Glazba
TEŠKO...

Festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Zbog trenutne pandemije koronavirusa, festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine. Svih sedam događaja u The Garden Resortu - Hospitality On The Beach, Love… više »

PROMJENE

Sea Star Festival prebačen na svibanj 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Zbog mjera propisanih od strane nadležnih institucija i općeg globalnog stanja, Sea Star Festival, od danas je i službeno pomaknut na svibanj 2021. godine. Ipak, zahvaljujući dugim… više »

NAJAVE

not live, not dead u Attacku

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Autonomni kulturni centar Attack poziva na zajedničko gledanje vikend video-sessiona kroz klupski virtualni program „not live, not dead" u petak 24. i subotu 25.04.2020 od 21.sat na… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Nema ništa u fizičkom obliku, ali ima online.... Močvara LIVE: Lepša Brena, Zero Two, Nellcote, Fire in Cairo, Trophy Jump, Astor Lajka, Mito Matija, Frik iz kvarta… više »

ODGODA

Tricky - Odgođeni koncerti u Zagrebu i Rijeci

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Najavljeni Trickyjevi koncerti u Zagrebu 27. i Rijeci 28. travnja službeno su odgođeni nakon dobivenih informacija od menadžmenta izvođača. Trenutno mišljenje izvođača i njegovog teama… više »

NOVOSTI

Eksperimentalni zvuk zaštitni je znak novog projekta na domaćoj sceni - Naentu

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Naentu je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a radi se o novom projektu Jordi Ilić. Domaća publika Jordi je već upoznala zahvaljujući njezinom hvaljenom, matičnom… više »

SJAJNO!

I Rolling Stonesi na večerašnjem koncertu

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Rolling Stonesi su se pridružili drugim poznatim izvođačima koji će u subotu održati virtualni koncert u čast zdravstvenim radnicima širom svijeta kako bi ohrabrili njihovu borbu… više »

NAJAVE

Stanley Jordan ima novi datum zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Utorak, 20. listopada novi je datum zagrebačkog koncerta legendarnog jazz umjetnika i gitarističkog virtuoza Stanleyja Jordana, kojeg će održati u Tvornici kulture. Jordan u Hrvatsku donosi… više »

NAJAVE

Ova karantena je privremena - Wu-Tang je zauvijek

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Zvijezde prošlogodišnjeg Sea Stara, jedna od najvećih hip hop grupa u povijesti, veliki Wu-Tang Clan dali su ovih dana svoju originalnu i snažnu podršku medicinarima i… više »

FESTIVALI

Ferragosto Jam otkrio trap ekipu

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Popularni trap i hip hop klupski festival Drito iz Tvornice na jedan dan gostovat će na 13. izdanju Ferragosto JAMA. Za ovu prigodu, Drito postavu na jednoj od pozornica činit će: Z++,… više »

NAJAVE

Karantena Freestyle Session

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Ostani doma ne znači da treba ostati sam! Blackout i Radio 808 zajedno su pokrenuli Karantena Freestyle Session s najtvrđim rapperima iz BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. U petak, 17.… više »

ZANIMLJIVO :)

Hoće li 'One World Lady Gage' postati socijalno distancirani Live Aid?

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Je li Lady Gaga novi Bob Geldof? Ili, ako se pitanje preformulira zbog onih koji nisu upoznati s činjenicom da pjevač Boomtown Ratsa organizira brojne humanitarne koncerte na svim… više »

NAJAVE

not live, not dead w/ Zmayo

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Autonomni kulturni centar Attack, poziva vas na zajedničko gledanje video-sessiona kroz novi klupski virtualni program „not live, not dead" u petak 17.04.2019 od 21.sat na Facebook… više »

NOVOSTI

Boris Štok ima fantastičan novi singl

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

 "Uvijek dio mene" fantastičan je novi singl Borisa Štoka kojim se približava drugom studijskom albumu, predviđenom za kraj godine. Boris Štok - "Uvijek dio mene" Nova… više »

INMUSIC 2020

Festival bi se mogao održati kada prođe pandemija

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Zbog pandemije koronavirusa upitno je hoće li ovogodišnji INmusic festival održati u najavljenom terminu, od 22. do 24. lipnja, u Zagrebu, no organizatori kažu da bi se mogao održati… više »

skrolaj na vrh