Glazba
NAJAVE

Darkwave velikani Clan of Xymox na Dan žena u Močvari

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Nakon više od 40 godina postojanja u Zagreb iz Nizozemske premijerno stižu pioniri darkwavea, legendarni Clan of Xymox! Mjesto održavanja ove iznimne svečanosti je Močvara, a u pametne… više »

NAJAVE

Attack opet ima odličan tjedan

objavljeno prije 27 dana i 1 sat

PISTOLERO w/ IKONAL 1.3. // 23:00 - 06:00 // 10 EUR U petak 1.03.2024. Pistolero kao headlinera ugošćuje Ikonala iz bRAVE kolektiva. Mjuza će grmiti na 2 flora u sklopu AKC Medike… više »

COOL

Mašinko uoči nastupa u Tvornici objavili novi spot

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Do velikog koncerta Mašinka u zagrebačkoj Tvornici kulture ostalo je svega dva tjedna, a bend je uoči nastupa otkrio nekoliko novosti. Objavili su spot za pjesmu "Preko… više »

NAJAVE

Yan Tiersen idući tjedan nastupa u Tvornici Kulture

objavljeno prije 29 dana

Svestrani bretonski glazbenik Yann Tiersen, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici Kulture 5. ožujka 2024. gdje će izvesti izbor svojih novih solo klavirskih i elektroničkih djela. Koncert je dio… više »

NAJAVE

Lucy Kruger & The Lost Boys dolaze na INmusic festival #16

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Lucy Kruger & The Lost Boys je art pop noise bend predvođen južnoafričkom kantautoricom s berlinskom adresom, Lucy Kruger. Kroz ambijentalne noise prizvuke isprepletene poetskom… više »

NAJAVE

Cradle of Filth krajem srpnja u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Legende ekstremnog metala Cradle of Filth vraćaju se u Zagreb nakon dugih 15 godina! U notese i pametne telefone valja upisati 27. srpnja, a mjesto održavanja ove vrlo nezgodne manifestacije… više »

NAJAVE

Kandžija dovodi i Bvanu iz Lagune s bendom

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Nakon punih godinu dana Kandžija se vraća Zagrebu, u četvrtak 29. veljače! Bend priprema novi album i prvi put će izvesti nove stvari pred publikom. A prije Kandžije, premijerno u Hrvatskoj,… više »

SUPERVAL+

Poznata je satnica trećeg Superval+ koncerta

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U suradnji s Rockstrikcijom, koja promovira crnogorsku autorsku rock scenu, treći Superval+ koncert školskih bendova iz Hrvatske i drugih zemalja, održat će se 21. 2. u Vintage… više »

NAJAVE

Sting u Zagreb dovodi Giordanu Angi

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Najavom svog novog koncerta u Areni Zagreb, koji će se održati u sklopu njegove svjetske turneje, 27. svibnja 2024. godine, Sting je još jednom opravdao status miljenika hrvatske… više »

NAJAVE

Superval u Šibeniku i Dubrovniku

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Prva ovogodišnja Superval turneja održana je početkom veljače u Čakovcu i Koprivnici, a nakon tih posljednjih sjajnih nastupa Superval nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj! Sljedeće… više »

NAJAVE

Svestrana turska umjetnica i aktivistkinja Gaye Su Akyol ovu subotu u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Dugoiščekivani koncert vlasnice najboljeg world music albuma za 2023., Gaye Su Akyol, konačno će se dogoditi ovu subotu, 17. veljače. Bit će to njen premijerni nastup u Hrvatskoj, a… više »

NAJAVE

Veliki koncert Mašinka u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Još mjesec dana nas dijeli do velikog koncerta Mašinka u zagrebačkoj Tvornici kulture kojim ujedno slave i 15. rođendan. Bend pred publiku stiže na krilima… više »

WOW

Pola ulaznica za Bocellija prodano u jednom danu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Jedan od najljepših svjetskih glasova - Andrea Bocelli, 30. kolovoza u pulskoj Areni će održati ekskluzivan koncert kojim obilježava tri desetljeća svoje zvjezdane karijere. U samo… više »

NAJAVE

Queen Sensation u Boogaloou

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

QUEEN SENSATION, najveći i najbolji europski Queen tribute band, u čast svojih legendarnih uzora sprema još jedan spektakl u Boogaloou, a on će se dogoditi u petak, 1. ožujka. Prije i… više »

NAJAVE

The Tiger Lillies nakon 13 godina ponovo u zagrebačkom Kinu SC

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Nakon više od 13 godina The Tiger Lillies vraćaju se u Zagreb! Ovi majstori svega začudnog u glazbi vole se opisivati kao "brechtovski punk cabaret", a zašto je tomu tako, moći… više »

skrolaj na vrh