« Knjiga
objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana
ODLIČNO!

Priča počinje s nama - novi hit Colleen Hoover

Naklada Neptun oduvijek prevodi Colleen Hoover, pa smo dočekali i taj naslov, a evo što su drugi govorili o njemu

Priča počinje s nama
Priča počinje s nama (Naklada Neptun)
Više o

Colleen Hoover

,

Naklada Neptun

,

Priča počinje s nama

Colleen Hoover je postala svjetski fenomen - u jednom trenutku je imala pet svojih knjiga u top 10 New York Timesa, što vjerojano nitko nikada nije napravio.

No, trebalo joj je vremena i sreće, zapravo, jer se tek Priča zavšava s nama probila na naslovnice mainstream medija uz pomoć, vjerovali ili ne, Kardashianki koje su promovirale Priču i još jedan naslov na svojim društvenim mrežama kao sjajne knjige.

Nakon toga je sve postalo povijest - strelovito penjanje na top liste (iako je na Goodreads uvijek bila vrlo popularna) i sve se otvorilo, pa tako i nastavak - Priča počinje s nama

Naklada Neptun oduvijek prevodi Colleen Hoover, pa smo dočekali i taj naslov, a evo što su drugi govorili o njemu:

Prije nego što je Priča završila s nama, počela je s Atlasom. Colleen Hoover pripovijeda stranu priče miljenika svojih obožavatelja, Atlasa, i otkriva nam što se poslije dogodilo u ovom dugo očekivanom nastavku "veličanstvenog i dirljivog" (USA TODAY) #1 bestsellera New York Timesa Priča završava s nama.

Lily i njezin bivši muž Ryle upravo su se uhodali u civilizirani ritam razdvojenog roditeljstva, kad ona iznenada ponovno naleti na svoju prvu ljubav, Atlasa. Nakon gotovo dvije godine razdvojenosti, oduševljena je jer je vrijeme konačno na njihovoj strani, i smjesta pristane kad je Atlas pozove na spoj.

No njezino oduševljenje brzo splasne kada shvati da je, iako više nisu u braku, Ryle dalje veliki dio njezina života - a Atlas Corrigan je jedini muškarac čiju nazočnost u životu svoje bivše žene i svoje kćeri Ryle nikada neće prihvatiti.

Pripovijedana iz dvije perspektive, čas iz Lilyne, čas iz Atlasove, Priča počinje s nama nastavlja se točno ondje gdje je završio epilog "napetog i uzbudljivog" (Sarah Pekkanen, autorica romana Savršeni susjedi), najprodavanijeg fenomena Priča završava s nama. Otkrivajući nove detalje iz Atlasove prošlosti i prateći Lilyino prihvaćanje druge prilike za pravu ljubav dok nastoji izaći na kraj s ljubomornim bivšim mužem, ova priča potvrđuje da "nitko ne piše tako emotivne knjige kao Colleen Hoover" (Anna Todd, autorica bestsellera New York Timesa).

Sve u svemu, pročitajte knjigu Priča počinje s nama - naručite je od Naklade Neptun i uživajte!

16.09.2023. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh