Kultura nema prethodne stranice
ŽAO NAM JE

Otkazan ostatak QOTSA turneje

objavljeno prije 12 sati i 1 minutu

Grupa Queens Of The Stone Age definitivno je otkazala sve preostale datume europske turneje, uključujući i dva zagrebačka koncerta, zbog zdravstvenog stanja Josha Hommea. Nakon što su… više »

FILMOVI

I opet Film u šumi na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 15 sati

Kolovoz na Ljetnoj pozornici Tuškanac donosi projekcije novih filmova, podsjetnik na klasike koje smo voljeli gledati te podsjetnik na filmove koji su obilježili godinu, među kojima… više »

OSVRT

Ciklus fantastike Vlade Tuđe

objavljeno prije 16 sati i 59 minuta

Slikar Vlado Tuđa, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor impresivnog opusa, izlagač u mnogim svjetskim galerijama, tretirao je niz motiva, tema u proteklom razdoblju, od kojih za ovu… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 21 sat i 31 minutu

Eto što ima Cradle of Filth, 20h - Tvornica kulture Kaira Kela, 20h - Green River Fest više »

Kazalište i kino - raspored predstava za 27. srpnja

objavljeno prije 22 sata i 59 minuta

Kazališta i kina  - raspored predstava za danas, 27. srpnja Bernadette, 18h - kino Metropolis Grof Monte Christo, 19.45h - kino Metropolis Kavana na Opatovini, 21h -… više »

NAJAVE

The Necks prvo su ime povratničkog NO Jazz festivala

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Svoj prvi zagrebački koncert The Necks su odsvirali u studenom 2000. godine u KSET-u na premijernom izdanju NO Jazz festivala, na kojem su tijekom narednih sedam godina nastupili još… više »

NAJAVE

Buč Kesidi nastavljaju ljetnu regionalnu turneju

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Nakon što su u novu koncertu sezonu uveli nastupima u Umagu na Sea Star Festivalu, makedonskom Skoplju, zatim Puli, slovenskom Kranju i Tjentištu u BiH, Buč Kesidi nastavlja… više »

EXIT 2024

EXIT nastavlja ljeto na Hvaru

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

EXIT nastavlja ljetnu festivalsku sezonu na Jadranu, u najljepšem beach klubu na Hvaru - Carpe Diem Beach. Na dragulj u srcu Dalmacije 16. i 17. kolovoza stiže događaj Carpe Diem… više »

OSVRT

Motivi Zagreba u opusu Renate Facan Kušec

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Istaknuta akademska slikarica Renata Facan Kušec, suvremena hrvatska likovna umjetnica, autorica niza zapaženih ciklusa, česta izlagačica na samostalnim izložbama , aktivna je i… više »

OSVRT

Ciklus tekućih ulja na platnu Mladena Žunjića na velikim formatima

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Slikar Mladen Žunjić, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor brojnog i zapaženog djela, ulja i akrila na velikim formatima platna, nastavlja svoje uzbudljivo pustolovno putovanje u… više »

NAJAVE

Ivankini i Mrletovi „Kišni razdraganci” na velikom koncertu u Lisinskom 12. listopada

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Ivanka i Mrle svojom su glazbom razveselili brojne mališane, a njihovi albumi obišli su cijelu zemlju. Dvoje veselih autora snimilo je prvo izdanje „Kišni… više »

NAJAVE

Rock&Stars nastavlja u kolovozu

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Rocks & Stars festival najzamjećeniji je događaj u Istri koji spaja zabavu, renomirane glazbenike, kulturu i turizam. To potvrđuje već petu godinu za redom, a lipanjska uspješnica… više »

OSVRT

Ciklus motiva s ljubavnom temom Vlade Tuđe

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Istaknuti slikar, suvremeni hrvatski likovni umjetnik Vlado Tuđa, autor kompleksnog opusa ulja i akrila, čest izlagač na mnogim samostalnim izložbama u svjetski poznatim galerija, u… više »

NAJAVE

Turbo Trans Turisti u Tvornici

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Turbo Trans Turisti putuju za Zagreb! Eksperimentalni punk bend iz Beograda u sklopu programa Burn Out stiže u Tvornicu kulture kako bi na prvom samostalnom zagrebačkom koncertu publici… više »

NAJAVE

Crnilo nad Močvarom ovaj četvrtak: stižu UADA i Metuzalem

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Svi ljubitelji crnog metala i dooma dolaze na svoje u četvrtak, 25. srpnja. Tom će prilikom nakon pet godina u Močvari ponovo zasvirati američki blackeri UADA, a njima će se na pozornici… više »

skrolaj na vrh