kultura
STAND UP

Program Studija Smijeha od 17. 9. 2019. do 23. 9. 2019

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Rujanski program Studija Smijeha nastavlja se zahuktavati! Ekipa Studija Smijeha već dvanaestu jesen za redom dovodi najduhovitije komičare i najveseliju publiku na jedno mjesto, a ovog… više »

OSVRT

Kolorističke geometrijske forme Mladena Žunjića

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

U neprekidnom istraživanju i traženju puteva, prečica ili zaobilaznica koja vode prema savršenoj slici, suvremeni hrvatski umjetnik, slikar Mladen Žunjić, u novoj seriji slika, u… više »

NAJAVE

The Ocean i Rosetta stižu u klub Močvara 17. studenog

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosetta stiže u klub Močvara 17. studenog. Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red… više »

NAJAVE

Cubismov osnivač Ricardo Luque se vraća u Ljetni vrt Savske 160

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

U petak 14. rujna ne propustite poslušati i pogledati hrvatskog kuma afro-kubanske glazbe - Ricarda Luquea koji će vam koncertno pružiti presjek opusa glazbe koju njeguje.… više »

WOW!

Rekonstruirana Tvornica kulture otvara vrata

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Rekonstruirani prostor Tvornice kulture otvorit će svoja vrata i započeti novu koncertnu sezonu u petak, 21. rujna. Nova, poboljšana i povećana Tvornica kulture moći će primiti do 2200… više »

STAND UP

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim… više »

NAJAVE

Nežni Dalibor - Koncertom u Tvornici obilježavaju 10 godina od debi albuma

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Nežni Dalibor, odlična beogradska indie četvorka, obilježit će koncertom u Tvornici kulture 28. rujna deset godina od objave debitantskog albuma. Nežni Dalibor - «U slojevima»… više »

VEČERAS

Umjetnici opet hengaju na Vrtlarenju u Vintage Industrialu

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Posljednje ljetno Vrtlarenje održat će se 13. rujna u jednom od najljepših zagrebačkih vrtova - našem Ljetnom vrtu Vintage Industriala. Ovog puta ugostit ćemo zanimljive,… više »

NAJAVE

Lenny Kravitz u dvorani Stožice 27. travnja

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Lenny Kravitz objavio je jedanaesti studijski album - Raise Vibration, a povodom novog albuma već 21. rujna kreće na globalnu turneju koja započinje u SAD-u sa koncertima u 8 gradova -… više »

KINO PROGRAM

Opus: Spike Lee i reprize ljetnih uspješnica na početku nove sezone kina Kinoteka

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Nakon ljetnog predaha Kino Kinoteka ponovno otvara svoja vrata u petak, 14 rujna. Početak jesensko-zimske filmske sezone obilježit će niz atraktivnih naslova iz programa Propustili ste na… više »

KIC

Otvorenje izložbe fotografija i razgovor s umjetnicom - Marie-Françoise Plissart / Aqua Arbor

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Belgijska umjetnica Marie-Françoise Plissart izlaže svoj ciklus crno bijelih fotografija Aqua arbor u kojemu istražuje promjenljivost oblika mora i stabala iz raznih dijelova svijeta.… više »

NAJAVE

Bebe Na Vole - promocija albuma u Vintage Industrialu

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

U četvrtak 20. rujna ne propusti otvaranje nove koncertne sezone u Savskoj 160 uz odličnog Bebe Na Vole, koji će predstaviti novi album ''Hate Is A Wonderful Thing', koji od prije neki dan… više »

CEKATE

Snimi svoj film – postani Hitchcock u CeKaTeu

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve zainteresirane za filmsku umjetnost da se prijave na filmsku i video radionicu. Upisi traju do 12. listopada svakim radnim danom… više »

INTERVJU

Ivor Zidarić, promotor kulture

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Razgovaramo s gospodinom Ivorom Zidarićem, najpoznatijim hrvatskim promotorom kulture. Gospodine Zidarić, idemo od početka, Vi ste kreirali, osmislili LEGEND FEST, koji se uspješno… više »

NAJAVE

Telefon Blues Band na free koncertu u Ljetnom vrtu

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

U srijedu 12. rujna ulovite novo izdanje City Bluesa - koncertnog programa okrenutog blues-rock izvođačima, a ovog puta na Ljetnu pozornicu vraćamo jedan od najpoznatijih hrvatskih rock… više »

skrolaj na vrh