« Glazba
objavljeno prije 2 sata i 19 minuta
NAJAVE

Buč Kesidi nastavljaju ljetnu regionalnu turneju

Pančevački indie rock dvojac Buč Kesidi nastavlja s ljetnim svirkama, a dugačak popis koncerata vodi ih po cijeloj regiji

Dobro je ;)
Dobro je ;) (Arhiva)
Više o

koncertna turneja

,

Buč Kesidi

Nakon što su u novu koncertu sezonu uveli nastupima u Umagu na Sea Star Festivalu, makedonskom Skoplju, zatim Puli, slovenskom Kranju i Tjentištu u BiH, Buč Kesidi nastavlja ljetnu turneju po regiji.

Buč Kesidi - "Nema ljubavi u klubu"

Bend za kraj srpnja zakazuje susrete u Prijedoru u BiH 25. u mjesecu, 26. srpnja je u Cetinju u Crnoj Gori, a 27. u Trilju te nastavljaju u Trogiru 2. kolovoza. Nakon toga slijedi serija koncerata u Srbiji, a 11. kolovoza su u Zlatiboru, 12. u Aranđelovcu, dok je 16. kolovoza na rasporedu Raška i dan kasnije Sremska Mitrovica. Kraj ljeta obilježavaju 24. kolovoza u Rijeci i 30. kolovoza u Osijeku. 31. kolovoza na rasporedu je veliki solo koncert u Nišu, a 6. rujna Buč Kesidi su u slovenskom Velenju.

Kao uvod u ljeto i koncertnu sezonu Buč Kesidi su ovog proljeća objavili novi album "Uživo sa stadiona Tašmajdan" snimljen 2023. na njihovom najvećem samostalnom koncertu na beogradskom stadionu Tašmajdan pred 10 000 fanova. Dvojac Luka Racić i Zoran Zarubica tako su postali prvi regionalni bend novije rock generacije kojem je pošlo za rukom rasprodati najveći stadion u centru Beograda, a bio je to vrhunac turneje kojom su ujedno rasprodali stadione u Zagrebu i Novom Sadu.

Buč Kesidi - "Curimo po asfaltu" (live)

Buč Kesidi na nastupima izaziva euforiju, u skladu s nazivom njihovog drugog albuma koji ih je lansirao u zvijezde, s pjesmama poput "Nema ljubavi u klubu", "Tiho", "Đuskanje ne pomaže", "Subota" i "Nedelja ujutru", kao i materijalima s prvijenca "Posesivno-ospulsivni hospul". Novi susreti na ovoj regionalnoj turneji bit će prilika čuti sve hitove, kao i pjesme "Curimo po asfaltu", "Skupi snagu" i "Trebaš mi" s kojima Luka i Zoran najavljuju novi album. 

26.07.2024. 12:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh