« Glazba
objavljeno prije 4 sata i 56 minuta
NAJAVE

Rock&Stars nastavlja u kolovozu

Rocks & Stars Festival u kolovozu uz originalni postav Dire Straitsa i ultra popularni talijanski band Esteriore Brothers

Još dobrih koncerata
Još dobrih koncerata (Arhiva)
Više o

Cave Romane

,

Rock&Stars

Rocks & Stars festival najzamjećeniji je događaj u Istri koji spaja zabavu, renomirane glazbenike, kulturu i turizam. To potvrđuje već petu godinu za redom, a lipanjska uspješnica uz koncerte i doživljaj za pamćenje, samo je po sebi potvrda da je ovaj festival "place to be". Antički kamenolom Cave Romane na jugu Istre, u Vinkuranu, ovog kolovoza ponovno postaje jedinstveni podij vrhunskim glazbenim svjetskim imenima - Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers.

Smještena pod zvijezdama, okružena impozantnim kamenim stijenama, ova je pozornica jedna od najljepših u ovom dijelu Europi, oduševljava posjetitelj potpunim audio-vizualnim ugođajem koje ovaj prostor pruža. Da je prostor iznimno nadahnjujuć, potvrđuju i svi umjetnici. Oduševljenje je prisutno radi cjelovitomg doživljaja, akustike, prirodne scenografije te kažu da je pravi užitak svirati i nastupati na ovakvoj jedinstvenoj lokaciji.

Rocks & Stars Festival je postao sinonim za vrhunski program

Dovodi vrhunske izvođače i najrazličitije glazbene žanrove s istim nazivnikom - kvaliteta. Isto tako, iz godine u godinu, pa tako i u svojoj petoj sezoni, potvrđuje status vrhunskog događanja koji spaja turizam, kulturu, renomirane glazbenike i društvenu odgovornost, doniravši dječjem odjelu Opće bolnice Pula uređaje u vrijednosti 20.000 eura.

Što vas od koncerata čeka u kolovozu?

Preostala su još dva koncerta u kolovoškom izdanju Rocks & Stars festivala, a publika može očekivati izuzetne nastupe velikih imena sa strane glazbene scene.

Originalni sastav Dire Straits Legacy-a preuzima Cave Romane

U petak 2. kolovoza u Vinkuranski kamenolom dolazi britanska glazbena legenda Dire Straits Legacy. Orginalna postava muzičara benda izvoditi će bezvremenske hitove i virtuoznim izvedbama donijeti pravi glazbeni spektakl u najljepši kamenolom. Kroz svoju strast i predanost, DSL osigurava da nasljeđe Dire Straitsa živi i dalje, pružajući nezaboravne trenutke svima koji imaju privilegiju slušati ih uživo. Njihovi legendarni zvukovi će odjekivati kroz antičke zidove Cave Romane, stvarajući jedinstvenu atmosferu, a projeciranje njihovih bezvremenskih spotova vizualno će doprinijeti ovom spektaklu koji će zasigurno ostati urezana u sjećanje svih prisutnih. Poslušajte kako uz Alan Clarka, njihovog prvog klavijaturista, zvuči Phil Palmer i Danny Cummings, koji su snimali album "On Every Street". Nastupa i Mel Collins poznat po singlovima singlovima "Love Over Gold" i "Twisting by the Pool", a Jack Sonni s hitom  "Brothers in Arms". Svi su nastupali uživo s Dire Straits na brojnim svjetskim turnejama. Ostali članovi DSL-a uključuju basista Trevora Horna, jednog od najvećih svjetskih producenata, Primiana Di Biasea, najtraženijeg klavijaturista u Europi, te frontmana Marca Cavigliu, koji je široko prepoznat kao vodeći autoritet za jedinstveni stil gitare Marka Knopflera.

 

Talijanska mega senzacija završnica je ovogodišnjeg Rocks & Stars Festivala

Pozornicu Cave Romane-a će 7. kolovoza preuzeti Esteriore Brothers, popularni talijanski band s milijunima pratitelja na društvenim mrežama i pregleda njihovih glazbenih uradaka. Energija ovog banda, s četiri brata, zarazna je, a strast i nevjerojatna glazbena izvedba novih i starih talijanskih hitova sigurno će zapaliti publiku po uzoru na svaki njiihov nastup za koji se uvijek traži karta više. Esteriore Brothers poručuju "Osigurat ćemo svima koji dođu večer za pamćenje".

Peto izdanje ovog spektakla u prirodi, vrhunskog spoja zabave i kulture održava se ove godine u organizaciji Event Bricka i suorganizaciju Općine Medulin, Turističke zajednice Općine Medulin i Turističke zajednice Istarske Županije. Također, hvala partnerima Festivala, tvrtkama Bina Istra i Arena Hospitality Group, zahvaljujući kojima su Općoj bolnici Pula donirani potrebni uređaji u vrijednosti od 20 tisuća eura te sponzorima Maraska, Mars eventi, Konoba Boccaporta, Uniline, Roto, Carlsberg, HOK Osiguranje, Jana, Jamnica i Juicy, kao i medijskim pokroviteljima Europlakat, Istra24, Radio Istra, Glas Istre, Novi list, Jutarnji list, Regional express, Radio Medulin, IstraIN.hr i VisitPula.hr.

Ne propustite ove sjajne koncerte. Više o festivalu pronađite na Rocks&Stars društvenim mrežama i web stranici. Kupite karte za Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers na vrijeme na Eventim.hr i prodajnim mjestima. 

24.07.2024. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh