Glazba nema prethodne stranice
INMUSIC 2021

Fontaines D.C. u naponu snage na INmusic festival #15

objavljeno prije 17 sati i 7 minuta

Jedno od najhvaljenijih debitantskih izdanja 2019. godine, 'Dogrel' irskih Fontaines D.C. imali smo prilike upoznati na INmusic festivalu #14 u lipnju iste godine kada su oduševili… više »

GLAZBA

Green River Festival vraća zabavu i druženje na rijeku Savu

objavljeno prije 1 dan

Želite li se zavaliti u solarnu ležaljku, rashladiti solarnim tušem, chillati uz fine koktele, dovesti klince na jednu od kreativnih radionica i guštati u nastupima bendova na… više »

NAJAVE

The Slow Readers Club u Tvornici kulture 23. travnja 2021

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Gotovo godinu dana nakon prvog uplaniranog datuma, u petak 23. travnja 2021. izvrsna mančesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u Tvornicu kulture. Bend je u Zagreb trebao stići u… više »

COOL

Beethovenova V. simfonija u 'drive-in' varijanti

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

"I u uobičajenim okolnostima provodim puno vremena na koncertima ili u zračnim lukama. Dakle, sada sam to nekako iskombinirao i mogu reći da je posebno", kazao je dirigent Jacques Lacombe… više »

COOL

MTV seli dodjelu na ulice grada

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Plan je promijenjen u petak uzajamnom odlukom Barclaysa i MTV-a, doznaje Page Six, zbog brige o sigurnosti izvođača i posjetitelja. Predstavnici za medije Barclays centra i MTV-a odluku su… više »

SJAJNO!

EXIT Festival u suradnji s UN

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

EXIT festival u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, najvećom humanitarnom oraganizacijom na svijetu, pokreće projekt Life Stream, kako bi zajedničkim snagama… više »

RASPORED

Kako na koncerte na Prisavlju?

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Za svaki najavljeni koncert izradili smo pojedinačni obrazac prijave koji uz uobičajene podatke potrebne za prijavu dolaska (ime, prezime i kontakt), sadrži i nekoliko dodatnih pitanja… više »

AMADEO

21. sezona Ljetne scene Amadeo

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Ovogodišnji program Ljetne scene Amadeo održat će se u prostoru atrija Galerije Klovićevi dvori, od 18. kolovoza do 11. rujna 2020. Potres koji je pogodio Zagreb 22. ožujka ove godine… više »

MARTINSKA

Membrain Festival – jedinstveni glazbeni doživljaj

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Festival elektroničke glazbe Membrain koji se petu godinu za redom održava u Šibeniku počinje sutra, u petak, 7. kolovoza, na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji - rt i kamp Martinska.… više »

NOVOSTI

Za ljetnu playlistu - Igor Geržina "Sax & The City"

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

U Hrvatsku je konačno došao dugoočekivani digitalni glazbeni servis Spotify. Naša publika polako se privikava na slušanje glazbe putem dostupnih… više »

NAJAVE

PipsChips&Videoclips u garaži MSUa 12. rujna 2020.

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Grupa PipsChips&Videoclips nastupiti će u subotu 12. rujna u otvorenom prostoru garaže MSU-a. PipsChips&Videoclips - "Poštar lakog sna" Izgleda da kraj ove turbulentne 2020.… više »

LJETO

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Subota, 1. kolovoza, 18:00-23:00, ulaz slobodan.Goulash Disko je nazad u Zagrebu. Malo festival warm up s Goulash Disko rezidentima, koji će vas provesti kroz svijet Global Undergrounda.… više »

NAJAVE

Nipplepeople & Ida Prester u garaži MSU-a 11. rujna

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak 11. rujna u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu, a kao posebna gošća pridružit će im se Ida Prester. Nipplepeople -… više »

EXIT 2.0

EXIT slavi dva desetljeća 2021.

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje… više »

FESTIVALI

Slurp! festival elektroničke glazbe na Martinskoj

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Ovaj petak i subotu, na jedinstvenu lokaciju u srcu Dalmacije, na Martinsku preko puta Šibenika, pristiže preko 20 glazbenih imena na deseto izdanje festivala elektroničke… više »

skrolaj na vrh