« Glazba
objavljeno prije 7 sati i 12 minuta
NAJAVE

Ivankini i Mrletovi „Kišni razdraganci” na velikom koncertu u Lisinskom 12. listopada

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle na svom dosad najvećem koncertu za djecu izvest će oba albuma „Kišnih razdraganaca”

Kišni razdraganci
Kišni razdraganci (Arhiva)
Više o

Ivanka Mazurkijević

,

Mrle

Ivanka i Mrle svojom su glazbom razveselili brojne mališane, a njihovi albumi obišli su cijelu zemlju. Dvoje veselih autora snimilo je prvo izdanje „Kišni razdraganci", a dječju glazbenu priču pratila je i istoimena slikovnica autorice Lane Letović Perčin. Tekstualno i glazbeno otputovali su u obližnju sobu punu djece, k dječjem zboru KAP iz Rijeke te tamo pronašli pomoć u ideji i izvedbi. Taj kreativni dvojac svojom je energijom oživio brojne likove u nastupima i pjesmama poput Teška slova, Kap, Hi Hi ha ha, Njama njam.

Ivanka & Mrle i Dječji zbor KAP - "Kap" (Kišni razdraganci)

Nastavak uspješne slikovnice i albuma uslijedio je s izdanjem „Kišni razdraganci 2", uz igraće karte Mrki Mrle. Izdanje je nastalo uz poziv Arete Ćurković i Gordana Marjanovića za sudjelovanje u autorskoj predstavi Mendolena i Matija u osječkom dječjem kazalištu, ovoga puta potpomognuti Mrletovom slikovnicom Priče o NiŠČemu. Glazbu potpisuju Ivanka & Mrle, tekstove Ivanka, a producentsku i sviračku pomoć pružio je Matej Zec. U pjesmi Letim, nadahnutoj dječjom ukrajinskom pjesmom Kapitoška, ugostili su riječke kolege glazbenike iz Turista - Ivu Močibob i Vladu Simcicha Vavu.

Koncert za djecu i odrasle Kišni razdraganci nezaboravan je tulum uz ciku, ples i nesvakidašnje druženje, a Ivanka i Mrle još će jednom osvojiti dječju maštu.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 18 €, dok će se na dan koncerta, ako ih ostane, moći kupiti za 20 €. Kupiti se mogu na službenim stranicama Lisinskog te od 2. rujna i na blagajnama Dvorane Lisinski.

25.07.2024. 09:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh